Hytte nr.: 05C

Navn: Clubs

Køn: Mand

Alder: 25 år

Art: Menneske/Mutant

Styrker: Han kan være nærmest lydløs hvis han vil. Han er en mester til at bryde ind. Desuden er han god med de fleste former for våben.

Svagheder: Han er kleptoman så han går hele tiden og stjæler. Han ved ikke hvordan han skal fungere omkring børn.

Personlighed: Clubs er en vred og til tider aggressiv mand. Hvorfor kan der nok skrives bøger om, men generelt er det fordi han aldrig rigtig har haft meget kontrol over sit eget liv. Dog selvom han er vred, kan han for det meste godt finde ud af at opføre sig ordentligt og være venlig overfor folk. Der skal dog ikke meget til at tippe ham. Han har også en ret forskruet ide om virkeligheden og nyder måske at gøre skade på folk lidt for meget hvad godt er. Han er ret trigger happy og skyder mange gang før han når at tænke om det er en god ide. Det var blandt andet sådan han døde.

Fortid: Han er oprindeligt fra Norge, men som spæd blev han kidnappet af regeringen for at blive brugt som en del af deres menneskelige eksperimenter. Eksperimenterne startede mens han stadig var spæd. Sammen med de andre Esser er han opvokset i regerings klør og oplærte til at udføre deres beskidte arbejde, og han er blevet så hjernevasket at han ikke ved at det han gør er forkert. Dog på grund af den behandling han fik der, endte han med at stikke af, sammen med et andet Es, Spade. Efterfølgende rejste han verdenen rundt, for at finde sin rigtige familie. Han fandt sine forældre i Norge og efter lidt søgen fandt han sin tvillingebror, Cain. Uden at vide hvad han skulle tage sig til efterfølgende, valgte han at tage tilbage til Ace. Her fik han under lettere mystiske omstændigheder et arbejde for en forbryderorganisation, kaldet The Paradox Faction. Han kom i kamp med en anden elev, C.T. Smith, og de endte med at slå hinanden ihjel. De endte så sammen i helvede, hvor de fandt ud af at samarbejde om at i første omgang bare at slippe væk fra de djævle der holdt dem fanget og torturerede dem. De brugte derefter mange måneder på at kæmpe sig igennem helvede, før de fandt en vej tilbage til de levendes verden. Nu er Clubs vendt tilbage til Ace, fordi han ikke rigtig har andre steder at tage hen.

Evne: Dark Matter/Energi Constructs

Andet:

  • Han fortrækker Clubs frem for Club, selvom han generelt synes det er et lidt underligt navn.
  • Han har fundet frem til sit rigtige navn, hvilket er Abel. Han fortsætter dog med at bruge Clubs.
  • De ting han konstruere med sin evne er altid sorte og det energi det udleder, om det er ild eller andet er altid blåt.
  • Selvom han i princippet kan konstruere alle former for objekter, udover levende, så kræver det meget energi, og der for holder han sig normalt til våben.
  • De våben han oftest bruger er en Beretta M93R, men han bruger også et vel af andre våben, her i blandt M32 MGL, M79 grenade launcher, UMP 45, Winchester 1887 Saved off, DSR 50 og en compound bow.
  • Han er frygtelig effektiv til det han gør.
  • Efter hans tur i helvede har han fået en lang række ar rundt omkring på sin krop.
  • Det at han undslap helvede har også betydet at hans pupiller er blevet røde.

Styrer: Frederik_Bonde