Heta by CXCR
Hytte nr: 08C
Navn: Heta Winther
Kaldenavn: Heta
Køn: Han
Alder: 20
Højde: 375 cm (3m 75cm)
Vægt: 525 kg (meget af vægten er pga muskler samt halen)
Art: Hybrid med talegaver (Mutant/Overnaturligt væsen)

Styrker: God hukommelse, meget sansende og intelligent.
Svagheder: Han bliver stadig nemt forvirret, selvom det ikke er ligeså hyppigt som da han var yngre. Desuden har han svært ved at lave forbindelser med folk.

Personlighed: Heta er stadig ikke helt sikker på hvem han er, og helt klart ikke hvad han er, eftersom han er den eneste af sin slags. Han er ikke nødvendigvis den venligste, men han har endnu ikke angrebet nogen eller dræbt nogen, hvilket måske er meget godt. Heta virker ikke som den mest snakkesaglige eller som den der har allermest lyst til at bruge tid sammen med andre mennesker, eller med dyr for den sags skyld, selvom arrene på hans venstre skulder tyder på at han har været oppe og slås med et eller andet på et eller andet tidspunkt.

Man kan ikke nødvendigvis sige at han er ond eller noget, for ingen har set en ondskabsfuld eller tvivlsom opførsel hos ham endnu. Det kan dog antages at han ikke finder sig i at blive trådt på eller styret af andre. Særligt ikke hvis vedkommende er mindre end ham selv, og med hans hybrid højde, så er han højere end de fleste. Hans nysgerrighed ligger på nogenlunde samme plan som hos et dyr, hvilket også betyder, at han kan finde på at undersøge ting eller mennesker med sine tænder.

Heta’s kommunikation foregår via tanker, med hans telepatiske evner. Der på nuværende tidspunkt er seriøse nok til at kunne bruges til angreb. For eksempel ved at forårsage hovedpine, eller at slå folk ud ganske simpelt ved at angribe deres tanker og sind. – Heta’s personlighed ligger dog ikke fast og der er ingen der ved hvordan hans fremtidige personlighed vil blive.
Fortid: Han er efter Beta og Henry, fordi Henry slikkede ( “kyssede” ) Beta. Han er et resultat af den magi der har rumsteret på Ace i år 2017, d. 14 Februar.

Evne:
Nedarvet evne fra Beta: Dark Fire Manipulation
Nedarvet evne fra Henry: Telepati – Master level (Bliver stærkere med tiden)
Egen evne: Telekinesis – Avanceret level

Andet:

  • Heta er et valentinsbarn af Beta og Henry (Født/Skabt den 14 Februar, 2017, som en del af valentinesplottet)
  • Han er en eminent svømmer. Hurtigere end mennesker, men langsommere end nogle havdyr, i og med at han ikke har samme krop som fx hvaler eller Henry
    • Han har dog en stærk hvalhale og han har svømmehud mellem fingrene og tæerne..
  • Har formodentligt nået sin voksen størrelse.

Styrer: SuspexDog