New Equine Dude by CXCR
Hytte nr: 03F
Navn: Evan
Køn: Hingst
Alder: Voksen
Højde: 190 ved hesteskulderen(stg), 290 i alt.
Art: Kentaur
Pelsfarve: Grå, med hvide sokker på forbenene.

Styrker: Han er generelt fysisk stærk, takket være at være af en mere robust heste type.
Svagheder: Han bliver relativt hurtigt træt hvis han skal galopere hele tiden, og undgår det egentligt helst, medmindre det er en livs nødvendighed.

Personlighed: Evan er noget mistroisk, og lader ikke rigtigt til at stole på mennesker, og ser ret ofte skeptisk på dem, og andre væsner der ligner mere menneske end noget andet. Dette har han så også sine grunde til, som enten bliver uddybet i hans fortid eller andet sektionen. Overfor dyr og andre menneske-dyr hybrider (kentaurer af forskellig slags og størrelse), er han dog relativt roligt sindet, og virker overfor dem egentligt venlig nok, og samtidigt som en der godt kunne gå hen og være en pålidelig ven.

Han er dog generelt lettere stille, og lader til at blive irriteret hvis man spørger ind til hans fortid, eller, generelt bare spørger ind til ham om noget som helst. Han har det nemlig sådan, at vis han ønsker man skal vide noget uddybende om ham, så skal han nok selv fortælle, når han selv synes tiden er inde. Derfor fejer han som oftest også de fleste spørgsmål væk, eller lader som om han ikke hører dem, eller tillader sig at bide af folk, der bare ikke fanger en hentydning.

Dog bliver han sjældent mere end irriteret, og der skal generelt meget til for at gøre ham rigtig vred eller gal. Medmindre man er et menneske, så skal der ikke meget til for at gøre ham vred/gal, snarere tværtimod. Der skal næsten ingenting til så.

Fortid: Evan blev taget fra en ellers vildt levende mindre klan af kentaurer, et sted i USA. Han blev ‘fanget’ i en ret ung alder, egentligt og blev sidenhen ‘slavebundet’ af mennesker, og grundet det at han var af en ‘tungere’ heste type, så blev han brugt til meget af det mere, hårde og krævende arbejde. Fordi en stor del af arbejdet også krævede at han skulle gå på asfalt, sten og beton, blev han også skoet. Hvilket derfor var mere en handling af ‘nåde’ end så meget for udseende eller stil. Evan blev for det meste brugt som kørehest, til transport af forskellige ting, og nogen gange endda mennesker. Hans arbejdsdage var typisk lange, og aldrig lette.

Dette fortsatte i mange år, hvor hans tilværelse hverken blev lettere eller bedre. Eventuelt blev folk i deres by trætte af brugen af kentaure, i hvert fald til offentligt arbejde, og mange af dem blev enten slået ihjel, eller solgt videre til private individer, typisk farmere, hvor de kunne fortsætte som arbejdsheste, til de enten arbejdede sig selv til døde eller til farmeren fik dem aflivet. Evan var en af kentaurene der havnede på en farm, hvilket nok var både på godt og ondt. Han endte her sammen med to andre kentaure af shire-type.

Evan nægtede dog herefter at arbejde for menneskerne, og satte sig generelt og hele tiden på tværs, og afventede og ledte i stedet efter enhver mulighed for at stikke af, selvom den aldrig rigtig kom, eftersom der altid var nogen eller noget i vejen, sikkert fordi de vidste hvad hans intentioner var. Det var først efter mange år at man til sidst gav op med ham, og prøvede at lede efter et alternativ.

Man kunne trods alt ikke bare sætte en kentaur løs i en by hvor folk særligt ikke ønskede dem længere. Istedet fandt man frem til Ace, og Evan blev fragtet hertil og efterfølgende efterladt.

Evne: Ukendt

Andet:

 • Evan har en del mindre ar rundt omkring på kroppen. Både hans menneskekrop og hestekrop bærer disse små ar.
  • Nogle af arrene er mere tydelige end andre, og resten er praktisk talt ikke synlige.
  • mange, hvis ikke alle, af arrene skyldes piskeslag.
 • Evan er ikke særlig glad for mennesker fordi de har opført sig som de har omkring ham, og gjort som de har mod ham.
  • Han ser dem mere eller mindre som en fjende.
 • Han er ikke ligeså tilnærmelige til at blive forskrækket, som andre kentaurer er det.
  • I og med han har brugt meget af sit liv i en større by, er han vant til høj støj, larm, blafrende tøj, flag, poser, etc.
  • Han har også hørt nok skydevåben til ikke at ‘spook’ over sådan noget.
 • Han lader helst ikke mennesker komme tæt på, særligt ikke på hans bagpart.
 • Grundet sit tidligere arbejde som kørehest, er han ret stærk og udholdende.
 • Han har modsat mange andre kentaurer, antydningen af en man.

Styrer: SuspexDog