Hytte nr: 19
Navn: David ‘JohnJohn’ Harris
Køn: mand
Alder: 27
Højde: 185
Art: mutant¨

Familie:
Status: Enkemand?
– Tidligere gift med: Faith Connors (død?)
Mor: ?
Far: ?¨
Søskende: Cathrine Harris (Forsvundet)
Børn:

(JJ x Faith Connors)
– Fik ialt 56 børn, hvoraf 1 overlevede: Jack ‘Roadkill’ Connors.

(JJ x Yoruichi Shihoin)
– Linus Shihoin

JJ x ukendt

…mange.

Børnebørn/Oldebørn/and so on:

(Hailey x Linus)
– June & Alexis Quinn Shihoin

(Alexis Quinn Shihoin x Nathan Vegeta Junior)
– Jacob Quinn

Styrker: Har en forbavsende god evne til at bryde isen overfor fremmede. Særdeles åben og frisindet. Kan i kriseramte situationer finde en hjernecelle eller to frem. Har en alt for høj selvtillid og selvværd. Han har desuden et stort talent indenfor musik og kan næsten betvinge ethvert instrument.
Svagheder: Er på overfladen ufatteligt ubegavet. Lider af manglende situationsfornemmelse, stort narkotikamisbrug, lave moralske værdier, grænseløs, respektløs… Jah, i bund og grund har han en reptil hjerne – de fatter sgu ikke så meget og gør hvad instinkterne fortæller dem at de skal gøre.
Personlighed: JohnJohn eller JJ som han helst vil kaldes, er et menneske der lever alt for meget i nuet. Med en afdanket hjerne og en hukommelse som en guldfisk, spnakulerer han glædeligt afsted. Oftest sin ipod, Birthe, i hånden. En lille skønsang eller en sjofel sømandsvise skal skam heller ikke stå i vejen for JJ’s dejlige dag. JJ er ellers en glad fyr, der sjældent bliver sur. Meget har man budt ham gennem sine mange år på Ace – bl.a. en masse ture til hospitalet, men intet synes at kunne pisse på hans sukkermad. Hertil kan det nævnes at han har en ikke-eksisterende smertetærskel. JJ fatter sgu ikke så meget, så et ‘nej’ er altså ikke noget ‘nej’ men kan (afhængig af situationen) sagtens godtages som et ‘ja’. JJ er glad for skørter og det er befinder sig bag dem, hvortil han ofte er hændt i ubehagelige situationer. Men selvom han virker som en tanketom torsk, der har overladt sig selv til sine impulsstyrende lyster, så har han selvfølgelig også sine moments. JJ er desuden ejeren af Ace’s dagligvare kiosk, som han er pavestolt af. Mangler man noget så er det ham man skal komme til. Intet er for farligt for JJ!
Fortid: JJ har været på Ace i adskillige år og oplevet en hel del i mellem tiden. Han kan ikke altid selv huske det, men havde også en gang en familie som han opvoksede hos. De har ingen betydning, for de har sikkert også glemt alt om ham. JJ brugte en en stor del af sine vilde teenage år som musiker, og opnåede god succes på det.
Evne: Kan se andres fortid ved berøring. Efter mange års træning kan han dog selv vælge hvor han vil tænde og slukke for evnen.
Andet:

– Ejede engang en talende pony ved navn Butler. Butler var JJ’s bedste ven, men den omkom desværre da Butlers kæreste døde.
– JJ vil IKKE kaldes ved hans rigtige navn!
– Fandt engang en regnbue på himmelen. I troen på krukken med guld og den lille gnom forenden, drog JJ ud på grøndlands indlandsis og for vild i 14 dage. Det kostede ham næsten livet og han har siden ærget sig over aldrig at have fundet den gnom.
– JJ’s største ønske er at få en gnom.
– Da han var yngre blev han kåret som årets helt, da han styrtede ind i en brændende bygning for at redde sin yndlings hjemmesko. Han søn fandt selv ud efterfølgende xD
– Hvis man vil have JJ til noget, som han ikke vil, så kan han altid bestikkes!
Styrer: Doobs

Ekstra billeder: