Beta3 by CXCR
Hytte nr: 08E
Navn: Beta Devall Winther
Kælenavn(e): Beta, Velcro (Af Shiro)
Køn: Dreng
Alder: 16 år
Højde: 178 cm
Vægt: 60 kg
Art: Menneske, Mutant

Styrker: Han er god til at lytte og til at udtrykke sig via kropssprog.
Svagheder: Han siger ikke så meget. Han kan lave små lyde, som fx når han nyser eller hvis han hoster.

Personlighed: Beta er stadig nysgerrig omkring nogle ting, mest de ting der interessere ham og som han ikke rigtigt ved noget om. Han er ganske venligt anlagt og vil hellere end gerne gøre sig flere venskaber, selvom hans mangel på verbal kommunikation nogengange stadig sætter en stopper for dette. Eller, lidt i hvert fald, selvom folk måske godt kan lide ham bare for hans venlighed.

Beta er efterhånden ret god til tegnsprog, da han har lært tegnsprog siden han flyttede ind hos Tim i hytte 18. Beta har relativt få ynglingspersoner, og selvom han uden tvivl elsker sin mor, så er hans ultimative ynglingsperson altså Tim. Beta elsker ganske simpelt at hænge ud med Tim og kunne snildt få tiden til at gå, med bare at sidde og kigge på eller observere Tim og hvad han gør.

Beta bliver ikke så nemt vred, men ha snarrere en frygtsom reaktion til voldsomme og/eller farlige situationer. Særligt hvis det er en voldelig situation, hvilket helt og grundet er Alpha’s skyld. Beta bliver dog nemt ked af det og der skal ikke så meget til at gøre ham ked af det.

Beta er meget modsat sin far, ikke voldelig eller strid, eller ondskabsfuld på nogen måde. Når Beta bliver sur, så er han ikke sur, men bare ked af det, og istedet for at sætte sig til at græde eller på anden vis udvise følelser på den måde, så kan han istedet virke fornærmet, på en måde hvor han holder sig på afstand og virker uinteresseret i at samarbejde eller snakke med folk. Han vil trække ligegyldigt på skuldrene og ellers ignorere vedkommende indtil han bliver god igen.

Beta er dog hverken fornærmet eller ked af det længe af gangen, og typisk kan tiden forkortes endnu mere hvis man lader ham vide man er ked af det, eller ikke mente hvad man gjorde, eller på anden vis undskylder. – Aka. Beta er utroligt tilgivende.

Han er stadig en ung dreng, med et godt sind og med hjertet på rette sted.

Fortid: Beta er født på Ace, og er den første og umiddelbart eneste søn af Alpha og Shu. Selvom Beta tydeligt slægter sin far mere på end hans mor. Beta har dog en tættere knytning til sin mor end sin far, da Alpha har for vane at være strid overfor drengen. Ikke nødvendigvis voldelig, men nedgørende, dissende og nedværdige drengen.

Part II:
Efter at hans far blev taget i at slå på ham, blev Beta reddet af Tim, som mere eller mindre tog drengen til sig. Beta boede herefter i første omgang uden nogen af sine forældre i hytte 18 sammen med Tim og de andre beboere af hytten. Senere hen flyttede hans mor, Shu, også ind. Dog har Beta umiddelbart brugt mest tid sammen med Tim end nogen andre efter han flyttede til hytte 18.

Evne:
Mors evne: Liquid Transformation
Beskrivelse: Kan gøre alt hvad han rør ved, flydende.
Fars Evne: Dark Fire Manipulation
Beskrivelse: Dark Fire Manipulation. – Brugeren kan skabe, forme og manipulere de mørke, destruktive og forbrugende aspekter af ild, som ignorerer de fleste af de begrænsninger og svagheder som normal ild har. Mørke flammer ikke bare brænder, de kan forbrænde alt, selv normale flammer, til det punkt, efterlader absolut intet biprodukt (ikke engang aske). Samt kvæle og “brænde” normal ild og vand.
Tilkommen Evne: Enhanced Marksmanship
Beskrivelse: Brugeren kan opnå fuldstændig og totalt nøjagtighed på fjerne mål, med aktiviteten i deres hjerne center for målet, er nøjagtigheden og præcisionen er drastisk forbedret. De skal blot sigte i et øjeblik, før de præcist kan ramme et mål med et projektil.

Brugeren kan bedømme ekstremt lange afstande forbavsende nøjagtigt, måle styrken nødvendig for at iværksætte et projektil, for at ramme et mål nøjagtigt. Hvis et mål bevæger sig, kan brugeren beregne den bedste metode til at ramme målet. Visuelle forhindringer som røg og vegetation hindrer ikke deres evne til at få en præcis perle på deres mål, og deres intense fokus på, hvad de skyder efter giver dem mulighed for at udelukke og ignorere distraktioner. De kan kompensere for miljømæssige faktorer, der normalt ville skjule deres mål, så som vind, luftmodstand, tyngdekraft, og strålevarme (som fordrejer billedet af målet).

Brugeren kan modstå opfattelsen konkurrenceforvridende evner. – Til en vis grad kan brugeren manipulere projektilerne til at lave lock-on og home in på deres mål til de rammer målet eller noget andet, eller manipulere således med det at projektilet får en bøjet linje så dette kan undgå eventuelle forhindringer og stadig ramme sit mål.

Andet:

 • Han er  stum. Han var født stum, og kan derfor ikke udtrykke sig ved at tale.
 • Elsker dyr.
 • Kender stadig ikke rigtigt til sine evner, da han aldrig nogensinde har brugt eller oplevet dem.
  • Det skal ikke udelukkes at han, hvis han føler sig truet, sikkert kan aktivere dem.
   • Dette kan dog resultere i at han panikker over sine egne evner hvilket måske kan give bagslag.
 • Han er okay god til at læse, og kan skrive nogenlunde, så hvis alt andet fejler kan han nogenlunde skrive et svar til folk istedet for at sige det med tegnsprog.
  • Generelt er han mere interesseret i at lytte og har intet imod lange fortællinger eller forklaringer, også hvis han ikke kan kommentere på dem.
 • Hans forældre er Alpha Gamma Winther og Shu Devall.
  • Hans onkler er Kaidan Gamma Winther og Giovanni Gamma Winther. (Han ved dog ikke selv noget om disse to)
  • Udseende mæssigt så ligner Beta meget sin far, selvom han personlighedsmæssigt er meget anderledes!
   • Beta’s øjenfarve er blevet noget mørkere end da han var yngre.
 • Beta ser stadig meget op til Tim.
 • Beta er høj for sin alder.
  • Der er udsigt til at han bliver meget høj som voksen.
  • Beta er dog også noget tynd. Ikke så det er farligt, men nok til at han ser en smule ‘lanky’ ud.
 • Startede til Klaver da han var 10, har gået til klaver i fire år.
  • Han er okay til at spille,men kan ikke komponere sine egne musikstykker.

Familie:
Biologiske Far: Alpha Gamma Winther (Estranged)
Pleje/Adoptiv Far: Timothy
Mor: Shu Devall
Biologiske Søskende: Ingen
Adoptiv Søskende: Henry
Andet: Giovanni Gamma Winther (Onkel), Kaidan Gamma Winther (Onkel), Rosie Gamma Winther (Tante), Creed (Adoptiv Fætter – deceased), Kato Satoh Tachibana Gamma Winther (Fætter)

VIGTIGT! KEYCODE/NØGLE FOR NÅR MAN SKRIVER MED BETA:
Eftersom Beta er stum og ikke kan tale, så når han ‘snakker’, sættes dette op anderledes. Som udgangspunkt er det i skråstreg og enten med ” foran og bagved, eller ‘ foran og bagved. – Alt sammen i skråstreg, for at indikere at det er noget han ‘siger’ med tegnsprog eller noget han tænker (Når og hvis Henry linker din karakters tanker og Beta’s tanker for kommunikation på den måde) VIGTIGT!

Styrer: SuspexDog
Midlertidigt playby: Kan ikke huske navnet.
Galleri:
Flere billeder:
Beta2 by CXCR
Billeder fra Gamle Playby: