Hytte nr: 06A

 

Navn: Elisabeth Eastwood

Køn: Kvinde

Alder: 22

Art: Menneske/Mutant


Styrker: Venlig

Svagheder: Helligt vand, Frygt.


Personlighed: Hun holder sig meget hvor der ikke er så mange folk, men har ikke noget imod andre. Hun frygter lidt sig selv og sin anden halvdel, da hun ikke altid har helt styr på hvad hun gør. Hun holder sig væk fra alkohol og stoffer, da hun ikke ved hvordan det kunne påvirke hende, i forhold til sin evne. Hun er meget forsigtig omkring folk, og nogle gange kan hun godt virke en smule ligeglad. Men hvis man først kommer rigtigt igennem til hende er hun en meget sød og glad person, dog smiler hun ikke vildt meget. Hun snakker ikke så meget om sig selv, eller i det hele taget. Men hun kan godt stille lidt spørgsmål ind i mellem. Dog er hun meget for at undgå spørgsmål omkring hendes fortid eller evne. Hun kan nogle gange godt virke lidt sur eller aggressiv. Men så skal man ikke køre hende mere op. Det er sjældent med vilje at hun virker eller lyder sur.


Fortid: Hun kan ikke huske noget om sine forældre, da hun har boet på et børnehjem så længe hun kan huske. Hun holdt sig meget for sig selv der, og ville helst ikke ud i noget ballade. Hun havde altid været forsigtig med hvad hun gjorde eller sagde, mest for ikke at komme noget til. For nogle af de andre børn var meget voldsomme.

Hun opdagede først sin evne et par måneder efter at hun blev 20. Det skete ved en fuldmåne, og hun kunne ikke huske så meget om hvad hun havde lavet. Hun kunne huske nogle lidt utydelige ting fra hvor hun var og hvad hun lavede. Men ikke noget hun valgte at fortælle til nogen. Hun begyndte at lukke sig mere og mere inde som tiden gik. Hver fuldmåne låste hun sig inde, i håb om at hun ikke ville løbe løbsk.

Hun vidste ikke hvad hun skulle stille op med denne evne. Da den meget af tiden virkede meget upraktisk. Især når man ikke rigtigt kunne styre sig selv som normalt.


Evne: Varulv

De fleste myter passer meget godt på hende, men dog kan hun godt skifte over i sin ulve lignende form uden en fuldmåne.Men det er ikke noget hun vælger at gøre bevidst. Der er tre tidspunkter hvor hun ikke selv kan styre om hun skifter form.

  1. Ved fuldmåne. Der vil det ske uden hun selv kan gøre noget ved det.
  2. Når hun bliver meget sur. Man kan jo ende i så meget vrede at man føle man er ved at eksplodere. Hun bliver bare til et egentligt monster når hun bliver alt for sur.
  3. Når hun er i fare. Der er et instinkt der tager over og forvandler hende. Det er bare for at sikre sin egen overlevelse.

Man skal helst holde sig lidt på afstand når hun er i sin ulve form, for hun har lidt svært ved selv at kontrollere det. Hun har bestemt ikke noget mod at skade folk, hvis hun først er kommet så langt at hun er i den form.

Men det kan ske at man kan snakke hende til ro igen, så hun er bare lidt mindre aggressiv.

I denne form kan hun både gå på fire ben, men kan også godt gå på to ben, og virker der noget stor. Hun vil gå lidt foroverbøjet hvis hun står på to ben, men det gør hende ikke meget mindre. Hun er stærkere og hurtigere i denne form, og lidt større end hun normalt er. Hun har en utrolig god hørelse og lugtesans, når hun er i denne form.


Andet:

  • Hun er helt vild med at sidde og kigge på månen.
  • Hun fryser altid lidt mere end ellers når hun lige er kommet tilbage til sin normale form.
  • Hun har et par tatoveringer. En på hendes højre underarm og en på venstre skulder.
  • De eneste piercinger hun har er de to hun har i hvert øre.
  • Hun ryger eller drikker ikke.

Styrer: Mika


Billeder