Hytte nr: 10C

 

Navn: Mackenzie Alec Mccoy

Kaldenavn: Maggie, Alec

Køn: Pige

Alder: 16

Art: Menneske/Mutant

 


Styrker:

Kan få ting til sig uanset hvor hun er i forhold til dem. Kan få ting til at forsvinde, hvis de nu er i vejen.

 

Svagheder:

At være alene.


Personlighed:

Maggie er meget glad for opmærksomhed, uanset hvem det er der giver hende det. Hun er ikke så begejstret for at være alene. Nogle gange er det værre end andre. Hun søger ofte over til steder hvor der er andre, så hun kan undgå at være alene. Det er for hende ligemeget om hun ender med at forstyre nogle, som bestemt ikke ville forstyres, for så ender hun jo med at blive bemærket. Hun er ikke altid lige god til at snakke, men siger altid hvad hun mener. Om det så sårer folk. Ved andre kan hun godt virke lidt nærtagende, og spørge meget ind omkring dem. Til gengæld er hun også meget åben omkring at fortælle om sig selv.

Hun går ikke så meget op i skole, men møder da alligevel altid op. På trods af at hun ikke selv synes hun får noget ud af det. Det eneste hun sådan rigtigt går op i når det gælder skolen er billedkunst, da hun går meget op i at tegne, og musik, da hun spiller violin. Hun bruger en del tid på det, og det er lidt det eneste tidspunkt hun har knap så meget imod at være alene.

Rampelyset har hun altid været meget glad for, og har været model et par gange. Hvilket hun har været ret så vild med, ikke mindst på grund af den opmærksomhed der kom ud af det. Men fordi hun virkelig følte hun var noget særligt. Hvilket hun eller ikke ligefrem tænker så meget om sig selv. Hun søger lidt en bekræftelse på det hos andre.


Fortid:

Maggie har ikke haft den nemmeste start, men heller ikke den værste. Hun var altid meget presset af hendes forældre. Hun skulle bare være perfekt. Alt hun gjorde var bare nødt til at være perfekt. Det virkede næsten som om det aldrig kunne blive godt nok. Uanset hvad hun gjorde var der altid noget der kunne gøres bedre efter deres mening. Langsomt begyndte hun bare at skubbe sine forældre længere og længere væk. Ville ikke sige hvis der var noget galt, eller hvis hun skulle bruge deres hjælp. Det var alligevel bare et tegn på at hun ikke var så perfekt som de ville have. Hvilket hun bestemt ikke kunne have.

Hun gik meget op i sin skole, i sin musik og kunst. Hvor hun virkelig forsøgte at vise at hun kunne noget, at hun faktisk var god. Selvom det bestemt ikke var perfekt. Hun blev så model for nogle designere, som syntes hun var perfekt. Hvilket gjorde hende ovenud lykkelig. Men det holdt desværre ikke evigt. De fandt nogle andre til at være deres modeller. Hun begyndte at søge meget ud til folk, for at blive bare en smule anerkendt af dem. Hun fik nok af sine forældre, og valgte at flytte væk.


EvneApportation.

Evnen gør at hun kan få ting til at forsvinde eller materialisere sig.

Men også at hun kan teleportere ting.

 

Evnen virker ikke på mennesker, kun på ting.


Andet:

– Hun går til billedkunst og musik som valgfag.

– Hun spiller på violin, men ikke så meget klassisk musik. Det kan nemt gå over i andre genre.

– Hun tegner en del. For det meste når hun er alene.

– Hun er glad for musik, men hører det mest når hun er alene, eller hvis den hun er sammen med vil høre det.

– Hun er glad for dyr, men har aldrig fået lov at få et.


Styrer:

Mika