Leah

Hoppe/Kvinde

Voksen

160 i stang

Kentaur – Lipizzaner

Hytte nr: 06F


Styrker: Omsorgsfuld, venlig.

Svagheder: Torden, blod.


Personlighed

Leah er en kærlig og omsorgsfuld hoppe, som elsker at have nogen at snakke med. Det er næsten ligemeget hvad snakken går på, bare der er nogen hos hende. Hun kan ikke lide at se nogle der lider eller har ondt på nogen måde. Der vil hun gerne hjælpe så vidt muligt, som kan lade sig gøre. Dog har hun lidt svært ved at se på store sår, og blod. Hun kan i slemme tilfælde godt besvime over det, hvilket godt kan være lidt noget bøvl når man har den størrelse som man nu har. Normalt i situationer hvor der er blod involveret vælger hun at gå lidt væk.

Leah er den mere stille og rolige type, som ikke er til det helt store fest og ballade. Men hellere vil ud at gå nogle ture, eller hyggesnakke med nogle og en kop kaffe og noget kage eller en middag. Hun virker meget fin og yndefuld når hun går omkring. Hvilket hun også er. Hun kan godt lide at se fin ud, velplejet pels, man og hale. Det kan hun nemt bruge noget tid på. Hun går ofte rundt med en trøje på, da menneskene normalt gør det. Dog virker det ikke helt naturligt blandt kentaurer. Men hun er heller ikke helt som de fleste.

Mennesker har hun ikke noget imod, da hun endnu ikke har haft en dårlig oplevelse med dem. Men hun holder sig alligevel mere til sin egen slags, selvom ind i mellem kan det godt være lidt sjovt at snakke med et menneske. De har et helt andet syn på verdenen end hvad hun selv har. Hvilket en smule fascinerer hende. Dog synes hun ikke helt så meget om deres måde at behandle heste på, dog er der nogle som hun godt kan acceptere, hvad deres metoder angår. Hun kan ikke selv se nogen grund til at hun på noget tidspunkt behøver at have nogen form for udstyr af deres slags på.

Hun er helt vild med vinter tiden, hvilket klart er hendes ynglings årstid. Der er hun ofte udenfor, især når der er sne. Dog plejer hun at pakke sig lidt ind i en trøje og et dækken til den tid, for ikke at komme til at fryse. Hun bliver altid så fuld af energi når hun ser sne. Hun er generelt bare vild med naturen og de forskellige årstider. Hun kan også lide det meste vejr, dog ikke når det tordner. Der gemmer hun sig gerne indedørs. Langt væk fra lyn og den buldrende lyd af torden.


Fortid: Kommer


Evne: Ukendt


Andet

– Hun kan godt lide at springe, men gør det normalt ikke når der er andre.

– Hun kan godt lide at synge, men det er heller ikke noget hun plejer at gøre foran andre.

– Hvis hun skulle vælge en af de forskellige sportsgrene menneskene havde fundet på, ville det være dressur.


Mika