Hytte nr: 03D

Navn: Alvira Knight
Køn: pige
Alder: 18
Art: ukendt – menneske for nu.
Styrker: hun er god til at synge, desuden plejer dyr at elske hende.
Svagheder: hun kan til tider godt være lidt af en dramaqueen og spille på folks temperament, hun er dog dårlig til at lade vær med at græde, når hun endelig er sur. Hun er desuden utrolig doven, og dropper en idé, hvis den ikke går efter hendes hovede.
Personlighed: dramaqueen. Genert. Ensom. Wannabe. Doven. Natteravn. Temperamentsfuld. Pessimist. (U)beslutsom. Perfektionist. Animal lover. Klodset. Knyttende

Dramaqueen: selvom hun ikke står ved det, er hun nok en lille drama queen. Hun har det med at blive let fornærmet, og derfor tager hun handlingerne, som hun gør. Hun kører små ting op til en spids, og har det med at pirre folk til det yderste. Hun bliver nok ikke venner med nogle, lige efter hun har diskuteret med dem.

Genert: hun har det med at være genert ved fremmede, og personer hun ikke har set i lang tid. Hun er ikke stum eller noget i den stil. Hun siger bare ikke meget, og har lidt besvær med samtaleemner. Efter lidt tid løsnes hun dog op, og er en sprudlende og glad personlighed, ihvertfald udenpå.

Ensom: lige meget hvor mange venner hun nu har, synes hun nu altid, hun er ene og alene om alting. Selvom dette ikke rigtig altid er sandt. Hun har det med at være trist, og ikke fortælle andre om det. Hun fortæller ikke rigtig om hendes ensomhed til nogle.

Wannabe: hun vil gerne være så meget, hun ikke er. Hun vil gerne være speciel, og altid gøre det rigtige. Alligevel synes hun altid hun følger strømmen, og aldrig tager chancer. Hun føler hendes liv er kedeligt i forhold til andres, og at hun altid misser noget. Hun har det med at sammenligne sig selv med andre. Hun vil gerne have flere venskaber og være en social butterfly, men problemet er bare det ikke er hende.

Doven: hun er så uendelig doven. Hun har det med at skippe aftaler, bare fordi hun er for doven til at stå på sine egne ben. Hun er også virkelig dårlig til alt andet sport end ridning. Utroligt hvordan hun bærer sig ad med at passe sin hest.

Natteravn: hun vender dag og nat om. Hun vil hellere være om til sent om natten, og stå sent op end at være tidligt på den. Forvent ikke at se hende på morgentur. Det ironiske er nok, hun er virkelig bange for mørke og tør næsten ikke engang at gå på toilettet, medmindre der bliver tændt lys i hele hytten.

Temperamentsfuld: hun indrømmer nok heller ikke dette, men næsten alt kan køre hende op, bare man trykker på de rigtige knapper. Hun har dog det med at græde, når hun bliver sur. Det er ikke noget hun gør med vilje, de kommer ligesom bare af sig selv.

Pessimist: Alvira er nok en pessimist på mange punkter. Hvis noget går galt og alt ser sort ud, så ja, så er der ikke håb for nogle. Alvira har nok en lettere pessismistisk tilgang til mange ting, også selvom hun tit får det til at lyde som intet. Hun har det med at holde disse tanker for sig selv og spille lalleglad, men inderst inde er hun nok lidt negativ.

(U)beslutsom: på nogle punkter er hendes meninger faste, på andre punkter kan hendes mening flyve væk ved et vindpust. Hun ved hvad hun står for og hvilke ting hun er usikker på. Hun kan dog godt ændre sin mening for at passe bedre ind, sådan hun ikke er uden for.

Perfektionist: på dette punkt er hun nu nok lidt speciel. Hun kan bo i et rum med rod overalt, men få ting giver hende syg ocd. Hvis døren er halvt lukket eller hvis et hår stritter fra hendes hestehale, sådan nogle ting giver hende spat og kan virkelig ødelægge hendes dag. Hun vil hellere droppe en idé end at færdiggøre den halvt.

Animal lover: hun elsker dyr med hele sit hjerte og vil gøre alt for et dyr i nød. Almindelige dyr plejer nu også at kunne lide hende. Hun kan virkelig ikke stå for et par hundeøjne eller små kattekillinger. Et kæledyr er virkelig en ice breaker.

Klodset: hun er utrolig klodset. Hun kan benægte det, men så alligevel falder hun over sit eget ben. Hendes klodsethed kan skabe akavede situationer, desuden er hendes balance heller ikke god, medmindre hun er på hesteryg.

Knyttende: Alvira har det med at knytte sig til bestemte ting eller mennesker. Om det er et menneske, et dyr eller blot en bog. Der er ingen forskel. Hvis hun knytter et tæt bånd til genstanden/personen, giver hun ikke slip uden modstand.

Fortid: Alvira kommer nok fra et nogenlunde normalt hjem. Hendes barndom var god og hun var til den grad mors pige. Altså syntes dog at blive ødelagt i 13 årsalderen, da hendes mor evige sammenligninger til hendes veninde begyndte. Pludselig begyndte Alvira at tænke, hun ikke var god nok. At alle var bedre end hende, og hun skulle blive mere som dem. Hun havde fire gode veninder, men hun følte ikke, hun kunne dele sit problem. Snart flyttede den ene og tilbage stod hun med tre veninder. Den ene med løgne, den anden med depression, og den tredje der tog afstand. Hun tog pludselig afstand fra virkeligheden, og drømte om et liv langt væk fra dette. Hun bestemte der, hun ville være absolut perfekt. Men lige meget hvor meget hun kæmpede, var hun langt fra sit mål. Pludselig indså hun at ingen er perfekte, og i ly af natten forlod hun sin familie for at finde sig selv. Sådan endte hun op ved Ace, hvor hun vil starte et nyt kapitel, men alligevel har hun sine dårlige vaner med i bagagen.

Evne: ukendt
Andet:
– Hun er 157 cm.
– Hun er meget madglad.
– Hendes yndlingsfarve er blå, dog ser man hende mest i sort/hvid.
– Hun er dressurrytter.
– Hun er god til sprog.
– Hun er virkelig dårlig til matematik.
– Hun elsker at skrive små noveller
– Hun er pænt blind, og burde faktisk gå med briller, da hun ikke kan se mere end en meter tydeligt. Dog ‘glemmer’ hun det tit.
– Valgfag: Ridning

Ejer: Alvira Knight

Race: Araber blanding

Navn: Venci

Alder: 10 år

Køn: hoppe

Andet: oprindeligt var Venci en rideskolehest Alvira blot holdte kær. Dog endte det med, at hendes ilter temperament skræmte ryttere væk. Hvis man har styr på hende er hun nem i alt omgang, dog kan hun på ingen måde springe.

Styrer: Koor