Angel after Chemotherapy by CXCR
Hytte nr: 02A
Alias: Angel
Fulde navn: Ashley Matthews
Køn: Mand
D.O.B: 21 Aug 1987
Y.O.C: 2004-2006
T.W.G: 16 år (1999-2015)
Højde: 182 cm
Vægt: 65 kg
Orientering: Aseksuel – Dette betyder dog ikke at han ikke kan eller nægter at have samleje. Han er bare sådan indstillet at han ikke gider det hvis der ikke er nogen mening med det, altså går han ikke indenfor one-night stands eller “lad os knalde fordi vi kan” ting. (Generelt er Anjel bare mere til seriøse ting. Samleje er ikke en af dem.)
Art: Menneske, mutant

Styrker: Han lider af CIP, hvilket gør at han ikke kan mærke smerte.
Svagheder: Hans dyssociale personligheds forstyrelse… Faktisk ja. Alle hans mentale problemer, samt hans sygdom. De tæller alle sammen som svagheder, selvom han fx ikke selv mærker noget til smerterne. Ligeledes er der hans CIP (congenital analgesia) som gør at han ikke mærker smerte, så han mærker det ikke hvis han kommer til skade (og er i fare for at forårsage ubevidst selv-skade), og har ligeledes en ret lav prioritet ang. mad også, fordi han ikke føler sig sulten.

Personlighed: Hans dyssociale personligheds forstyrelse har en meget stor indvirkning på, hans personlighed.
Hans personlighed i simple træk: IntuitivAfslappet – Prætentiøs – IndbildskManipulerendeImpulsivKyniskDobbeltmoralskVildledendePerfektionistisk/Neat-freakUpålideligAmbitiøsApatiskSadistisk – Loquacious(Snakkesagelig)Narcissistisk. (Keycode: PositivNegativNeutral)

Intuitiv – Angel er meget intuitiv, tro det eller lad være, og har en god fornemmelse og idé om hvad der foregår omkring ham. hans intuitive aspekt af sin personlighed, sammenlagt med hans intelligens, gør det svært at snyde eller på anden vis narre ham, da han som regelt har en idé om hvad du laver, eller i hvert fald får det ved at holde øje med hvad du foretager dig, og foretage en række af heldige gæt, samt aflæsning af evt. kropsprog, samt det toneleje du bruger.

Afslappet – Angel er typisk afslappet, uhyggeligt meget når man tænker på hvor negativt et rygte han har fået sig her på stedet. Hans idé er at hvis han virker afslappet nok og ikke ligner eller opføre sig som en der fisker efter eller virker indbydende nok til at slås med eller angribe, så bliver han nok ladt alene. Desuden har han ikke nødvendigvis nogen interesse i at skræmme folk væk. – Hvis han ikke ønsker at snakke med folk, kan han snildt finde en fornærmelse der vil være nok til at få folk til at sige ‘Hmpf’ og gå deres vej igen.

Prætentiøs – Givet hvordan Angel typisk har set (eller stadig ser – uha) sig selv, så vil han selvfølgelig også gerne have at andre ser ham sådan, om det så er ved atlyve og foregive at være bedre til det meste, eller alt, end alle andre er det, eller at have talenter som er andre’s overlegende, så er det det han gør. Hans iver efter at bevise hvor vidt han har visse talenter eller ej, halter dog lidt hvis folk forventer eller prøver at få ham til at bevise det. Han vil i disse situationer vifte det af sig og sige til vedkommende der ligepludseligt er krævende og kommanderende at ‘De ikke er en vigtig nok del af hans liv eller interesser til at han skylder dem at bevise noget som helst.’

Indbildsk – Angel er super indbildsk, meget stolt af sig selv og anser sig selv som bedre end alle andre. Han er stolt af sig selv i langt de fleste tilfælde, og særligt hvis noget han har sat sig for, lykkes og går godt. hvor han udviser en så stor stolthed over sig selv at han nærmest virker pralende. Dog, så stolt som han er af sig selv, så kan han alligevel godt formå at gemme det lidt og holde det for sig selv, særligt når han prøver at gøre sig nye *venskaber eller bekendtskaber. Det eneste tegn i disse tilfælde på at han ser sig selv bedre og mere stolt end andre, er ved sin altid formelle påklædning, som om det er en af grundreglerne for hans indbildske stolthed i sig selv.

Manipulerende – Angel er, eller har i været fald været, meget manipulerende, og hvis manipulation ikke virkede, så var afpresning(Blackmail) også en udmærket måde for ham at opnå hvad han ville og  andre til at gøre som han ønskede. Selvom det er noget tid siden at Angel har været i gang med noget der krævede at dette ‘talent’ blev taget i brug, så er han stadig god til det. Med hans intelligens og intuitive natur, så kan han nemt finde ud af eller gætte sig til, hvad han skal sige eller lokke med for at få andre med på, ja, hvad end han nu har i tankerne. Hans forståelse for følelser tillader ham også at kunne udgive en falsk form for støtte og sympati hvis det er det der kræves af ham for at kunne vinde andre over og udnytte dem.

Impulsiv – Så intelligent som han er, så er han også meget impulsiv. I nogle af tilfældeene, er evt planer og hvad der hører til, kun halvvejs gennemtænkte når de bliver startet, hvoraf han herefter prøver at udregne hvordan han egentligt skal nå fra punkt A til B, på den hurtigste og mest sikre måde. Hans mere langsigtede planer og idéer er dog ofte mere gennemtænkte og aldrig impulsivt startet. Men mindre begivenheder og idéer er som typisk aldrig gennemtænkt. (eksempler er fx: da han sagde ja til at hjælpe regeringen med serrummet fordi han blev lovet frihed, og ligeledes da han bestemte sig for at vende sig mod regeringen, uden selv at tænke over hvordan han egentligt skulle komme videre derfra, efter sit personlige oprør mod dem.)

Kynisk – Angel tror, at de fleste, meget ligesom ham selv, er drevet af deres egne egoistiske og selvviske behov og at de derfor kan styres hvis de får disse opfyldt, eller får nogle af dem lovet opfyldt. Han tror ikke på at nogen gør noget ud af deres hjerte’s godhed (Fordi det gør Angel ikke selv), men at folk som altid vil have noget til gengæld, noget som falder i deres interesse og hvis man ikke har det, så er det bare ærgerligt.

Dobbeltmoralsk – Gør mod andre, som du ønsker de gør mod dig? Dette er et koncept Angel ikke er og stort set aldrig har været familiær med. I og med at han ser andre som laverestående end ham selv, så finder han det dybt forkert og umoralsk af dem, hvis de gør noget ufint eller direkte ondskabsfuldt eller kriminelt og særligt hvis de udførde sådanne grusomme gerninger mod ham, men han fejler ved at se hvad der er forkert i nogle af de ting, hvis han selv er den der styrer showet og slagets gang. han er dybt dobbeltmoralsk, tbh.

Vildledende – Lidt som en af de der fup tryllekunstnere, så er Angel vildledende, han kan sige en ting, og mene noget andet, eller gøre en ting, med en åbenlys intention, men faktisk stadig formå at gøre noget andet i stedet, hvoraf det mere uskyldige og ufarlige typisk er hvad folk ser, fordi det er det han vil have de skal se, mens det lidt mere hemmelighedsfulde og mørke er gemt for dem. Han er ret god til det at vildlede folk, og kan opnå mange ting ved det.

Perfektionistisk/Neat-freak – Nej, han har ikke OCD, men kan han lide eller holde rod ud? Nej det kan han ikke, og hvorfor ikke? Fordi han er perfektionistisk og en neat-freak. På absolut ingen af de steder hvor Angel opholder sig, vil du nogensinde finde hverken rod eller kaos. Angel sætter nærmest en ære i at have og være organiseret og det kan forvirre ham og genere ham grænseløst, at andre ikke har det ligesådan. Generelt kan han ikke se hvordan folk kan opnå noget hvis deres arbejde er uorganiseret, eller hvordan de kan leve med sig selv hvis der ikke er orden på alting. Lige fra tøj, budget, medicin(hvis dette er nødvendigt), etc. – It’s beyond him how some people survive in their own mess and chaos.

Upålidelig – Stole på Angel? Måske, men det frarådes nu stadig kraftigt. Givet hans opvækst og hvad han har lært gennem sit liv, og hvordan folk ellers har behandlet ham når han har haft prøvet at ændre sig før i tiden, så er det gået tilbage til dybt at have ødelagt hans egen evne til at stole på folk. Så i og med at han ikke stoler på andre til det yderste, så skal man heller ikke det ved Angel. Angel har ganske simpelt lært og opfanget at det er okay at droppe folk når de har brug for en, selv hvis deres liv afhænger af det, eller noget andet i den dur. Du kan aldrig heeelt være sikker på hvor du har ham, medmindre han gentagende gange har enten sagt eller bevist hvor hans loyalitet og grænse ligger. I andre tilfælde, så påbedes det at man er bare liiiidt forsigtig.

Ambitiøs – I og med hvor magtfuld han har været (Og ved han måske kan blive igen, hvis ikke mere magtfuld end før), så er han meget ambitiøs. og strider efter at opnå succes. (I am lazy oml)

Apatisk – Han mangler egenskaberne til at kunne sætte sig ind i andres situation. Hans kognitive reaktion til andre og deres følelser er manglende, hvis ikke ikke-eksisterende, fordi han ganske simpelt ikke interessere sig for andre. Hans kognitive reaktion til hvordan han selv har det eller føler er dog ganske normal og som det ville være det hos ethvert andet menneske. Det eneste tidpunkt hvor hans apatiske natur afviger og hvor der faktisk ses en ændring i hans kognitive reaktion, er hvis han bevidner at nogen lider, hvadenten han selv er skyld i de lider eller at de lider af andre årsager, så viser det sig at han finder en underlig form for tilfredsstillelse ved at bevidne deres lidelser.

Sadistisk – Han får sine underlige kicks ved at se andre i smerte og er mere end villig til selv at forårsage det, selvom det er mere begrænset hvem og hvor mange han kan behandle således, efter hans oprør mod regeringen hvor han forådte dem og skred. Da han arbejdede for dem stod han selv for meget af torturen de foretog på både almindelige menneskekriminelle, såvel som mutanter. Nu han er ‘ude’ af regeringen, så kan han ikke længere slippe afsted med sådanne ting. (Dette får ham til at virke deprimeret og stresset fordi han ikke længere ved hvad han skal tage sig selv og ikke føler sig tilfredsstillet ved at hjælpe selvom han ‘hjælper’.)

Snakkesaglig – Angel elsker lyden af sin egen stemme, og hvis du ikke selv har meget at sige, skal du næppe bekymre dig, for der er ingen tvivl om at Angel kan finde en hel masse at snakke om, og dybest set være ligeglad med hvad du synes, og hvis dine svar ikke interessere ham, ja, så snakker du for døve øre, så at sige.

Narcissistisk – Når alt kommer til alt, så er den eneste person som Angel virkelig bekymre sig om og er interesseret i, sig selv. Alle andre er bare genstande til at blive brugt, og det er præcis hvad han gør. I hans verden, er der ingen der er ligeså vigtig som ham selv, andre end ham selv. Han kommer i første række, og står valget mellem at ofre sig for ‘venner’ eller ‘familie’, eller at lade dem miste livet istedet? Så vælger han det sidste. Der er ganske simpelt ingen chance for at han vil forråde sig selv ved at sætte andre højere. His biggest and main concern, has always been and will always be, himself. – You are nothing to him, if you can’t aid him.

– Dog prøver Angel på at lade være med at være en idiot og at være ond, hvilket får ham til at fremstå som noget af en forvirret og malplaceret mand, som ikke lader til at have nogen idé/erindring eller anelse om hvad han skal gøre eller hvordan man egentligt. Han har lidt besvær med at finde sig til rette, tbh.

Fortid: Han er født og opvokset i Washington D.C., som den førstefødte søn af Riley og Jessica Matthews. I sine yngre år udviste han ingen tegn på Dyssocial personlighedsforstyrelse (Psykopati), selvom han allerede som helt lille ikke helt vidste hvorfor han var ‘anderledes’ og hvorfor han ikke kunne ‘føle’ de samme ting som alle de andre børn i nabolaget kunne, osv osv osv. Dog fandt han frem til, at den bedste måde at passe ind, var at mimicke en positiv attitude og adfærd, i stil med den som hans forældre udviste. Altså, udnyttede han en ‘spejlings’ teknik, som fungerede ganske fint for ham. Angel var altid meget intelligent, og sprang flere klassetrin over af gangen, ganske simpelt fordi han var så meget klogere og længere fremme end sine klassekammerater. Dette fik ham ofte til at stå ud i mængden, delvis fordi han var så meget yngre end sine klassekammerater, men også fordi han, ja, lad os bare erkende det, var noget af en nørd, for at sige det mildt. Dog var der kun én episode hvor der blev hakket på ham, men efter han ‘hævnede sig’ og fik ydmyget vedkommende der havde hakket på ham, til et punkt hvor skammen måtte forfølge bøllen til det sidste, var der ingen der turde mobbe eller hakke på ham igen. Da Angel var ved at være klar til at skulle dimitere fra High School, blev der givet besked om at hans forældre var omkommet i et traffik uheld. Angel var på dette tidspunkt 12 år og hans lillebror var 3. Hans lillebror blev anbragt i en plejefamilie, hvor Anjel derimod, blev overtaget af regeringen, som mente at de kunne gøre bedre brug af Angel’s ‘talenter’.

Angel blev aldrig sendt på nogle af Regeringen’s forskellige talentskoler, men fik tværtimod selv lov til at vælge hvilke universiteter han ville gå på, og fik selv lov til at vælge hvilke uddannelser han ville tage. Han tog en del, af ren og skær kedsomhed, og da han løb tør for idéer til hvilke uddannelser han ellers skulle tage, blev der sagt stop, fra Regeringen’s side af. Angel blev herefter anbragt under hæren’s opsyn, og indtog jobbet som våbentekniker. Dette kan have været en af de ting der ‘forårsagede’, eller i hvert fald bidrog til ødelæggelsen og korruptionen af den på dette tidspunkt unge mand. Det var også i denne periode at han begyndte at få underlige lyster og trang. Dog ikke på den sædvanlige teenage måde, næh nej. Det her var i en mere.. Voldelig og mere illegal og farlig bane. Angel blev mere og mere til et ‘rovdyr’ end noget andet, og endte med at begå et voldsomt massemord, som hverken hæren eller regeringen havde set komme. Angel var straks arresteret og sat bag lås og slå, mens der ellers, i længere tid, blev diskuteret og ‘rafflet’ om hvad der skulle ske med ham, hvem der skulle bestemme det, osv osv.

Eventuelt var det besluttet at Angel skulle henrettes, fordi det han havde gjort var så voldsomt, og fordi man også fandt frem til, at han op til den episode, havde begået en del mindre seriemord. Dog, netop som Angel var ved at blive ledt ind til sin henrettelse blev der pludseligt skiftet mening. En advokat havde fundet frem til en løsning og derved ‘købt’ Angel fri. Angel var ‘overdraget’ til den Danske Regering, og lovet at hvis han kunne fremstille et serrum, en ‘kur’, mod mutant plagen, så ville han få sin fulde frihed og blive fuldstændigt benået for samtlige kriminaliteter han havde begået, samtidigt, mens han skulle arbejde for regeringen, fik han direkte lov til, godt at måtte gå efter og gøre det af med kriminelle. Dette var en god deal for Angel, og han tog ‘gladeligt’ imod tilbuddet. Han arbejdede ligesiden for regeringen, samtidigt med at han stjal fortrolig information fra både hæren og politiet, fra forskllige landedele verden over, og solgte disse informationer til højst bydende. Samtidigt fik han god betaling for sit arbejde på serrummet, som skred mere og mere frem.

En episode ledte til at Angel fik besked på at instruere og beordre kidnappelsen af Ace High’s pedel og læge, pretty much, skolens tilsynsførende, Mikkel Esparda Burstock, som et led i en plan om at eleverne på skolen skulle være frit bytte for regeringens og dens folk. Angel fik lov til at stå for og udføre torturen på Mikkel, i den tid det tog en gruppe elever at finde den militær base hvor det hele tog sted. Angel holdte sig tilbage og så til hvordan Eleverne tog hånd om situationen fra sidelinjen, gennem overvågnings kameraer, og fandt på denne måde, nogenlunde ud af, hvad han havde med at gøre. Mens eleverne kæmpede mod soldater og robotter, smuttede Angel og de folk og underordnede der stod ham nærmest, og ofrede praktisk talt resten af soldaterne og hvad der ellers var, som dække. Dette resulterede i at Angel og de andre nåede ubemærkede og helskindede hjem igen.

Angel fortsatte sit arbejde på serrummet, og påtog sig også et midlertidigt fritids projekt, hvortil han ville teste hvor hurtigt og hvor voldsomt han kunne gøre Akutabi Gamma syg og skade ham mest muligt, uden at skulle være tæt på. Dette var alt i alt en underholdende aktivitet for vores alle sammens ynglings psykopat. Tingene eskalerede i særdeleshed da han formåede at bortføre Gamma, efter at have fået tvunget Smith i gulvet. Dog resulterede dette stunt i at Angel for første gang blev slået ihjel, da Smith endelig fik taget sig sammen, og kom forbi for at hente Gamma hjem igen. Efter dette er første gang vi høre om Angel’s ven, Viktor, som formodes at have været den der bragte Angel tilbage efter dette hektiske opgør med Smith og Spike.

Angel har efterfølgende været taget tilbage på skolens grund, uden den mindste frygt for, om Smith, Spike eller Gamma skulle komme efter ham. In fact, så bestemte han sig faktisk selv, af egen fri vilje, for at hjælpe Gamma, og påstod overfor ham at han havde “Investeret for meget i ham og Maddie til bare at lade nogen af dem dø.”. Dette afslører at Gamma faktisk vidste at Angel på dette tidspunkt havde Maddie i sin besiddelse, men alligevel ikke videregav disse informationer til Smith, hvilket kan have gjort Gamma til en ‘medskyldig’ i hvad der skete med Maddie. Det er unødvendigt at sige at Angel havde det fint med Gamma’s tavshed på dette punkt.

Angel var senere hen nødsaget til at se til en af sine forsøgs kaniner, Makoto Tachibana, da den chip som Angel havde plantet på ham, gav udslag om at Makoto var ved at slå sig selv ihjel, og ja, det måtte Angel jo så stoppe. Dog resulterede Makoto’s latterlige frygt for Angel, i at Makoto og Sousuke begge forvandlede sig til forvoksede vanddyr (Spækhugger og hvalhaj), hvorefter deres fælles kæreste, Torisawa Koi Satoh, slog ham ihjel ved at stikke ham flere gange i halsen med en kniv. Efterfølgende styrtede hytten ned over Angel, og nogle timer efter var hans lig fundet af Zico, som så tilkaldte Viktor, hvorefter Angel blev bragt tilbage, og udspurgt om hvad der var sket og hvorfor han havde ladet nogen slå ham ihjel så lidt. Dog, på dette tidspunkt var Angel noget sløj og ikke helt frisk, og mumlede bare noget om en hvaldreng, før han forlod stedet for at være alene lidt og komme tilbage på toppen igen.

Imens kidnappede Zico og Viktor, så herefter, Makoto Tachibana. Dette ledte til en anden hektisk episode, hvor nogle elever, Jirou og Tori, tog ud for at redde Makoto. Tori havde intentioner om at dræbe Angel, men Angel var for smart for hende og faldt ikke for hendes små tricks. Makoto vågnede efter Jirou havde sendt både Zico og Viktor til Kina, og efter Makoto og Jirou kom op og skændes, bortførte Angel så Tori. Tori klandrede herefter Angel for at have ødelagt hendes liv, selvom Angel hårdnakket påstår at hun selv har været ude om det, og at han ikke ‘bestemte’ at hun skulle opgive alt hvad hun havde, bare fordi hun var bange for at han ville tage det fra hende.

Angel pausede herefter sit arbejde på serrummet, til dels fordi han fandt ud af at Tori planlagde at prøve at vende polariteten af serrummet, for at ville forstærke evner i stedet for. Den anden grund til det var, at Angel fik nys om regeringens sande intentioner når han blev færdig med serrummet. Han drøftede hyppigt dette problem med Viktor, og forlangte indirekte at Viktor skulle finde en løsning.

Viktor fandt frem til at den bedste måde at gøre det på, var at ‘redde’ Angel, ved at få folk til at acceptere ham, frem for at frygte ham, selvom dette syntes at være en umulig opgave, grundet de mange onde og grumme ting som Angel allerede havde gjort og var skyld i. Dog formåede Viktor, i fællesskab med Virgil, at få Umi Tachibana og Angel til at snakke sammen, og det lod til at det gik meget godt og virkede efter hensigten, lige til Makoto fandt ud af det og fik et flip. Han forsøgte herefter at mase Angel som spækhugger, igen, men endte istedet blot med at smadre Angel’s højre ben. Herefter blev Angel og Virgil taget med ned til byen af Viktor, ned til Angel’s læge for at få ordnet deres skader.

Angel var eventuelt grunden til at Umi begyndte at blive korrupt også.

Efter Zico og Viktor fik deres søn, Ricklas, agerede Angel faktisk ofte hyggeonkel for drengen og var faktisk oftere end forventet, nød til at tage drengen med sig, fordi både Zico og Viktor arbejdede for meget og med ting hvor de ikke mente de kunne tage en lille dreng med sig. (Fordi det er meget mere smart at lade en person med dyssocial personlighedsforstyrrelse tage et barn med ned i et laboratorie, med farlige forsøgsdyr og mange giftige og farlige substanser, ja, smart.) Angel oplærte dog aldrig Ricklas i noget, fordi Angel ganske simpelt ikke havde tiden, lysten eller tålmodigheden til dette. Det eneste han lærte drengen var, ikke at røre ved noget medmindre Angel sagde det var okay.

Det var noget tid efter dette, at Angel gik efter Smith, fordi Angel havde idéen om at snakke med Smith, seeelvom Smith havde lidt andre planer og kinda spassede ud og prøvede at slå Angel ihjel. Angel gjorde ham ukampdygtig ved hjælp af bedøvelse, men dette resulterede i at Smith skulle lege klodset og endte med at falde ud af et vindue. Flot Smith. Herefter fik Angel hentet Smith og taget ham med ud til sit laboratorie. Her tilbageholdt han Smith i nogle dage, hvor han gentagende gange forsøgte at etablere en samtale med Smith for at finde ud af noget mere, og muligvis prøve at finde ud af hvad Smith gjorde for at passe ind, muligvis for at ville forsøge at ‘spejle’ Smith’s opførsel og attitude.

Dog gik det hele skævt, fordi Angel altid har været kinda uheldig med både Smith og Gamma, og Smith fik slået Angel ud, kinda og forsøgte at flygte, selvom en af Angel’s underordnede stoppede ham. Dette resulterede åbenbart senere hen i at Smith døde, hvilket fik en noget irriteret og sukkende Angel til at beordre Viktor til at genoplive Smith. (Fordi hvad tænkte Smith på, bare sådan at dø, pfh.) Det vidste sig at på samme tid var Gamma vidst ude og lede efter Smith. Dog fik nogle af Angel’s underordnede ramt på Gamma, hvilket resulterede i at også han fik lov at dø. Hvilket ENDNU engang fik en sukkende Angel til at skulle have ENDNU en mand genoplivet. Herefter tilbageholdt han Gamma i noget tid, før han af ukendte årsager lod manden gå.

Smith var på dette tidspunkt ikke sig selv og lod til at være opsat på, at få hævn, og satte efter noget tid, i selskab med Gamma og Spike, ud for at dræbe Angel. Angel bestemte sig for at have noget sjov med dem først, ved at ‘lege’ med dem og udsætte dem alle sammen for forskellige prøvelser mens de ledte efter ham i hans laboratorie. Eventuelt fandt de ham, eller, han fandt dem, og han benyttede Spike som et skjold, samtidigt med at han jog 3 knive ind i siden på manden. Spike formåede dog at få listet en granat ned i venstre lomme på Angel’s bukser, hvilket resulterede i at de begge to led større skader, som resultat af granaten der gik af. Efterfølgende skød Smith så Angel, for at sikre sig at manden ville dø.

Herefter er der en periode med sorthed hvor der ikke skete Angel noget, udover at være fri for besværret og irritationen ved at være i live og jaget.

Dog pludseligt fik den samme mystifystiske skabning der tog Angel’s sjæl og krop til sig da han blev slået ihjel, en pludselig idé om at genplacere Angel på jorden. Angel så aldrig denne mystifystiske skabning og kan derfor ikke fortælle hvordan den ser ud, selvom han fik lov at høre dens stemme. Dog hører han den ikke nu.

Familie og bekendte:
Bekendte: Viktor Hirsch, Zico Tigerspawn, AOS (Ace of Spades), AOH (Ace of Hearts), AOC (Ace of Clubs), AOD (Ace of Diamonds), Ricklas Tigerspawn, C.T. Smith, Akutabi Gamma, Spike Spiegel, Mikkel Burstock, Vardr(Bragte Angel tilbage én gang), Alpha Gamma Winther(Bragte ham tilbage én gang), Hyedi Barukai, Kaidy Barukai, Hyeto Barukai, Dexter Forbes, Rosie Burns, Timothy, Zeke Wilkes Blue, Zach Cullen.

Familie:
Far: Riley Matthews(Død)
Mor: Jessica Matthews(Død)
Søskende: Michael “Mike” Matthews
Fætre & Kusiner: Sascha Gray & Hector Gray(på morens side), Jonas & Coline Matthews(På farens side), Sarah Gray(Grankusine – Hector’s datter)
Nevøer og Niecer: Ingen
Andet Familie: James Matthews(Farbror), Olivia Matthews(Tante – gift med James), Kristi Matthews(Tante – død, tidligere gift med James), Christina Gray(Moster), Rick Gray(Onkel), Lightflox Zar Quinn Burns-Matthews (Barnebarn), Isaac Rachel Forbes (Barnebarn).
Love-Interests: Jane Powell, Zico Tigerspawn, Madeline Forbes, Rosie Burns. Ingen fordi Angel ikke kan holde oprigtigt af andre mennesker.
Børn: – All of his children are illegitimate children.
Børn m. Rosie:
Valentine Burns-Matthews
Tripton Burns-Matthews
Børn m. Jane:
Aubrey, Kennedy & Winter Powell-Matthews
Børn m. Kaidy:
Addison Barukai-Matthews (Forsvundet)
Coyote Barukai-Matthews (Forsvundet)
Seraphine Barukai-Matthews (Forsvundet)
Børn m. Zico:
Morgan Matthews
Børn m. Madeline:
Dexter Forbes

Evne: Super Intelligens
Andet:

 • Har været dræbt så mange gange der ikke længere er ordentligt tal på det mere..
 • Kan stadig huske alt fra sit tidligere liv. Der er ganske simpelt ikke blevet ‘skåret’ eller ‘redigeret’ i hans hukommelse af hvad eller hvem end der har bragt ham tilbage.
 • Kender alle lokaliteterne på samtlige af regeringens bygninger. Han ved ligeledes også hvordan man skal komme ubemærket indenfor.
 • Ser ufatteligt godt i mørket.
 • Er Ricklas’ gudfar.
 • Har haft fungeret som ‘hyggeonkel’ for Ricklas i en periode.
 • Han’s stjernetegn er løven. Hans kinesiske stjernetegn er Haren, hans element i følge den kinesiske kalender er Ild, hans farve i følge den kinesiske kalender er rød og hans planet i følge den kinesiske kalender er Mars.
 • Vil måske beskytte eller sikre dem han interessere sig for.
 • Han er oprindeligt amerikaner.
 • De 3 ar han har på højre side af hovedet, over hans højre øje, er forårsaget af Makoto, da Makoto syntes at det var en smart idé at overfalde og banke ham. Ikke at Angel bære nag eller noget.
 • Zach Cullen brækkede engang næsen på Angel.
 • Angel’s uddannelser er som følgende: Advokat, fysiker, læge, psykolog/psykiater.
 • Kendt arbejde han har haft: Våbentekniker hos hæren, freelance mægler, regering’s afdelingschef for regeringens afdeling indenfor genetisk og kemisk videnskab.
 • Angel er prioritere ikke at få spist, fordi han ikke rigtigt kan ‘mærke’ når han bliver sulten.
 • Udover sin dyssociale personligheds forstyrelse, har han også psykose og lider af søvnløshed (insomnia). Mod sin personligheds forstyrelse og psykose tager han forskellige antipsychotic drugs og humør-stabiliserende medicin. Som værn mod sin søvnløshed er han på noget ret effektivt sove medicin.
 • Et interessant faktum er at han er blevet diagnosticeret med epilepsi. Selvom anfaldende synes at være underligt fraværende i hans tilfælde. (could be because he’s probs on some pretty damn effective meds against this too).
 • Yet another fun fact is: at han har kræft. Mavekræft (Stomach (gastric) cancer) for at være præcis. – Takket være hans CIP (congenital analgasia – mangel på evne til at mærke smerte) mærker han ikke noget til den smerte som sygdommen forårsager. Det betyder self. ikke at smerten ikke er der, for det er den, men Angel kan ikke mærke det. – Dette betyder ikke at han ikke er klar over at han har kræft, for det ved han godt (Takket være regelmæssige lægebesøg osv.), og hans fortsatte regelmæssige lægebesøg og helbredsundersøgelser osv. så er han også 100% klar over hvor slemt det står til. Selvfølgelig er han gentagende gange blevet tilbudt kemoterapi, men taget i betragtning af hvor destruktiv kemo er, så har Angel pænt takket nej.
 • Dette betyder selvfølgelig ikke at han ikke er igang med nogen form for behandling, men hans behandling er af pilleform istedet for kemo. Mens det ikke ‘helbreder’ ham, så sørger det dog alligevel for at kræften er holdt under kontrol, og ikke spreder sig (Eller, i hvert fald kun spreder sig vold langsomt hvilket betyder at han får mere ‘tid’ til selv at prøve at finde en mere… Brugbar løsning.)
 • Hans kræft er i 3 stadie. “STAGE IIIA: The cancer has grown into the main muscle layer of the stomach. It has spread to seven or more lymph nodes but has not spread to tissues or organs outside the stomach.”
 • Han er lidt bitter omkring situationen men holder det egentligt ret godt skjult. = Han er ikke interesseret i at en masse ligegyldige folk eller en masse af hans fjender finder ud af han har kræft. Dels fordi det nok vil ses som en svaghed, men også fordi han gerne vil undgå at nedværdiges eller faktisk blive set på som en ‘syg’ person. (Selvom han er syg.)
 • Han gemmer sin(e) sygdom(me) og mentale problemer (eller de fleste af dem) ret godt. He’s a little bit like a bird that way. (Birds – actually most animals – will attempt at hiding sickness or injuries. Birds are just exceptionally good at it. It’s a defense mechanism, because you’re less likely to be attacked if you look and act healthy.)
 • Begyndte fornyligt på kemoterapi.
  • Pga. dette har han derfor også fået et nyt haircut.
  • Not that he likes it though.

Styrer: SuspexDog

Oversættelse af forkortelserne:
D.O.B. = Date of Birth
Y.O.C. = Years of Corruption
T.W.G. = Time with the Government (Dette er kun den kendte tid han har haft med regeringen)

Quotes:

“Every man has his secret sorrows which the world knows not; and often times we call a man cold when he is only sad.”

“What screws us up most in life is the picture in our head of how it’s supposed to be.”

 

“I tried to reason with the darker side of me. But everything seems to be absorbed by this colorless plague, what will rid of this dark matter.”

“I’m not gonna kill you right now. That wouldn’t serve my greater agenda.”

“If you`re lying, I’ll end you.”

 

“I don’t side with anyone. You piss me off, I want you dead.”

 

“You don’t know me at all. What you ‘know’ is what I choose to show you, so quit judging me based on what you see. – There’s more to whatever is the real me.”

“They broke the wrong parts of me. They broke my wings, and forgot I had claws.”

Galleri:
Før/Uden Kemo:


Kæledyr:
Billedresultat for Common Raven
Ejer: Ashley “Angel” Matthews
Race: Ravn
Navn: Calixto (Cal)
Alder: Voksen
Køn: Han
Andet: Kan tale, og har ellers samme funktion som de andre ravne.

Billedresultat for Common Raven
Ejer: Ashley “Angel” Matthews
Race: Ravn
Navn: Raphael
Alder: Voksen
Køn: Han
Andet: Ligesom Lucifer fungere denne som både spion og vagtful.

Billedresultat for Common Raven
Ejer: Ashley “Angel” Matthews
Race: Ravn
Navn: Lucifer
Alder: Voksen
Køn: Han
Andet: Adlyder kun Angel. – Fungere både som vagtfugl og spion.

Billedresultat for hatchling dragon
Ejer: Angel Matthews
Race: Muteret Drage
Navn: Leviathan
Alder: Unge
Køn: Han
Andet:

 • TBA (Mere findes ud af ham som han bliver ældre)