Hytte nr: 10.
Navn: Henry
Køn: Han
Alder: 13 et halvt.
Art: Overnaturligt Væsen (Med talegaver)
Styrker: Robust, ekstremt tyk hud, god svømmer.
Svagheder: Spiser stortset alt der kan passe ind i hans gab. Kan distraheres ret nemt i kort tid ad gangen, hans enorme størrelse.

Personlighed:

  Henry er tildels stadig nysgerrig, dog i en mindre grad end da han blot var en lille unge. Han er ret tilbøjelig for at gøre noget han ikke rigtigt må da han stadig er i gang med at lære reglerne for folks grænser og hvad de er i stand til hvis provokeret, hvilket gælder for alle skabninger. Jagt instinktet er ret højt og hvis han får færten er noget skal man ikke regne med at stoppe ham medmindre du har en god grund til det eller er en tæt ven med ham. Henry er også meget beskyttende overfor sin ‘familie’, som blot består af Beta og ham, hvis nogen skulle sige eller gøre noget forkert omkring dem han holder af kan du godt regne med at skulle løbe væk fra et monster der har i sinde at sluge dig hel.
  Henry kan også være kærlig, venlig og imødekommende hvis han ikke mærker noget direkte onsindet i folk og opfører sig også som en ret normal teenager der oftest er optimistisk og måske lidt kæphøj til tider. Han kan have sine øjeblikke hvor alt er guld og grønne skove for derefter at ryge helt ned i kuldkælderen, hvis man nu sårer ham. Reagerer oftest med vrede omkring frustration, sorg og generelt bare modstand. Aldrig nok til at slå nogen eller noget ihjel. (Endnu)

Fortid:

   Henry husker ikke så meget mere end sin mor og af et angreb fra en flok af andre væsner. Hans hale er derved flænset i den ene side men det stoppede ham ikke fra at svømme. Et stærkt lys, følelsen af at være vægtløs og så være midt i hvad ligner et hav, ikke i nærheden af sin mor eller andre væsner, blev han dybt forvirret og panikslagen. Forvirret og ensom gav han sig til at svømme i søgen på noget der mindede om hans familie, uden held. Han endte med at finde Ace tilfældigt og valgte at blive der da der var stabile mængder af føde. Efter sine første dage på Ace stødte han på Beta og har ‘bundet’ sig til ham ret hurtigt efter. Henry anser ham som den bror han aldrig har haft og den familie han ikke længere har og holder sig gerne tæt omkring ham, især efter mødet med Vincent som stadig giver ham mareridt blot ved tanken om alt det han har gjort.

Evne:

    Telepati – Lettere Avanceret Niveau

(Vil blive stærkere med tiden)

Andet:

   • Har ‘linket sig til Beta Devall-Winther som er et konstant mentalt bånd mellem Beta og Henry.
   • Hans farver er blevet kraftigere siden ung, samt hornene er vokset en del. Har ‘fingre’ og modsatrettede ‘tommelfingre’ og kan derfor manipulere med objekter han holder. Til en hvis grad.
   • Er 3.7 m. høj ved skulderen.
    – Kan ikke løbe ekstremt hurtigt, på grund af sine relativt korte ben, men er mere en form for tank og wrecking ball blandet sammen.
   • Kan ikke direkte tale med andre men kommunikerer istedet igennem sin telepati, enten med ord eller følelser
   • Skulle siges at være en mærkelig krydsning mellem en hval og en drage, kan dog ikke spyde nogen ild.
   • Tunge, tandkød, generelt alt inde i munden bortset fra tænderne, er naturligt sort.
   • Laver samme lyde som adskillige arter af hvaler, men kan også knurre som noget meget større denne verden endnu ikke har hørt endnu.
   • Hans øjne har et kraftigt blåt skær i mørket eller hvis skarpt lys rammer dem.
   • Hans hud kan modstå det hårdeste vejr og visse projektiler, der normalt ikke kommer længere end det yderste lag. Medmindre man bruger tungskyts og ting der kan eksplodere ofcourse.
            – Arret omkring hans hals er fra Vincent’s kraftige bid da Henry var yngre, og stadigvæk var ‘blød’ i huden.
    – Han er således også meget skræmt og skrækslagen for Vincent.

Styrer: Ken

Billeder som mindre: