Hytte nr: 07B
Navn: Chuuya Nakahara
Køn: Hankøn
Alder: 22år
Højte: 160cm
Art: Mutant


Styrker:
Det at holde sin familie i sikkerhed er hvad der holder hans styrke, han har ikke rigtigt en, men hvem end han knytter sig tæt til, bliver hurtigt en som han ser han behøver at beskytte.

Svagheder:
hans fortid ligger meget som hans svaghed, og han vil helst også glemme den da han har lagt den bag sig.


Personlighed:
Chuuya har det hurtig med at få et varmt og hidsigt hoved, vis du trykker på de forkert knapper. Men han er meget hurtig til at analysere en situationer nå han først stå i fare og folk der stå tæt til ham er i fare, Han kan bærer stor loyalitet og respekterer til en vis man først vinden den fra ham, hvilke også kan gøre at han vil gøre alt for en uden den mindste problem. Lige nu stå han alene i verdenen, så han er et sted desperat efter en form for kontakt, selvom han ikke virker til det i første omgang. Bare pas på med at spørge ham alt for personlige spørgsmål, da han slå hårdt. Han elsker også sin hat, som han fik af en nær ven engang, og har også fået en store kærlighed, til specielt vin, efter en længere episode med en ven som forlod den gruppe, han nu er blevet smidt fra.

Fortid:
Meget er der ikke om hvor Chuuya blev samlet op fra, eller hvor han i virkeligheden kom fra, han kunne havde været et barn efter faldt i K’ s hoe house, eller blot fundet på gaden, meget blev der ihvertfald ikke talt om det. Men noget var sikkert, Kouyou elsket ham som var Chuuya hendes helt egen søn. Hun opfostret ham som sin egen og lærte ham op til at blive det perfekte marfia medlem han en dag skulle være. Han levet i mange år i hendes hoe house, men han krop blev aldrig solgt til nogen af de mange frastødende rige mænd der besøgte den store og høje bygning. Der kom dog tilbud, i ny og næ angående barnets hånd i ægteskab over hans skønhed, men, det blev self altid afvist.
Da han nået årene dog, fik han sit første job for Marfiaen, hvor han skulle arbejde sammen med sin tidligere barndoms ven, Dazai. En perfekt duo, der blev Port Marfiaen store stolthed, sådan som de udryddet værd en fjende på sin vej. Det partner skab blev langsomt til mere end det, eller det var hvad Chuuya i første omgang havde troet, da et kys, efter en mission, blev til flere, og derefter blev til hede aftener hjemme under dynen, på trods af deres ord om had for hinanden, så virket der til at være noget, for en stund, til sandheden i virkeligheden virket til at komme frem. Dazai var en player, det vidste Chuuya jo. det hele ende i sidste ende, uden nogen start.
Derefter, møde Chuuya Fyodor, en tildfældig aften under stjernerne, han vidste ikke hvem han var eller hvor han kom fra, men Chuuya var ligeglad lige præcist det øjeblik, Fyodor virket venlig, chamerende, og en ren gentlman for at sige det ærligt, en god kamerat man kunne dele en drink, på sådan en kølig aften. den fornøjelse kunne dog heller ikke vare længe, efter Dazai opdaget os og sladdert videre til Mori, der derefter forbød mig fra at se den mand igen, han var for farlig, han ville kun bruge mig, troet på deres ord, hvilke så var enden på det.

Årene gik derefter, og Dazai var en dag væk, efter Odasaku’s død, vidste et sted hvorfor, men sagde ikke noget, selv ikke til Mori i den tid, hvilke jeg langsomt fortrød, efter 2 år gik, uden et ord fra ham.
Der kom dog en mission en dag, i den tid hvor Dazai var blevet en del af en ny organisaition, en gode en af slagsen, der påstod at hjælpe mennesker, hvilke så også var sandt nok. Double black blev lavet igen en aften, og det var slemt, han havde så nemt fået mig til at gå i corruption den aften, fordi jeg stolet på ham, men det helle havde været så sort, og kunne se alt den ødelegelse jeg lavet, langsomt blive sort, men kunne ikke styre det. Han stoppet det dog, før det ville været forsent.
Det var dog ikke den sidste gang, at double black blev hidkaldt, verden var ved at gå under, var hvad jeg kunne huske, eller det virket det ihvertfald som om, døde den aften, efter min sidste corruption under Dazai’s.. Kan huske, det had jeg fik, da jeg langsomt lukket øjne og kunne smage blodet i halsen, hoved, og næsen, kunne ikke bevæge mig, men alt var stille nu.
Min krop var helt ødelagt derefter, mine evner, knapt så stærke som de havde været, og bliv derfor fyret fra Port Marfiaen, eller sat på passion, kan man også kalde det, troet jeg var fri, til alle de blomster kom til min dør en dag, og han, kom tilbage til mit liv.

Evne:

Gravity manipulation
-Hans evne, For The Tainted Sorrow kredser om tyngdekraft-manipulation, Som lader ham manipulere med tyngdekraftens lov.
-Korruption er den sande form for Chuya evne og er overordentlig farlig. Den aktiveres af versene:
– Oh, Grantors of Dark Disgrace,
Do Not Wake Me Again.
-Denne evne gør det muligt for ham at manipulere gravitoner i sine omgivelser. Ved at øge sin egen tæthed, han er i stand til at knuse en tank med sine bare hænder. Han er også i stand til at skyde kugler af komprimeret tyngdekraft, der fungerer som sorte huller, der sluge noget. Men har han ingen kontrol over sine egne evner sande form han vil fortsætte i denne tilstand til han dør.

Andet:
– Plz ikke tag hans hat, han elsker sin hat.
– Han elsker fancy vin og tager med glæde et glass værd aften.
– Joke ikke rundt med hans familie (his forever alone tho)

Styre – Corporal/Penguin


Gallery: