Hytte nr: 01D
Navn: Dabria
Køn: pige
Alder: ukendt, men er formodentlig i starten af tyverne.
Art: mutant
Styrker: hun kan let skjule sine følelser.
Svagheder: hun er meget paranoid, og kan virkelig ikke udstå nærkontakt. Hun har svært ved at vise følelser.
Personlighed: Dabria er en meget distanceret person. Hun virker altid til at gruble over livets mening, og har altid et lettere tomt ansigtsudtryk. Ligeledes kommer der ikke mange ord ud af hendes mund. Hun er en meget nervøs personlighed, der altid tager et ekstra blik over skulderen. Hun har svært ved at vise stærke følelser, som frygt, kærlighed og vrede, hun virker altid at have det samme tomme ansigtsudtryk. Hun har dernæst også et problem med nærkontakt, om det så er at ens hænder snitter hinandens, eller om andres hår kilder hendes skulder. Hun kan simpelthen ikke tage det og finder det ubehageligt. Da hun ikke ved hvad brevets mening er, er hun altid på vagt, og blot ved en enkel truende bevægelse, kan hun gå i panik og bruge sin evne. Hun er alt i alt en meget forvirret sjæl, der leder efter svar, hun nok aldrig får. Men bange for hvad der sker, når hun endelig får fat i dem.

Fortid: Dabria husker ikke meget fra sin fortid. Faktisk husker hun intet. Ikke engang hendes navn. Det eneste hun ved, er at hun vågnede op på et hotelværelse med en kuffert fyldt med penge, våben og et brev hvor der kun stod en sætning: I can’t protect you anymore darling.
Evne: smertesblik
Evneforklaring: ved blot et blik kan hun narre en person sind til at tro, at de oplever brændende smerter. Hendes evne forårsager ikke fysisk skade på kroppen, men gør offeret forsvarsløs. Smerten kan justeres efter hendes mening, men kan aldrig dræbe. Hvis hun holder op med at bruge evnen, vil smerten foretage straks. Evnens ulempe er dog, at den kun kan bruges på en person af gangen, så hun kan dermed ikke forsvare sig imod større grupper.

Andet:
– hendes hår er naturlig blåt.
– Dabria er sansynligvis ikke hendes rigtige navn, men da hun ikke kender sit rigtige navn, kalder hun sig det.
– Hendes kropstemperatur er en del koldere end hvad normale mennesker er
Styrer: Koor.