general-merchant: Joseph:
Hytte nr: 01B
Navn: Dexter Forbes [Matthews]
Kælenavn: Dex, Dexter
Titel: Vardr’s Chosen One, The Prophet of the Liulfrs
Køn: Mand
Alder: 33
Højde: 182
Art: Mutant, Menneske
Faceclaim: Joseph Oda (The Evil Within)

Styrker: Han er stadig ret intelligent, trods sit fald i evner. – Hans intelligens rivalisere bare ikke den hos noget af alt hans familie, fx. – Han er stadig et geni, men på et mere, menneskeligt plan, så at sige.
Svagheder: Den eneste egentlige svaghed han nok har, er hans mor. Han ville både dræbe og dø for hende, hvis det skulle blive nødvendigt.

Personlighed: Dexters attitude og personlighed har ikke ændret sig meget over årene, selvom hans lunte er blevet kortere og hans temperament underligt mere voldsomt og opflammende, så at sige. Dexter’s ‘venlighed’ overfor mennesker er mere eller mindre svundet hen og han virker generelt mere ligeglad og utilfreds med dem end han tidligere gjorde.

Der er kun relativt få personer som Dexter interessere sig for, og ikke engang halvdelen af dem er familie medlemmer. Faktisk er det eneste familiemedlem han fuldstændigt interessere sig for og stræber for at beskytte og holde sikker og i live, er hans mor. I den retning er han en rigtig mors dreng, og hun er nok den eneste ud over Vardr der umiddelbart kan bestemme hvad Dexter skal og hvad han ikke skal. Han er endda mere tilbøjelig til at lytte til hvad Maddie siger han skal, selv hvis hun bad ham trodse Vardr. – Simpelthen fordi Dexter respektere hende så meget.

Dexter er ikke just en jaloux type, da han ikke selv synes der er nogen grund til at skulle blive jaloux over noget. Faktisk, har han nok kun to humører, et neutralt hvor du helst vil møde og have med ham at gøre, og et arrigt hvor det straks er mere farligt at være i nærheden af ham.

Dexter bliver nogle gange så optaget af sine egne tanker at hans nærmest slår fra og bare lader sin krop reagere på instinkter. Han kan dog også gå ind i en ‘frenzy’, hvor han bare er utilfreds, utilpas og vil have alt til at dø eller forsvinde, ligegyldigt art, alder eller køn.

Dexter er stadig i stand til at fremstå venlig og ganske formel, for sådan var han trods alt opdraget, så den side er der stadig hos ham, men han er ikke særligt optaget af at holde fat i den overhovedet, og det er derfor han måske ‘glider’ nogle gange, moralsk set.

Fortid: Dexter var født på Ace. Han startede ud med 3 evner, en fra sin mor og en fra sin far og en tredje, tildelt evne, som han have fået fra Vardr, selvom Dexter på dette tidspunkt ikke vidste hvem det var. Dexter snakkede dog i ny og næh med Vardr, men aldrig når hans mor var i nærheden, og heller ikke hvis andre mennesker var i nærheden, fordi han vidste de ville tro han var blevet sindssyg. Dexter gjorde sig en del bekendtskaber og ‘venskaber’ dog, og som han blev ældre, så eskalerede tingene.

I sidste ende, endte det med at han selv og en af hans venner døde. De har herefter begge to været døde ligesiden den gang, men er nu begge blevet bragt tilbage af Vardr, af ren og skær utålmodighed over at Dexter’s dødsengel ‘ven’ ikke gjorde noget. Dexter er derfor tilbage på ace, og han kan stadig huske alt fra sit tidligere liv, fra før han døde.

Evne: Formskifter til Shield Wolf (Liulfr)
Styrker: Kan høre og kommunikere med Vard (Father). Desuden har han som shieldwolf både ret god hørelse, syn og lugtesans, og kan som de fleste andre canidaes fornemme hvordan folk har det, og i nogle tilfælde fornemme diverse sygdomme hos mennesker og andre dyr. (fx. epilepsi)
Svagheder: Han har brug for energien fra andre shieldwolves for at overleve og forholde sig stærk og rask. Desuden, hvis de lange tænder brækker, vokser de ikke ud igen. Modsat de andre shieldwolf formskiftere, så er hans mærke synligt hele tiden (Eller, du kan ikke se det igennem hans tøj, men selv i menneskeform er mærket der. Hvor det hos de andre shieldwolf formskiftere, kun har deres mærke synligt i ulveform.)
Facts:

 • Grundet RED (Red Eye Disease) så er hans øjne gået hen og blevet røde i ulveformen,
  • Dette er begge øjne og ikke kun det ene.
 • Det gør ikke hans syn dårligere.
 • Det X formede ar i nakken er der stadig, men pelsen dækker for det.
 • Hans pels udviser ‘grey ticking’, som følge af hans alder som menneske.
  • Selvom det er relativt ungt, så skal vi huske at hos en hund eller ulv så er det helt anderledes.
   • Dog er han ikke helt grå eller noget, og hans energi lader ikke til at have faded overhovedet.
 • Desuden efterlader shieldwolves ikke nogen fært.
  • Dette vil sige at du ikke vil kunne opspore ham hvis han gør ting i sin ulveform.

Familie:
Far: Ashley “Angel” Matthews
Mor: Madeline Forbes
Halvsøskende: Morgan Matthews, Aubrey Powell-Matthews(NPC), Kennedy Powell-Matthews(NPC), Winter Powell-Matthews(NPC), Seraphina Barukai-Matthews, Coyote Barukai-Matthews, Addison Barukai-Matthews, Valentine Burns-Matthews, Tripton Burns-Matthews, Tristan Dimitri Dexter Velt Forbes-Hirsch.
Andet: Lightflox Zar Quinn Burns-Matthews (Halv-nevø)

Andet:

 • Han anser Vardr som sin Far, fremfor Angel.
 • Han er stadig rig.
 • Han er stadig ret intelligent. Måske ikke i samme absurde mængder som mange af sine halvsøskende, men stadig nok til at han er et geni.
 • Han lader ikke til at være forstyrret af ikke at kunne magi mere.
  • Ligeledes lader det heller ikke til at genere ham at han ikke kan manipulere med viruser og andre skadelige pathogener heller.
 • Havde mulighed for at få helet alle sår/skrammer, sygdomme, etc, han end måtte have da Vardr bragte ham tilbage. Han valgte dog at beholde det X formede ar i nakken, selvom alt andet der end måtte have været, blev healet/fjernet.
  • Samtidigt var Dexter givet en masse ny livsenergi, så hans mærke lyser utroligt kraftigt for tiden og han er ikke tilbøjelig til at blive syg.
 • Han er den ældste af Angel’s børn, som stadig er i live.
 • Dexter er ekstremt nærsynet og kan ikke se klart uden sine briller.
  • Dette tæller selvfølgelig ikke i hans shieldwolf form. Der er hans syn helt eminent.
  • Men som menneske, uden sine briller, så er verden et stort blur.
 • Han har et sidejob hos politiet som en af de højst rangerende kriminalefterforskere.
  • Dette er tildels fordi han kan lægge mærke til og finde frem til ting ved gerningssteder, som mennesker ikke kan.

Styrer: SuspexDog
Flere billeder:
Joseph Oda:
Tags: Anime, KANapy, The Evil Within, Joseph Oda, Spot Color, Splatter
The Evil Within Joseph Oda #Game #Art:
the evil within sebastian x joseph - Google Search:
Joseph Oda:
¥¥¥ enyen:
Tags: Anime, Ojisan, The Evil Within, Joseph Oda, Axe, Glow
Tags: Ojisan, The Evil Within, Joseph Oda
the evil within Joseph Oda:
Joseph Oda. The Evil Within Art:

Joseph Oda / The Evil Within
spn27g:ジョセフ。久しぶりにどうにかしたい眼鏡さんだった…いまのところ巻き込まれただけのかわいそうな人になってるのでDLC追加シナリオに期待したいとこです


MISSING: Have you seen this man???
Joseph Oda | The Evil Within
Уютненький The Evil Within

Billede som liulfr:
Nuværende:

Før han brækkede sin ene hjørnetand:

Andet art:
Fake Screenshot: Dex - Inadequate by CXCR