Hytte nr: 15

Navn: Roxy Rachel

Køn: pige

Alder: 21

Art: mutant

Styrker: kan tåle meget smerte.

Svagheder: hendes evige pms. Hun kan meget nem at knække. Hun er ikke fysisk eller psysisk stærk, og hun er til tider meget impulsiv.

Personlighed: Ved første blik er Roxy nok ikke den man helst vil snakke med. Der er intet smil, intet positivitet eller glimt i øjet. Hun er blevet svigtet så mange gange, at hun har svært ved at stole på folk. Hun gemmer sin frygt for mænd med de tusinde facader, som hun med årene har fået opbygget. Selvom hun gerne vil virke hård og kold, gemmer der sig en forsømt pige inden i.
Hun kan virke impulsiv, temperamentsfuld og faktisk en smule naiv til tider, men har dog også sine gode dage. Hun er stædig som et æsel, og elsker at have ret eller få sin vilje, dog er det sjældent det faktisk sker. Hun er ikke fysisk stærk, men kender godt hendes plads, og hvornår det er tid til at gå. Det er bare ikke ens betydning med hun gør det.
Hvis man så endelig kommer under huden på den hidsige, mistroiske pige, vil hun være en god veninde. Hun ved ikke meget om følelser, men hun vil ikke vende en ryggen. Hun er trofast som en hund, og måske en smule nem og manipulere med.
Roxy var engang en sød pige, og det ligger nok stadig i hende. Men hvor langt vil man grave for at finde det?
Fortid: Roxy blev glemt af hendes forældre, de forgudede hendes bror, mens hun klarede sig selv. Hun var et virkelig godtroende menneske og det bed hende i røven en dag. Som 13 årig mødte hun en mand der lovede hende penge, gaver og alt det hun drømte om, hvis bare hun fulgte efter ham. Hun var så godtroende, hun troede på ham og fulgte efter ham. Hun blev ført igennem en mørk gyde, men den lille Roxy var overhovede ikke bange, manden havde jo lovet hende alle de ting, og hun skulle kun følge efter ham, hun kunne ikke hoppe fra nu. Hun tænkte også over hvilket gaver, han ville give hende. Hun kom ind i et hus, blev skubbet ned i en kælder og der blev alt sort. Hun vågnede nogle dage efter, sulten, tørstig men der var intet, hun frøs, hun var iskold. Manden som lovede hende alle de ting kom og hun blev lykkelig, da hun troede, han ville hjælpe hende, men sådan er virkeligheden jo ikke. Med manden kom en anden, en der havde betalt for at købe hende. Hun blev slået i hovedet og igen blev det sort. Da hun vågnede, var hun i et lille rum, hun havde lænker på ben og arme, hun var bange, hvor var hun? Ville nogen hjælpe hende? Der næste flød sammen som et kæmpe mareridt det skete om og om igen. Hun blev slået, skåret i, blev voldtaget flere gange. Roxy var ødelagt og var ikke den samme igen, hun kunne ikke åbne øjnene, hun turde ikke, hun var bange for at se, hvad de gjorde ved hende. Efter et år blev hun endelig fundet. Hun kom på hospitalet, hun var underernæret og havde ar over næsten hele kroppen. Lægerne fik hende til at ligne et normalt menneske igen, men arret fra hendes højre bryst til hendes navle, vil altid være der. Det samme med de ar hun havde inde i sig selv. Siden da var hun ikke den samme…
Evne: usynlighed
Fordele: hun kan gøre sig usynlig og irritere folk, hun ikke kan lide. Måske er hun udenfor dit vindue?
Ulemepr: hendes evne er ustabil, så i få sekunder kan hendes evne ikke virke.

Julegevinstevne: Nattesyn
Fordele: hun vil kunne navigere sig igennem mørket uden problemer.
Ulemper: hun er begyndt at få et problem med at se forskel på dag og nat.

Andet:

– hun har en tattoo af en rose på sit håndled
– hele hendes krop er dækket af ar, store og små, men den mest fremtrædende er fra hendes højre bryst til hendes navle.
– Bruger kontaktlinser, men enkle gange kan man se hende med briller, dog meget sjældent
– Forlovet med Linus

Styrer: Koor

imageimage