Hytte nr: 05C
Navn: Clarissa “Clary” Adele Fairchild
Kaldenavne: Clary Fray, Clary
Alder: 17 år
Køn: Pige
Art: Engel og Menneske/Mutant


Styrker: Hun er meget hurtig og let til bens. Hun har stærkere runer end andre, og kan få syner af runer som ikke er kendte blandt andre shadowhunters pga hendes engleblod.
Svagheder: Hun er ret klodset. Da hun var menneske det meste af hendes liv, så har hun ikke lært at slås så meget (dog lærer hun meget hurtigt).

Personlighed: Clary er utrolig stædig og sarkastisk, hvilket kommer fra at hendes mor er meget overbeskyttende. Hun er også en meget omsorgsfuld og medfølende person. Clary er villig til at gå ekstreme længder for hendes venner og familie, hvilket ofte ikke er gennemtænkt, hvilket kan sætte hende i stor fare, hvilket efterlader dem der holder af hende meget bekymret.
Hun er er en god tegner, og går af og til rundt med en tegneblok hvor hun tegner ud fra hendes følelser, hvilket er hendes version af en dagbog, bare med tegninger i stedet for ord. Hun sætter også af og til billeder ind i den, for at vise følelser på en anden måde end kun tegninger. Derfor er det sjældent hun lader folk bladre igennem den, selvom hun nok kunne vise enkle tegninger hvis hun blev spurgt.

 


Fortid:
Hun levede det meste af sit liv som et menneske, da hendes mor ville beskytte hende fra det overnaturlige. Dog kan alt ikke blive holdt skjult, og det kom til sidst frem da hun kunne se folk, som normalt ikke kan ses af andre. Selvfølgelig blev hun så set som lidt skørt, da hun snakkede om folk der ikke var til stede. Dog fandt nogen af hendes venner ud af det senere.
Hun fandt ud af hun havde mere engleblod i sig end andre Shadowhunters, hvilket hun også er, hvilket så betyder hun er mere ‘ren’ end de andre, og samtidig har en meget uskyldig sjæl.
Hendes far eksperimenterede på hende da hun var ufødt, og derved fik hun endnu mere engleblod i sig, hvilket har gjort hun kan kommunikere med andre engle, og derved se runer som andre shadowhunters ikke kan se. Hver rune har så sin egen betydning. Hun kan derfor også forstærke normale runer, så de virker bedre på hende.

Clary lærte nye folk at kende, og begyndte selvfølgelig at lære mere om deres verden. Hendes mor døde senere hen, og det samme med hendes far, da han var alt for farlig. Han døde ved hendes hånd. Hun flyttede derefter til Ace, hvor hun håber tingene vil gå lidt bedre.

 


Andet:

  • Hun kan lave andre runer og forstærke de normale.
  • Runerne bliver på hendes krop, med mindre det er dem englene har vist hende. Så bliver de ikke.
  • De våben hun bruger kan for det meste kun fungere når en shadowhunter bruger dem, da de kan registrere hvad personen der holder dem er.
  • Hun har intet dæmonagtigt i kroppen.
  • Hun er en god sanger og tegner.
  • Omtaler shadow hunter som shadowhunter, men andre overnaturlige væsner som downworlders og mennesker som mundane.

Evne: Shadowhunter

En shadowhunter kan tegne runer på sin egen krop, som hver gør noget forskelligt.
Hun skal bruge en stele for at aktivere dem.
Hun kan aktivere flere ad gangen.
Hvis hun tegner på andre der ikke er shadowhunters vil de for det meste dø, med mindre de mister deres evne og i stedet bliver en shadowhunter. Så kan de også benytte sig af runer.

En shadowhunter kan gå i skjul for omverdenen ligesom nogle dæmoner kan. De kan dog stadig støde ind i folk, men selv der vil de ikke kunne se det, og oftest tro det er en anden der gør det. (En rune)

Clary kan benytte sig af ‘hemmelige’ runer, som englene viser hende i syner. De er oftest for at hjælpe hende, hvis hun er i stor fare. Hvis hun ikke er det, kan det være for at hjælpe hende. De bliver ikke siddende på kroppen, og kan bruges som hun ønsker, dog kun af hende.
Hun kan pga englene også godt forstærke de normale runer, hvilket giver hendes runer en bedre virkning. Det kan feks. være hun vil bruge det hvis hun er hårdt såret, så hun kan bruge det på hendes hele-rune. Så hendes sår forsvinder eller bliver mindre. Alt efter skaden kan den feks. bruges af flere gange.

Shadowhunters beskytter for det meste mennesker eller deres egen slags mod dæmoner fra andre dimensioner, nogle kan også gemme sig for mennesker. Andre kan ikke.

Pga hendes mor, kan hun gemme ting i papir/pap osv, så det vil ligne noget der er tegnet. Hun kan så tage det ud igen når hun har lyst.

OBS: Der er selvfølgelig flere runer end dem jeg lige har forklaret ovenfor.

 


Styrer: Silverfox


Galleri