ferid_bathory_by_alex_panther-d9kbdrr

Hytte nr: 03B
Navn: Ferid Bathory
Køn: Mand
Højte: 176cm
Alder: 2001år
Art: Vampyr

Styrker:
Them hips moves
Svagheder:
Being trash

Personlighed:
Ferid er chatty, glade, entusiastiske legesyg, og lusket. Han beskrives ofte som uforudsigelige.
– Han leger tit med folks temperment og prikker folk de forkerte stede. Dog nyder han at irriterende folk til et farligt niveau.
– Han er berygtet for sin excentriske adfærd og har tendens til at forårsage “interessant” ting til at ske.
– Ferid er ikke helt en man brude stole på da han mest går ind for at tjene sine egne formål.
– Han har ikke helt det størte problem med mennesker og vil enda gå hen og arbejde med et, men ser dem også som ikke andet end føde.
– For det meste opføre han sig meget politisk , men dog holder han mange hemmeligheder
– Han er sadistisk og nyder at manipulere andre for at pine dem.

Fortid: 
Ferid er en meget gamle vampyr, nok en af de ældste, vidst ikke den ældste (ikke helt) hvor han tit bruger den undskylding til at han ikke kan huske sin fortid, hvor han kommer fra, eller hvornår eller hvordan han blev forvandlet til det bæst han er i dag, men det er nu også hans måde at holde sin skamfulde fortid i skjul.
Meget kender man ikke til Ferids baggrund, hvor han kommer fra er hvordan han blev en vampyr, han snakker heller ikke lige frem meget om det eller viser sig stolt over sin fortid før han blev vampyr.
Historien fortæller altid at en jomfrue bære det reneste og mest smagfulde blod og det gøre det trods alt også bedre vis det er et barn.
Han fik dog stjålet sin mørdom i en ung alder, hvilket er grunden til hans tørst for børns blod, er resultatet af sorg for sin tabte renhed. Drikke blod fra børn har givet ham tilbage til de glade følelser af skødesløshed og glæde, da han var barn, før han blev brugt af et lystigt bæst. Det er et forsøg på at føle sig “ren” igen, og drikke blodet af et barn er det tætteste han kan komme til det. Men det forklarer også, hvorfor han hader blod fra voksne, men drikker dte nu alligevel i tide og utide, uden den mindste brok.
Da han blev forvandlet, var han som de fleste døden nær, men det var også der han mødte Saitō, en velkendt 2 Proganitor, ved første blik, troet Ferid det var en anden velkendt blondt han engang have et tæt venskab med fra militæret, men opdaget han hurtigt det ikke var. Det var nemlig Saito, der nu dog er glemt af de fleste. Han redet ham den dag og gjorde ham til den vampyr han er i dag. Siden den dag udtalte han dog ham sin Herre.
Ferid gik i mange år som hans højrehånd, som en mindre ukendt “tjener” hos den 2 proganitor, som selv de fleste ikke engang kan huske, men de fleste har nu også glemte selveste Saitō efter mange år.. ingen ved hvad der blev af ham, eller hvor han er nu, andet end han en dag forsvandt, om Ferid ved det er dog ikke til at sige, men han huske nu tydeligt hans sidste ord, indne han forsvandt den aften. Ferid venter stadig tålmodigt på at han skal vende tilbage

Evne: Vampyr – 7 Proganitor
– Som en vampyr, er Ferid naturligvis langt stærkere og mere magtfulde end et menneske. At være en syvende stamfader, så er han utrolig stærk selv blandt noble vampyrer, og han er stærkere end de lavere rangerende vampyr. Men han er svagere end de højere rangerede progenitorer, så som 6,5,4,3,2 og 1 (self),
– Som vampyr, har han udødelighed og regenererende evner.
– Som en noble vampyr, har han evnen og tilladelse til at vende mennesker til vampyrer som han vil. han har dog ikke endnu, bit sig i et andet menneske da vampyre ikke kan lide at øge deres antal.

Andet:
– Ferid bruger en europæisk designet sværd med en karakteristisk buet crossguard.
– Han drikker kun blod fra børn.
– Han bærer aldrig det samme bånd to gange
– Medmindre han står over for en større udfordring som en emd et dæmon våben, bruger han sine bare hænder til at kampe.
– Han sover i en box
– Han har en smuk sang stemme
– Grunden til han går rundt med en sløjfe, der holder hans hår i en hestehale er fordi han synes det ser nuttet ud. 83c
– Han har en utrolig hørelse

Styrer: Coporal