Hytte nr: 10B
Navn: Jupiter Luzrov Rulay-Zacharias
Køn: Dreng
Alder: 16 år
Højte: 169cm
Art: Engel


Styrker:
Hans familie
Svagheder:
Hans hår er meget følsomt og han fortrækker helst at man ikke rør ved det tak.


Personlighed:
Jupiter er generalt en rolig og omsorgsfuld person. Han smiler often og er meget venlig imod andre, der tilbyder sin hjælp i en værd måde, han kan. Han kan også stå op for sig selv og ved nå han skal stå fast. Han er heller ikke bange for at vise sine sande mening og kan være ligetil på tidspunkter, om han kender den person eller ej. På trods af hans alder, kan han også virke en smule dominerende over for andre eller nye personer. Han elsker også sit lange hår og har det med at være meget følsom med at lade andre røre ved det, han går også helt amok nå hans forældre vil tag ham til frisøren, hvilke så har end i at han aldrig er været hos en. Han er dog et virkleig lyst barn og går altid rundt med et smil og viser sig oftes meget social, hos selv de ældre mennesker han oftes prøver på at hjælpe, selvom han er et lille barn selv. Han elsker også at lave med selvom det meget tit han gå hen og være enden forfærdeligt eller nogenlunde okay (men han er nu også kun et barn)

Fortid:
Jupiter er født og opvokset på Arc og har ellers levet et roligt og stille liv med sine forældre og bror igennem sin indtilvidere unge alder. Han har et tæt forhold til en værd i hans familie og har altid fortrækket at være i nærheden af dem, selvom hans nysgerrighed har fået ham til at løbe rundt og skabe panik hos hans forældre.

Evne:
Evne(r):
Elementet vand- 
Han har evnen til at styre vand under sin egen vilje, dog er det begrenset med hvor stor magt han har over det siden han stadig er ung.
Formskifter- Sne leopard

Andet:
– Hader mælk
– Hans vinger har en is blå farve

Styrer: Corpoal

 


Galleri: