Hytte nr.:  02E

Navn: “C. T. Smith”

Køn: Mand

Alder: Han kan godt lide at sige, at han er 23 år

Højde: 192 cm.

Udseende: Høj og spinkel, hvilket bare får ham til at fremstå endnu højere. Han bevæger sig generelt hurtigt, med i meget flydende bevægelser. Han har fuzzy mørkebrunt hår, oftest gemt væk under en slidt hat. Han har meget slående lyseblå øjne, og et generelt venligt men til tider mystisk blik. Han er altid pænt klædt i et jakkesæt, ofte fuldendt med et slips, med mindre han føler sig lidt doven den dag. Jakkesættet er dog sjældent sort, med mindre det er en speciel lejlighed. Han taler på en meget flydende og nærmest melodisk måde.

Art: Ukendt – Mutant

Styrker: Smith er ekstremt god til alt han gør. Han har absurd godt held, og finder sig let til rette i nye situationer og opgaver. Selv ting han aldrig har prøvet før, kan han tænke sig ind i uden problemer. Han fungerer normalt ret godt med andre folk, fordi han er ekstremt venlig.

Svagheder: Han er ikke særlig god til at bygge bomber. Det er noget han har brugt år på at lære, men han synes ikke at kunne finde ud af det. Hans hænder keder sig ofte, og han er ikke god til bare at lave ingeting med dem.

Personlighed: Smith er en meget munter og venlig sjæl. Han lader aldrig til at være i dårligt humør. Han fremstår som personen der aldrig ville gøre en flue fortræd, hvis man ikke kendte ham. Han besidder ekstremt held, der næsten er absurd. Det kommer især til udtryk i hans evner som skytte, men også den måde situationer ofte falder hans vej, uden nogen egentlig grund. Han taler sjældent om sig selv, og finder nemt en vej udenom hvis samtaleemnet falder hen på noget han ikke er interesseret i at tale om. Han viser sjældent andre følelser end glæde, eller rolig neutralitet.

Fortid: Alt efter hvem der spørger, vil Smith´s historie ændre sig, hvilket gør det svært at finde ud af præcis hvilken er den rigtige, hvis det overhoved er nogen af dem. Nogle af dem involvere en forholdsvis rolig barndom, måske en smugle i kedsomhedens skygge, imens andre foregår i et stresset miljø med vold og utryghed. Træningen han fik og af hvem, varierer også alt efter hvem der spørger. Han går aldrig for dybt i detaljer, eller fortæller for meget. Han har altid styr på hvem han fortale hvad hvornår. Et eller andet sted henne ad vejen, mødte han Gamma, som han senere slog sig sammen med på sin rejse. Men hans grund til at komme til Ace, vil altid være den samme; Rings Of The Dead, og en søgen efter et sted hvor han kunne slå sig ned.

Evne: Overmenneskelig fart

Random Facts:

  • Smith bruger to 9mm sølvpolerede pistoler, som sit eneste våben
  • Han er ambidekstral, men foretrækker ofte at bruge sin venstre hånd
  • Han ryger somme tider, men det er kun hvis han keder sig, og det er ikke noget han er afhængig af, eller noget der synes at påvirke ham. Han fik ofte at vide at det fik ham til at se sej ud.
  • Han kan ikke blive ramt af normale menneskelige sygdomme som forkølelse.
  • På trods af at han er opdraget til aldrig at gøre opmærksom på sig selv, fløjter han ofte.
  • Hans yndlings genre inden for musik er jazz og hans yndlings filmgenre er westerns
  • Han elsker jelly beans og te med kanel, men han har ingen ting har decideret ikke kan lide.