Kentaurfyr03 by NinjaKo

Hytte nr: 09F
Navn: Bastian Mitalu
Køn: Hingst
Alder: Voksen
Art: Kentaur

Højde: 331 cm
Stangmål: 191 cm
Vægt: 1700 kg

Styrker: Bastian er fysisk stærk og en dygtig kæmper
Svagheder: Han er ikke så let til bens og er bange for at miste dem han holder af.

Personlighed: Bastian er en venlig men meget krigsbevidst kentaur. Han snakker ikke så meget og er en smule social akavet da han ikke har haft mere social kontakt end at han ku klare sig. Bastian drømmer om en dag at blive genforegnet med hans far og måske en dag finde en sød lille dame at yngle med.

Fortid: man kan umiddelbart ikke se det på Bastian, men han er en rolig fyr der er vokset op i bjergene i nepal hvor hans stolte forældre var slaver for den mindre befolkning. Stærke var de, men der var tit kamp om kentaurene der til sidst blev en del af kampen. Bastians mor blev brutalt slagtet og skåret ud til et ritual for guderne, for Bastians øjne. Faderen valgte derefter at stikke af med Bastian som dengang stadig var unghest. Han efterlod Bastian nær Danmark for selv at rejse tilbage på sit hævntogt. Bastian har aldrig set hans fader siden. De næste mange år, levede Bastian som enspænder og blev lidt egocentreret og lousy af at være alene. Indtil naturfredningsloven gjorde det muligt at leve i fred og idyl…. På Ace Grønland. Bastian havde ikke problemer med at drage derhen, da han er stor og robust og alle der har
forsøgt at genere ham har fået knust deres kranier. Ikke at Bastian er ond, men han kan ikke li at folk står ivejen for ham.

Evne: Hans muskler er lavet af et hårdere materiale end stål.

Andet:

Styrer: Adobtionssiden