Hytte nr: 04B
Navn: Crowley Eusford
Køn: Mand
Højte: 190 cm
Alder: 7000? år anyway ligner en på 25 XD
Art: Nobel Vampyr

Styrker:
Ufattelig stærk og utrolig god til kamp.
Svagheder:
Heartbroken ^^ – dårlig til at finde venner og være venner med nogen.

Personlighed:
Crowley er generelt en okay rolig sjæl, han nyder at kæmpe mod alle slags modstander, lige meget deres level. Han bær ofte et behagligt og roligt smil. Han har til tider en barnlig nysgerrighed. Han elsker hvis han bliver overrasket eller noget interesser ham. Han ser mennesker som husdyr intet andet, hans elsker at bruge mennesker som lokke mad. Han har intet imod at dræbe mennesker og har til tider en letter syg humor.

Fortid: 
Crowley var oprindeligt et menneske, han var en korsridder i det 13. århundrede, set som en stor helt i den tid. Crowley havde en meget stærk tro på Gud i sin unge dage, men som alle andre ændrede krig ham for altid. Den grusomhed der fandets i kampens hede, han følte sig håbløs i kampen og langsomt beegyndte hans tro på Gud at famle, da de ingen hjælp fik. Da hans chef døde, en person Crowley havde set meget op til og han selv synes fortjente at overleve, holdte han helt op med at bede til gud. Dråben for ham var da han så alle sine venner, familie og kammerater dø lige for øjene af ham. Han mistede hele sin tro og sit håb, der var ingen Gud der ville give dem sejre. Han besluttede til sidst, at at ingen nogensinde ville rede ham, det var hver mand for sig selv.

Crowley havde aldrig rigtigt troet på vampyrer, ja lige ind til Ferid introducerede dem til ham. Det var først da han reflekterede tilbage til de mærkelige væsner, som var skyld i hans kammeraters død, han begyndte at tro på vampyrer var virkelige.
Da Crowley var 25 år, der kæmpede han mod en vampyr, han var lige ved at dø, da Ferid redede ham. Crowley siges at være en “Michaela” og dermed ikke ville kunne dø. Ferid gjorde Crowley til vampyr.
Kort efter besluttede Crowley at joine Ferid Bathorys faction, da han mente dette ville gøre tingene mere intressant.

Evne: Life and Death Manipulation
– Brugeren kan fornemme og kontrollere livets og dødens essenser, give og tage begge, som de ønsker. De kan manipulere aspekterne af begyndelsen og slutningen af ​​livscykler hos levende organismer, så de kan give og tage kræfter af vitalitet og nekrotiske påvirkninger. De er i stand til at gøre hele landskaber frodige med plantevæksten eller ufrugtbar i deres fritid.

Andet:
– Kan forvandle et menneske til en vampyr.
– Kan se flere 100 meter væk, selv i mørke.
– Har et svær der kan ‘drikke’ hans blod, og derfor bliver sværet ‘stærker’.
– Super hurtig og utrolig stærk. Stærker end almindelig vampyrer.
– Healer utrolig stærkt. 

Styrer: Deathrunner