Hytte nr: 04B
Navn: Asuna Shiina Eusford
Kælenavn: Shiina
Køn: Pige
Højde: 166 cm
Alder: 17 år
Art: Rumvæsen – pokemon / part vampyr

Styrker:
Utrolig gode reflekter.
Svagheder:
Bryder sig ikke om mange mennesker i et rum.

Personlighed:
Asuna er meget venlig, måske til den stille side. Hun pleaser gerne andre og begynder ikke blot en kamp. Det er ikke altid hun siger så meget og holder ofte sine følelser for sig selv. Hun har svært ved at stole på andre, og fortrækker ofte at være alene eller med få velkendte mennesker.

Fortid:
Asuna blev født og opvokset med sin tvilling Kathleen. De blev født i himlen, eftersom deres moder var en engel, hvor deres fader var vampyr. Asuna har nok altid været den mest forsigtige og overbeskyttede af de to piger og har altid været best til at styrer hendes blod lyst. Dog har Asuna altid taget skraldet fra Kathleen, og sammen blev de sendt til deres Fader Crowley, da de ikke var velkommen i himlen.
Crowley var langt fra den faderlige type. Han gik meget op i de skulle være trænet, nok også fordi at han vidste de to piger bestemt ikke var sikre på grund af deres underlige blanding. Asuna som altid stod op for sin søster valgte at bruge alle hendes evner, for at Kathleen ikke behøvede at komme noget til. Dog mistede Asuna meget af opmærksomheden da Kathleen begyndte at vise at hun rent faktisk var utrolig stærk. Crowley vidste Asuna kunne styrer sine kræfter og derfor ville han ofc træne Kathleen op også, men dette vidste Asuna ikke, så hun blev letter jalousis over hun nu ikke længer var interessant over for sin fader.

Asuna faldt over kærligheden i en tidlig alder, men denne dreng valgte i stedet at udnytte hendes følelser, selvom hun gjorde alt for at han kunne lide hende. Som tiden gik begyndte et langsomt had over at blive forladt af alle og lysten til at være stærkere og hævn falde over hende. Hun ønskede at blive lagt mærke til, så derfor valgte hun at søge efter flere kræfter, det lykkes hende at få kontakt til en dæmon. Men dette kan være farligt, pga hendes mange mørke tanker tog dæmonen langsomt over, fyldte alt ondt i Asunas krop. Det endte med at hun hadede sin søster for at finde kærligheden, hun foragtede sin fader for at have kastet hende væk.

Crowley så hvordan han datter var ved at ende og vidste det var et spørgsmål om tid før Demonen tog helt over, derfor bad han Asunas første kærlighed om hjælp, ikke for at være ond. Men Crowley havde fået et godt kendskab til denne Jupiter. Selvom det var ondt, vidste han at han kunne få Asunas opmærksomhed og Jupiter ville få Asuna til at stoppe for derefter at dræbe hende. Det lykkes dem. Ganske rigtigt stoppede Asuna og kort efter døde hun.

Crowley gav dog langt fra op på sin dater, så han gemte alle hendes rester, ligesom han havde set Ferid havde gjort så mange gange. Derefter da han endelig kunne fik han atter sin datter til live. Han besluttede sig at gøre alt om, sørge for at hendes hukommelse ville virke sløret og gøre hende til et uskyldigt menneske, i håb om hun ikke ville få samme had og foragt som sidst.

Evne:
Dark type – Disaster
– Kan fornemme hvis der er ved at ske nogle store og ligeledes små uheld.
– Kan ligeledes også fornemme i begrænset omfang andres smerte (obs ikke mental smerte).

Andet:
– Kan ikke huske særlig meget af sin fortid (kommer dog så småt tilbage).

Styrer: Deathrunner

Other form: