Hytte nr.: 06C

Brooks Hugh

Mand

26 år

182 cm

Formskifter


Styrker: Hans evne. Venlig.


Svagheder: Fortid..


Personlighed: Brooks er lidt af en charmetrold. Han er meget venlig og har bestemt ikke noget imod lidt selskab, bestemt ikke fra en dame. Han kan godt virke som en gentleman, men det er mest for at gøre op for hvordan han en gang var (Men det er ikke noget han selv vil indrømme). Han er ikke nem at gøre sur, og lukker tit følelser ude. Han kan virke meget kærlig alligevel. Kærlighed er dog ikke noget han selv kender så meget til, men det stopper ham ikke. Han kan ikke lide at snakke om sin fortid, men det er der vel en del der ikke kan. Han stoler ikke på så mange, slet ikke til at starte med, men man kan godt få ham til at stole på en.


Fortid: Her kommer historien om en lille dreng, hvis mor ikke ville have ham..

Brooks har altid, af hvad han kan huske, boet på et børnehjem. Han kendte ikke til sin mor, men ville gerne finde ud af hvorfor han var endt på børnehjem. Selvom det ikke var det værste sted. Alle kunne lide ham, han var en af de populære. Men alligevel ville han hellere finde noget andet, det var bare ikke nemt at slippe væk. Men hans første mål var at finde sin mor, og spørge hende hvorfor hun ikke ville have ham.

Efter en smule søgen fandt han sin mor, men selv der ville hun ikke kende ved ham. Hun fortalte alligevel hvorfor hun havde sendt ham væk. Grunden: Hun var blevet voldtaget og blev gravid af det. Derfor ville hun ikke beholde barnet, da han så ikke ville have en far, og hun ikke selv kunne klare at skulle opfostre et barn.

Han måtte så indse at han bare ikke havde andet end børnehjemmet, men der blev han ikke længe. Da han blev 16 år stak han af. Han gad ikke alt det længere. Han begyndte bare at rende rundt i byer, på bar. Han drak, på trods af at han godt vidste at det ikke var godt for ham. Og flere gange endte han hjemme hos en eller anden kvinde. Han huskede dog sjældent noget som helst, og stak bare af fra dem han havde været hos. Det eneste han tænkte omkring det var at der var tørt og varmt, bedre end på gaden.

Dette stod på i lang tid, og når han ikke tog med nogen hjem, fandt han bare et forladt sted og gemte sig der. Da han blev 20 år opdagede han sin evne. Formskifter. Til at starte med var han meget forvirret over hvad der skete med ham, men han syntes alligevel det var lidt fedt. Han kunne bare forblive sådan og gemme sig. Han begyndte så at søge uden for byerne, holdt helt op med at drikke. Et godt stykke tid levede han bare på den måde.

Alligevel en dag besluttede han sig for at begynde at arbejde som staldknægt. Hvilket jo var et meget passende arbejde for ham. Han flyttede så til Ace og begyndte at se efter noget arbejde der omkring.


Evne: Formskifter til Clydesdale (Hest). Han er kraftig og meget stærk. Han er 197 cm i stang. Han hader alt udstyr, det er bare så irriterende. Han kan også forstå heste, selv som menneske. Meget smart når man arbejder med heste. Man kan ikke rigtigt komme tæt på ham når han er hest, kun hvis han virkelig stoler på folk. Han kan godt virke lidt nervøs ind i mellem, men det er bare ren instinkt.

Styrker: Han er stærk, kan holde til en del. Er hurtig, eller så hurtig som alle andre heste. Har en bedre hørelse og lugtesans.

Svagheder: Well.. Der er det med at skifte, ens tøj holder ikke til det. Stød, HADER det. Lige som udstyr, især saddel og hovedtøj.


Andet:

-Han havde et problem med at drikke, lidt bedre nu.

-Kan godt finde på at stjæle tøj, hvis han skulle mangle noget.

-Han har 2 heste.

-Kan godt lide sukkerknalder. (Kunne ikke lade vær XD)


Styrer: Mika


Kæledyr


EjerBrooks 

Brooks T

Navn: Tipsy

Race: Tinker

Alder: 15 år

Køn: Hoppe

AndetTipsy var fundet som en vildhest, hvor Brooks så tog hende med sig. Hun opfører sig ind i mellem stadig som en vildhest, men det er jo hvad hun har været vant til. Hun lytter meget til Brooks, men det betyder ikke hun ikke laver noget ballade med ham. Hun hader saddel og hovedtøj, værst er sadlen.


Ejer Brooks 

Navn: Princess

Race: Shire

Alder: 10 år

Køn: Hoppe

AndetHun blev fundet ude i det fri af Brooks. Lidt som Tipsy. Begge to var vildheste, men de var ikke samme sted. Hun begyndte bare at følge Brooks, og ville ikke gå alene rundt. Hun er mere rolig end Tipsy og har ikke så meget i mod mennesker. Dog vil hun bestemt ikke have noget udstyr på. Så hun er ikke så nem at ride. Hun er meget glad for at blive snakket med.


 MORE PICTURES AND A SONG 😀

GIFS XD

NÅR HAN HAR VÆRET VÆK LÆNGE

og ikke er blevet klippet eller fået barberet sig

”Hi”

Kunne ikke lade vær xD