Antonio by CXCR
Hytte nr: 05F
Navn: Antonio Devera
Kælenavne: Toni eller ‘Tony’
Køn: Hingst
Alder: Ung Voksen
Art: Kentaur – Warlander ( Frieser x PRE mix)

Højde: 283 cm
Stg: 172 cm

Styrker: Dressur og Horsemanship
Svagheder: Ikke særligt akademisk intelligent.

Personlighed: Antonio, herefter Tony, er en meget frisk og selvsikker ung fyr. Han har ingen problemer med at vise sig frem, eller med at påstå eller kræve at han er den bedste af de bedste. Han er for det meste afslappet, og for det meste skal der meget til for at tirre ham og umiddelbart virker det kun til at være rivaliserende kentaur hingste der virkelig kan gå ham på nerverne. Han er dog ikke særligt svær at blive venner med, og han lader ikke til at have det samme negative mindset overfor mennesker som mange andre kentaure lader til at have det.

Han har ganske simpelt ikke haft nok dårlige oplevelser med mennesker til at kunne sætte dem alle under den samme fane og uhøfligt påstå at de alle sammen er ens. Faktisk lader han til at være ret tilfreds med menneskeselskab, selvom det nu heller ikke gør ham noget at være sammen med kentaure. De har trods alt lidt lettere ved at kunne følge med, selvom han ikke er sky for at tilbyde at give et menneske et lift hvis de har svært ved at følge med ham.

Nogen dage er selvfølgelig bedre end andre, og nogen dage kan det godt hænde at han vågner op og bare er i et dårligt humør. Det kan selvfølgelig også gå hen og blive bedre i løbet af dagen, afhængigt af hvad der sker, selvfølgelig.

Fortid: Han er født i Spanien, på et sted hvor en familie havde tilbudt kentaure sikkerhed fra de problemer de ellers skulle håndtere udenfor. Dette sted blev hurtigt kendt som et Warlander Centuary (Ordleg på ordet Sanctuary, som i et fristed, men for kentaurer). Det var her han var født, og han har i den forstand derfor heller aldrig stået overfor de voldsomheder og ondskabsfuldheder som mennesker har påført kentaurer uden for sikre rammer, rundt om i verden. Han har derfor også haft et mere eller mindre almindeligt liv, eller, så almindeligt som en kentaurs liv nu kan være det. Han nåede også at blive ret glad for kapløb, men efter datteren til ejeren af stedet, faldt af Tony og kom til skade, blev det besluttet at han måske skulle væk i en periode.
Dog blev det ikke aktuelt før de fandt frem til et sted der eftersigende skulle være sikkert for kentaure, hvor efter de sendte ham dertil. Han er herefter kommet til Ace.

Evne: Ukendt

Andet:

  • TBA

Styrer: SuspexDog