Hytte nr: 05B
Navn: Akutagawa Ryunosuke
Kælenavn: Akuta
Køn: Mand
Alder: 20
Højte: 172cm
Art: Mutant (Gifted)


Styrker:
Hans styrker er gerneralt hans desperation da det er hvad der køre ham og for ham til at forsætte

Svagheder:
Hans svaghed er samtidigt også hans desperation for at vise sig værdig for Dazai, eller generalt bare for at vise sig værdig. Han går og køre på sig selv og sine evne evner, helt til han ender med at kaste blod op, hvilke en dag, måske ville kunne gå hen og dræbe ham, men også det der i sidste ende for ham til at besvime


Personlighed:
Akuta bliver set som Port Mafiaen’s “hund”, og er mere end villig til at begå forbrydelser og handlinger af forskellige vold for at fremstå værdig i organisationen. Han respekterer mafiaen hierarki og er lydig mod sine overordnede, men anser sin tidligere chef Osamu Dazai som en skændsel. Han er nådesløs og respektere dog sine overordnede. Han er loyal og går efter dne mindste befaling, mens Akuta normalt holder en cool og fredsommelig udtryk, kan han også på et øjeblikke få et udbrud af irrationer, vrede og jalousi, (over dog mest en vis bestemt person).

Akuta har en sort og hvid Social opfattelse af verden, og påstår, at svage mennesker skulle dø og give mere plads for de stærkere. Han er ikke bange for smerte og nederlag, hvis kun at høre et ord fra en “bestemt person.” Denne person er underforstået at være Dazai.I hans yngre år, da Dazai var hans overlegne, at Dazai ofte slog ham og skubbede ham til hans grænser, truede med at dræbe ham, især når Akuta ignorere ordrer og og begået handlinger – såsom at dræbe fanger, der ville have været mere nyttigt i live til at presse information ud af. Han synes dog at være besat af at få Dazai’s godkendelse og bliver vred, når Dazai nævner nogen der har mere potentiale end Akuta.

Fortid:
Han og hans søster Gin Akutagawa var forældreløse og bruges til at leve i slumkvartererne sammen med omkring 8 andre børn. Selv fra dengang, havde han en sygelig forfatning. De andre børn overhøre en dag tilfældigvis en samtale om tid og sted hvor en forsendelse fra en vis Port Mafia skulle levere til nogen underordnede. Mændene vidste om dette og opsøgte børnene og slog alle, men Gin og Akuta, da det lykkedes dem at flygte, før de kunne blive dræbt sammen med deres venner. Efter gennem et løfte for sig selv, gik Akuta til det sted, hvor transaktionen blev sagt, skulle finde sted, for at hævn sig over de mænd, der dræbte hans venner. Dog da han nåede stedet, var de 6 mænd allerede døde af en vis Dazai, med manipulation-som en gave. Akuta ønskede, bad ham om at tage ham til sig som hans underordnede. og derefter kom Akuta ind i Port Marfiaen.

Evne: Rashomon
Akuta bruger sin evne Rashomon, som gøre det muligt for ham at styre sin frakke, kan man sige. Det er ikke kun begrænset med hans frakke, men han kan eventuellet også bruge andre beklædningsgenstande, til at omdanne dem til en altædende, skygge-lignende sort bæst. Rashomon har vist sig at være helt fleksible, og kan skifte mellem angreb og forsvar, der passer Akuta’s behov. Nathaniel Hawthorne hedder i løbet af deres kamp, Rashomon er mest effektiv på midten range-

-Rashomon- tager på en form for en skygge-lignende dyr, der består af, hvad der synes at være mørkt stof, trækkes fra inter-dimensionelle eller andre lignende kilder. Det kan forbruge noget, selv rummet selv. Når det rum, den split, kan pistoler eller brand ikke ondt Akutagawa. Men rummet sprænges evne behov, tid til at aktivere, så drage fordel af denne kan give fjenden et vindue af muligheder for at angribe. Kan bruges til både angreb og forsvar.

Forskelige former den kan tag
-Rashomon Spider tråd- Rashomon forvandler i tynde barberkniv-formede strenge, der tager en form, der svarer til et spindelvæv. Kan bruges som et net til at fange målet.
-Rashomon Jaws / Agito – Rashomon formes til form af en kæbe at knuse målet.
-Rashomon Swarm / Murakumo – Rashomon bliver en gigantisk clawed vedhæng, der strækker sig fra Akutagawa arm. Kan anvendes til at udføre et angreb.
-Rashomon Tidlig Blooming Sakura / Higanzakura- Rashomon ændres til en slyngtråd-lignende form, indpakning omkring målet og løfte ham op højt i luften. Når i en passende højde og afstand, Rashomon eksploderer i flere fint udviklede blomst pigge.
-Rashomon spirende Bracken / Sawarabi- Flere pigge foråret op fra jorden til grundigt spidde målet.
-Rashomon Prison Jaws / Gokumon Agito- En variation af Rashomon Jaws.
-Rashomon Jaws af Endless Gates- En anden variation af Rashomon Jaws. Adskillige Rashomon Jaws er materialiseret af Akutagawa at håndtere et ødelæggende angreb.
-Space Brud – Rashomon er i stand til at manipulere plads til skjold Akutagawa dermed ingen kugler eller noget kan nå ham. Men, den har brug for tid til at blive aktiveret.
Rashmon dæmoniske Armor-Wraps ham selv med en ydre skelet som rustning ved hjælp af sort stof.

Andet:

  • Han kan godt lide, Antikke kalligrafi og malerier, te og figner.
  • Han kan ikke lide, planter, hunde, bade, brede bønner og mandariner.

Styrer: Coporal