Hytte nr.: 04D

Navn: Derek Adler

Køn: Dreng

Alder: 19 år

Art: Menneske/Mutant

Styrker: Han er ret god til at manipulere med folk og han er generelt ikke helt dum.

Svagheder: Hans øjne er ikke så glade for skarpt lys. Religiøse symboler gør ham i et dårligt humør og han plejer at undgå dem.

Personlighed: Derek er en optimistisk og energisk fyr. Han virker generelt venlig og hjælpsom. Overfor praktisk set alle lader han som om han vil dem det bedste, og vil arbejde for at de stoler på ham. Han lytter til folks problemer, laver ting med dem, og lader som om han er deres ven. Når han så føler folk stoler på ham vil han forsøger at få dem i enerum så han kan spise deres hjerne. Selvom han godt ved han skal passe på med at blive opdaget, tager han det ikke så tungt hvis en enkelt person opdager hvad han er. Han vil dog alligevel forsøge at gøre det af med personen hurtigst muligt. Fordi han for det meste kun lader som om han kan lide folk, har han kun haft meget få rent faktiske venner, men på den anden side føler han ikke rigtig han har brug for venner. Han har ingen problemer i at dræbe folk om så det er for at spise eller af andre grunde, og selvom han forsøger at gøre det så let som muligt for sig selv at få noget at spise, synes han nu også at det kan være sjovt rent faktisk at jage folk.

Fortid: Da Derek blev født vidste både hans forældre og sygehus personalet med det samme at der var noget galt. Hans forældre tog han aldrig med hjem og han endte på et børnehjem. Her var han kun i seks lange år, før han blev smidt ud af personalet, som fortalte politiet at han var stukket af. Han endte med at leve på gaden, hvor han hurtigt fandt ud af at ved at spille et uskyldig stakkels barn ville folk tage sig af ham. Han fik aldrig rigtig et forhold til nogen af dem der tog sig af ham, for han spiste dem altid inden for kort tid. Fordi han levede i Berlins undergrunds miljø var det sjældent at hans ofre var savnet af nogen vigtige, og politiet gad sjældent at prøve at løse mordene. Han var aldrig mistænkt i de kredse han opholdt sig i men efter mange år med folk der døde på sammen frygtelige måde, så var mange bange og bekymrede. Da han var 17 endte han med at bo hos en ældre rig dame, som egentlig bare havde ham til hvis hun havde lyst til sex. Han kunne egentlig godt lide at bo der. Ikke pågrund af kvinden, men fordi han pludseligt boede i luksus. Kvinden havde et stort hus, med alt hvad hjertet kunne begære, han fik betydelige lommepenge og det eneste han skulle give for det, var at spise med hende og så gå i seng med hende når hun havde lyst. Fordi han havde det meste af dagen for sig selv, var det ikke et problem for ham at gå ud og finder en hvis hjerne han kunne spise. Han boede sammen med hende i godt et år, før en snestorm gjorde at han ikke kunne komme ud og jage i lidt over en uge. Derfor var han nødsaget til at spise kvindens hjerne. Han indså godt at det var et problem, og så snart det var muligt, flygtede han af fra hjemmet og byen, inden politiet kunne finde frem til ham. Han rejste rundt mellem Europas storbyer, hvor han levede i byernes undergrundsmiljø. Her levede han som han havde gjort inden han mødte den ældre kvinde, men han efterlod sig desværre et ret tydeligt spor. Derfor spiste han sig godt mæt og brugte godt en måned på at komme til Ace, hvor han nu er godt udhungret.

Evne: Er et monster der lever af at spise hjerner. Han ligner et normalt menneske og det kan ikke rigtig ses på ham at han er et monster, men han kan åbne sin mund langt mere end hvad er normalt og hans underkæbe kan deles i to. Inden i hans mund er der fire små edderkoppebensagtige arme med klør som han bruger til at holde fast i sit offers baghoved, mens hans tunge bore sig ind i offerets kranie og fungerer som et sugerør til at suge hjernen ud. Han kan også få lange knogleagtige klør ud af hans fingere til at forsvare sig og holde sine ofre fast.

Andet:

  • Hans kost består primært af menneske hjerner, men han kan godt spise andre slags hjerner og normalt mad. Han plejer dog at holde sig til drikkevare frem for fast føde, hvis han ikke kan finde nogle hjerner. Ikke at det er godt for ham, og det er ret tydeligt på ham hvis han ikke har fået en hjerne at spise længe.
  • Han kan leve godt 3-4 dage på en voksen størrelse menneske hjerne. I den periode har han ikke brug for at spise, men han gør det ind i mellem alligevel.
  • Han foretrækker at spise mens hans ofre stadig er i live. Han synes det er lidt ulækkert at spise af folk der allerede er døde.
  • Selvom han ikke virker særlig fysisk skræmmende når han har munden lukket, er han nu alligevel både ret stærk og ret hurtig.
  • Han kan godt lide sex, uanset kønnet. Både fordi sex er godt, men også fordi han kommer i en position hvor han ret let kan komme til at spise.
  • Han snakker tysk, engelsk og dansk og han kan lidt fransk.
  • Han er ikke sådan frygtelig vild med alkohol, men han er ret vild med stoffer, især heroin, LSD og kokain. Han er dog heldig til ikke at være blevet afhængig endnu.
  • Han ejer en butterfly kniv, som han har haft forevigt snart og han er blevet ret god til at “jonglere” med den, og gør det tit når han keder sig eller bare skal slå tid ihjel.
  • Selvom der ikke rigtig var nogle følelser mellem ham og den ældre dame, fortryder han at han dræbte hende. Det er den eneste person han har det sådan om.

Styrer: Frederik_Bonde