Hytte nr: 08E
Navn: Alexis Quinn Shihoin
Køn: Pige
Alder: 21 år
Art: Mutant

Styrker: Elsker fyrer, fester og ofte prøve at være glad.
Svagheder: Dårlig til at sige nej.

Personlighed: Hvis der en man ikke ved hvor man har henne er det Alexis. Hun reager ud fra alt hun føler lige i det øjeblik hun føler det. Hun skifter mening ret ofte og kan ikke rigtigt altid bestemme sig. Hun søger og søger efter blot en hun kan holde sig fast ved, gemme sig væk ved. Et eller andet sted er hun bange for at dø. Hun tør ikke rigtigt at give slip på livet, selvom hun et eller andet sted blot ønsker sig selv død. Hun gemmer sig gerne ved at have sex med andre, lidt for at glemme alt, for at føle en holder af hende, for føle andre vil have hun skal leve. Hun har utroligt dårligt selv værd. Selvom hun søger efter en at holde sig til, er hun et eller andet sted træt af den samme gamle sang, den kærlighed.. Hun driver sig selv til vandvid, prøver at flygte for sig selv. Fra uskyldig, til skyldig, til sorg, til håb, til had og nu til kulde? Men som sagt er hun svær at finde ud af.. meget svær..
Fortid: Alexis blev født sammen med hende tvilling June, via kejsersnit i SS, kort efter blev de sendt tilbage til Ace. SS har på virket hende med tiden, hvilket er grunden til hun allerede er 5 år. Som 10 årige blev Alexis brugt for at rede Mikkel, ingen vidste hvad der præcist ville ske. Alexis forsvandt, ingen ved præcis hvad der skete, om hun ryg i sjæle form eller hvad der skete, men Yato hjalp hende tilbage og nu er hun atter sig selv. Dog før alt det skete blev hun trænet til den yderst grænse med letter grove teknikker. Hun har ligeledes ikke set sin mor siden hun var 5 år.
Hun fandt dog så sammen med Hihara, hvor hun fik 2 meget fine tvillinge børn, selvom Alexis på ingen måder ønskede børn. Hun siger tit det er fordi hun ikke vil have det skal ødelægde forholdet osv, men et eller andet sted er det også noget frygt bag det. Alexis fik at vide hendes far var dødende og derfor kort efter døde, nogenlunde samtidig som hendes moder. Hendes ene 10 årige datter Liliruca fik hun også fortalt døde af forgifting, hvilket rev hende langt ned i kulkælderen. Dog er der ingen beviser på hvor vidt det er rigtigt eller ikke.. Hihara og Alexis forholder begynder derefter at gå op og ned. Alexis synes at blive sur over de mindste ting og drikker en del. Hun begynder på sin vis og blive rimelig sex afhæning, for et eller andet sted for at glemme det hele og føle sig elsket. Især da Hihara så har fået et Blowjob af hendes fars halv bror. Hun lod som det var ingenting selvom det gjorde ondt, hvilket blot gjorde hende mere villig til at flirte lidt med andre fyre end Hihara..

Tja da Alexis havde droppet at tage pillerne, så ville Hihara da prøve noget andet (Anal), Alexis blev meget ehm sur over det og endte med at løbe sin vej af vrede.. og derved dum som hun nu var blev hun i utro med en anden (Sachar). Alexis truede ikke at sige det, men sandsynligheden for hun var gravid skyndte hun at have sex med Hihara.. dog kunne hun ikke bære hemligheden længere da hun fandt ud af hun var blevet gravid og indrømte for Hihara.. men spørgmålet er mere hvem fader er? og hvor vidt hun kunne gå igennem det.. de begge valgte at gå fra hinanden og derefter blev Alexis vel letter sindsyg. Tja der skete en masse letter uheldige ting.. og endelig samlede hun mod til sig og Hihara og Alexis fandt sammen igen. Derfor besluttede hun sig for at tage sig sammen og ville det her forhold. Desværre forsvandt han fra hende. Alexis endte med at blive meget deprimeret, Jeremy fik vågnet hende op, det gik faktisk godt lige indtil Lucy kom og hev hende tilbage til alkohol.
Alexis lukkede flere ind men igen mistede hun dem.
Alexis ender med at blive gravid med Arion, som hun ikke elsker. Anyway alt drama sker i mellem tiden, hun får endnu en datter kaldet Megan. Det går op og ned i nogle perioder. Da Alexis vælger at gå i seng med den samme som Megan gjorde.. Samuel.. Megan bliver ofc tosset og siger nogle ting, der rammer Alexis, men ligeledes for hende til at hade hende selv så meget at hun vælger at opgive livet helt.. Hun opgiver al sin energi, hvilket gør hun ryger tilbage hvor ingen tid eksister, mellem liv og død. Hun summede rundt, rigtigt uden at kunne dø, men heller ikke rigtigt leve. Al den energi hun skabte stammer fra hun valgte at give slip på sine Shinigami evner og derved også rive sig væk fra den kære Yato. Tilbage til chancen mellem liv og død, dog var der to valg.. Alexis kind of died.. men valgte at søge til gud, for derefter at fucke op, så man kan kalde det hun blev dæmon, men med hendes ord mener hun fallen angel. For hendes staf føler hun tvang til at tage andres sorg og smerte og prøve at lette dem.

Evne: Crystal manipulering – kan gøre sig selv til crystal, derved også blive letter usynlig, eller kan angribe/defende sig selv med crystal.
Andet:
– Hun er nem at drikke under bordet, og når det sker, har hun det med at blive meget nærgående.
– Hun er rimelig glad for sex på nogle punkter.
– Hun har en snært af: Dependent (afhængig) personlighedsforstyrrelse (utryg uden partner, overlader ansvaret til andre, hjælpløs, bange for at miste dem hun holder af, overlader tit andre til at tage vigtige beslutninger.)
Styrer: Deathrunner