Похожее изображение
Hytte nr: 08B
Navn: Eugenio Zoccarato
Køn: Mand
Alder: 300+
Art: Dæmon

Styrker: Han har et ret kreativt mindset.
Svagheder: Kan meget nemt bestikkes eller distraheres med mad.

Personlighed: Eugenio, herefter også kendt som enten Eugene, eller Gene, er en kæk fyr med en frisk personlighed. Han virker for det meste ret munter, og ganske afslappet og ‘carefree’. Han er lidt sin egen, dog, og bryder sig som regelt ikke så meget om at blive fortalt hvad han skal gøres, selvom han viser sig at være afsindig nem at bestikke. Han virker modsat mange andre dæmoner, ikke til at tage den store interesse i at fucke livet op for mennesker eller at skabe kaos, købe sjæle eller andet, hvilket i nogle tilfælde måske får ham til at virke lidt ynkelig (Om ikke andet så overfor andre dæmoner.)

Eugenio har samtidigt også en meget laid back attitude, og tager ikke sådan noget som fejltagelser og sådan, særlig tungt. Han ved der er ny dag, til at lave nye fejltrin eller opnå uventet success! Han er typen der gerne venter og ser om tingene kommer til ham af sig selv. Han virker interesseret i både mænd og kvinder, til et vis punkt. Hvis de viser sig at være mere arbejde end han gider at foretage med dem, så dropper han dem ret prompte.

Fortid: Han er originalt født og opvokset i Italien, og formodes at have haft et normalt liv, op til hans uforudsete tidlige død, hvorefter han formåede at komme tilbage, men som dæmon. Grundet hans manglende evne til at tage mod og adlyde ordre fra hans højere rangerende, blev han låst i en lavere rang, og trods dette kunne ændres gennem udførelse af de opgaver han blev bedt om, så er det aldrig sket, da han altid har syntes det sjovere at roame og være 100% sin egen. På et tidspunkt for han vild, hvor han endte med at tilbringe nogle år hos nogle random mennesker, der lod til at have ondt af ham. Efterfølgende havde han genoptaget sin natur og livstil som en freeloader, og er til sidst endt på Ace, dog uden at være sikker på hvad der har draget ham hertil.

Evne: Servitor Demon – Lavere rang af dæmon. Har samme basis ‘egenskaber’ som andre dæmoner, men hans kræfter har stadig et større limit end dæmoner af højere rang.

Andet:

  • Han måler 182 cm i højden, og har en vægt på 70 kg
  • Han har altid spidse tænder, som er et dead give-away til at han er en dæmon.
  • Hans dæmonform er ikke af et dyr men istedet en mere monstrøs udgave af ham selv, med ‘djævle’ hale og flagermuse/drage vinger.
  • Sjældent for dæmoner, så har han ikke røde øjne, men istedet orange øjne!

Styrer: Adoptionssiden