Hytte nr: 04E

 

Navn: Blaine DeBeers

Andet navn: John Deaux

Køn: Mand

Højde: 1,83

Alder: 28

Art: Menneske/Mutant


Styrker: Er svær at komme af med. Er ret ligeglad med hvad folk tænker om ham.

Svagheder: Hjerner.


Personlighed: Han kan godt virke som en der ikke længere har nogle følelser. Den største grund til det, er hans opvækst. Og så det med at han er blevet til en zombie. Det meste af tiden er han ret kold overfor folk, og er lidt ligeglad med hvad de vælger at gøre. Han holder sig oftest lidt på afstand af folk, mest fordi han ikke vil ende med at gøre andre til zombier. Han kan godt lide at gå i byen, og drikker gerne, det er næsten lige meget hvornår det skulle være. Han er ikke så svær at snakke med, ikke det meste af tiden. Han har heller ingen problemer med at starte en samtale.

Han er ikke ligefrem den mest smilende, og hvis han endelig smiler forsvinder det smil nok ret hurtigt igen. Han kan ikke rigtigt forstå hvorfor folk går og er så glade, men det er nok fordi de ikke er endt som ham.

Hans personlighed kan godt skifte lidt ind i mellem, mest hvis nogle hjerner påvirker ham meget. Men han har ret godt styr på bare at være sig selv.


Fortid: Blaine har haft en ret skidt starte på livet. Hans mor begik selvmord med en af hans fars pistoler. På trods af de mange advarsler stoppede hans far ikke hende. Hans far var rig og var ikke den store familieperson. Blaine blev passet af deres husholderske. Hun var meget grov mod ham, og hun kunne gøre som det passede hende. Det værste Blaine havde været udsat for var at skulle vaske køkkengulvet med hans tunge. Hun slog ham også. Flere gange blev han låst ude i en hundegård, og han så hende slå hans hund ihjel.

Da han var 13 år besluttede han sig for at hans barndom var ovre. For ham var verden bare et koldt sted. Han fik et lån af sin far til at starte sin egne virksomhed, men da det fejlede ville hans far ikke længere hjælpe ham, med noget finansielt. Hvilket førte til at Blaine begyndte at sælge stoffer. Hvilket han har klaret sig ret langt med. Men alligevel ikke langt nok. Han kom udfor noget af en udfordring da hans chef ikke længere var tilfreds med ham, og han ville derfor skaffe ham af vejen. Heldigvis for Blaine var han zombie, og det vidste de ikke. De skar halsen over på ham og fik ham begravet. Og nogle timer efter vågnede han op under jorden og fik sig gravet fri.

Derfra gik han bare afsted, til han fandt et sted han kunne bo, og leve videre. Da alle han kendte jo alligevel tænkte at han var død nu, ville det ikke været noget problem bare at begive sig videre i verden.


Evne: Zombie, men ikke som dem man så tit hører om.

Han ligner et menneske, bortset fra at han er blevet helt bleg og hans hår er blevet hvidt. Han kan overleve at tage skud, knivstik og andet. Så længe det ikke er i hovedet. Han heler meget hurtigt efter et sår. Han har næsten ingen puls, ca 10 slag i minuttet. Så der er næsten ingen blod hvis han kommer til skade.

Han lever af hjerner, og hvis han stopper helt med at spise hjerner, så bliver han til.. Tja.. De Zombier man normalt ville tænke på når man hører ordet zombie. Han spiser hjerner for at holde sig så menneskelig som muligt. Han kan ikke smage så meget, så hvis han endelig skaf smage noget skal det være med noget meget stærkt på. Meget stærk chili kan gøre det. Han kan sagtens indtage normalt mad, men det stiller ikke hans sult.

Det at han er zombie gør at han ikke sover, og hvis han endelig kommer til at drømme er det minder fra hvem han end har spist. Han kan også få de minder ved at opleve noget der minder om hvad de har gjort. Han kan også blive god til hvad de var gode til, så længe de er i hans system. Nogle hjerner kan påvirke så meget at han nærmest bliver en helt anden person.

Hans øjne bliver røde når hans liv står på spil, og han bliver meget stærkere end et normalt menneske når det sker. Det kan også ske hvis han bliver for sulten, eller hvis man virkelig provokerer ham.

Han kan godt gøre andre til zombier, men holder sig på afstand for at sikre at det ikke skulle ske. Det ville se lidt skidt ud. Det smitter ved at blive kradset. Som han ved af. Men ikke fysisk kontakt i det hele taget.


Andet:

  • Han er drug dealer, der er snart ikke det han ikke har eller kan skaffe.
  • Han er glad for vin. Hvidvin og Rødvin.
  • Han bruger selv bruner for at passe lidt mere ind. Men vil alligevel ikke farve sit hår.
  • Han spiser ikke noget medmindre der er godt med chili i maden.
  • Han drikker også kun meget stærke ting.
  • Han kan spille klaver, og synger også tit når han gør det.

Styrer: Mika


Billeder


 


Lige inden han kom til AceGIFSStop, i’m already dead.Blaine ^^Blaine playing a last time before getting killed, and running away