Colt - pose 1 by CXCR
Hytte nr: 04F
Navn: Colt
Køn: Hingst
Alder: Voksen
Højde: 280 cm (180 cm i stg)
Art: Kentaur

Styrker: Stærkere end han måske ser ud til.
Svagheder: Bliver meget nemt forskrækket. Lige på det punkt er hans heste instinkter ret stærke.

Personlighed: Colt, til trods for sin højde og sit gode udseende, er faktisk ikke nødvendigvis den mest selvsikre hingst omkring. Han bliver meget hurtig usikker, selvom, når det er, skjuler han det som regelt bag et defensivt og sløset hav af fornærmelser og andre grimme ord og hvad der ellers er, i et forsøg på at få folk til at træde tilbage eller give op overfor ham. Han er selvsikker nok overfor andre kentaurer og markere sig ret ofte som om han mener han er den der bestemmer, overfor de andre kentaurer, uanset race eller art.

Han har dog et lidt sjovt forhold til og syn på mennesker. I og med at han ikke er helt sikker på hvor han egentligt skal placere dem, eller hvordan han skal have det med dem. Han har nemlig haft sin del af både gode og dårlige oplevelser med dem, så mens han ikke er 100% bange for dem, men han er heller ikke nødvendigvis super glad for dem, og andre dyr, har han det egentligt fint nok med.

Til trods for hans lidt underlige opførsel ellers, er han faktisk ret glad for at vise sig, og han lader selv til at mene at han ser meget godt ud. Han virker generelt forvirret når og hvis folk ikke kan lide ham.

Fortid: Der er ikke så meget der er vidst om hans fortid, selvom noget tyder på han har været i besiddelse hos mennesker på et tidspunkt, selvom han dog alligevel er endt på Ace.

Evne: Ukendt

Andet:

  • Han har et brændemærke på højre flanke/bagben.
  • Han er ikke skoet.
  • Han kan ikke lide at få klippet hår.
  • Han elsker dog at blive striglet (og nusset om)
  • Virker ofte uimponteret over andre mennesker og dyr.

Styrer: SuspexDog
Galleri:
NewCanvas1Colt - pose 2 by CXCR