Hytte nr: 06E
Navn: Ardyn
Køn: Hun
Alder: 24
Højde: 2.1 meter
Vægt: 360 kg
Art: Pokémon
Race: Aggron

Styrker: Et ydre der er lavet af metal.
Svagheder: Jalousi (og self. angreb hendes type er svage overfor)

Personlighed: Ardyn undgår som regelt mindre væsner end hende selv, bestemt mennesker. Hun er bestemt ikke negativ anlagt omkring mennesker men ser en smule ned på dem eftersom de ikke udgør en trussel for hende.

Normalt en rimelig rolig Aggron på afstand, dog så snart noget kommer for tæt vil hun gøre vedkommende opmærksom på det, ret pludseligt og voldsomt endda. Hun er også ekstremt territorial overfor hvad der tilhører hende, og uanset hvem eller hvad der kommer for tæt på/rør ved hvad der er hendes vil hun forsøge at nedlægge.
Hun er som oftest fundet i kamp med Tyranitaren Ryker, det kan se voldsomt ud (hvilket det også er) men det er blot hendes måde at vise sin kærlighed for ham på. Tough love taget ret bogstaveligt. Jalousi kan forekomme hvis hun finder Ryker bruge sin tid med andre over længere tid, bestemt overfor andre pokemon’s.

Fortid: Ardyn har for det meste levet alene, men har mødt Ryker da han blot var en larvitar og hun en Aron. De splittede dog op efter et stykke tid, efter deres første udvikling og siden har hun holdt sig for sig selv. Ikke meget har været sket i hendes liv, andet end at have haft mistet sit bjerg (som hun boede i) til en hvis Tyranitar to gange, hvilket er grunden til at Ardyn er på Ace nu. For at opsøge Ryker og give ham en lærestreg om at man ikke skal røre hendes territorie.
Evne: Ferro Energy Manipulation (kan manipulere energien afgivet fra metaller)
Andet:

  •  Ardyn har et stort soft spot for Ryker, selvom det kun vises med slåskampe og trussler. Det er bare sådan de fungerer.
  • Hun spiser primært jern, ja, det hørte du rigtigt; Metal.
  • Passer meget på det område hun har sat til at ‘eje’. Kan godt lige at pynte op med planter, træer og andre naturlige ting.

Styrer: Ken

Galleri: