Hytte nr: 06F
Navn: Asoma
Køn: Hingst
Alder: 18 år
Art: Kentaur


Styrker:

På trods af hans blinde udseende, så har han en utrolig hørelse og følsomhed i forholden til de fleste væsner, og kan hurtigt høre eller fornemme nå noget sniger sig ind på ham. samtidigt er hans lugte sans også meget stærk.

Svagheder:

I hans svagheder dog, er han altid på vagt vis han ikke hviler et sted eller ligge skjult under et træ eller bag en sten, så har han altid en vis usikkerhed ude i det åbne. Efter som han er blind, så kan han jo ikke se en skid.


Personlighed:
Asoma er en meget stille og fredlig hingst, der fortrækker at holde sig i skjul bag en sten eller under et træ, hvor han holder sig mest tryg. han har intet syn, hvilke føre til hans usikkerhed og meget forsigtige gang han bruger til daglig, nå han endelig går ud i det åbne for at spise. Han er lidt af en alt ædende og har det med at spise planter og kød i små potioner nå han nu trænger til det ;).

Fortid:
Soma vokset om i en typisk Kentaur stamme, som han senere i livet blev smidt ud af da han nået sin rette alder og måtte tag ud få at finde sin egen stamme, eller en ny en. Han kommer fra en meget gammeldag stamme, hvor de stadig lever under stjernerne og rejser fra land til land i en store flok, med flest mager og få hingste.


Evne: Ukendt?
Andet:
– han har en barn ugle som altid følger ham og hjælper med at hente den føde han oftes indfanger.
Styrer: Corporal