hunter_by_cxcr-d9zbx9j

Hytte nr: 1

Navn: Hunter Jean Cullen

Køn: Pige

Alder: 19år

Højde: 170cm

Udseende: Slankt bygget, men ikke synderligt høj. Mørkt hår til lidt under skulderne, og naturligt mørkebrune øjne. Hendes højre øje er dog ravfarvet og pupilløst samt blindt, som et resultat af hendes evne. Fremstår lettere bleg men med lette fregner over næsen.Hun går ofte mørkt eller neutralt klædt. Ikke ligefrem personen man ser i spraglet tøj, eller vovede outfits. Hun er ofte klædt i jeans, suppleret med en hættetrøje. Denne er somme tider trukket ned over hendes højre øje, som en dårlig vane.

Art: Menneske/Mutant

Styrker: På trods af hendes 50% blindhed, er det ikke noget hun er påvirket af. Hendes reaktionstid samt hvor let hun ser ting, er det samme som et ganske normalt menneske, hvilket selvfølgelig ikke er synderligt imponerende i forhold til andre på skolen. Ud over det er hun venlig, og falder let i snak med folk.

Svagheder: Hun er ikke synderligt stærk, hverken mentalt eller fysisk. Hun er meget præget af sin menneskelighed, med stærke følelser og stærk reaktion på smerte etc. Hun finder sig ofte nyttesløs eller ude af stand til at hjælpe, hvis noget går ud over hendes evner, men hun bryder sig ikke om at være for afhængig af folk, og lider tit af dårlig samvittighed.

Personlighed: Hunter er en meget venlig og stille og rolig person. Hun falder let i snak med nye folk, og er ikke ligefrem den dømmende type. Hun knytter sig hurtigt til folk, og holder altid ven- og bekendtskaber over alt andet. Hun er den slags person der ville gøre alt i sin magt, for at hjælpe dem hun holder af. Det gør dog også, at hun tit føler sig hjælpeløs, hvis det ikke er inden for hendes evner, at hjælpe folk grundet hendes menneskelige begrænsninger. Hun er tit plaget af dårlig samvittighed, men prøver generelt ikke at have et negativt syn på ting, eller fremstå i dårligt humør. Dog er hun den slags person, der tit har brug for at snakke med folk, da hun ikke er god til at brænde inde med ting.

Fortid: Hunter er den mellemste i en søskende flok på 3 piger. Hendes ældste søster så hun aldrig meget til, og hendes yngste søster var den der fyldte mest i familien. Selve hendes familie var ganske normal, inden for menneskestandarter. En ganske normal arbejderfamilie, der havde sine rutiner og ikke gik ret meget uden for stregerne. Det gjorde også tilstedeværelsen en smugle kedelig for Hunter, der brugte langt det meste af sin tid i skolen, da hun ikke var den mest sociale pige. Det er selvfølgelig noget der har ændret sig merkant, siden hun kom til Ace. Det var egentlig en af disse kedelige rutine-morgener det gik op for hende, en i hvert fald én ting over hende, ikke var helt normal. Hendes øjenfarve filmrede i spejlet foran hende, ikke bare imellem nuancer, men imellem farver der ikke burde findes i menneskelige øjne. Hun arbejde længe på at få styr på disse forandringer, og det var under et forsøg, hun mistede synes på sit ene øje. I at forsøg på at skifte sin øjenfarve, begyndte hendes pupil langsomt at finde ind, og tage den mørkebrune farve med sig. Da pupillen forsvandt, var øjet næsten gulligt og 100% blindt. Igennem tiden fik hun dog styr på sin evne, og har fundet dens begrænsninger.Hun tog til Ace, for at lære mere om den verden hun fandt sig selv smidt ind i, og af ren nysgerrighed, for hvad der ellers fandtes af evner. Hun har efterhånden boet der længe, og har da også været en tur i helvedet og tilbage igen.

Evne: Illusionist

Andet:

  • Hendes yndlingsfarve er grøn helst i mørke nuancer
  • Hun har indtil videre 2 sønner, Zach og Austin, som begge er sønner af Satan
  • I tilfælde af at hun ville miste synet 100% ville hendes evne ikke længere eksistere
  • Hun ses ofte med hættetrøje, med hætten trukket lidt ned over det højre øje.
  • Hun var et af de originale medlemmer af mødregruppen ”for alle os hvis arme blev voldtaget af Satan”
  • Hun blev skudt og døde, men blev bragt tilbage under zombie-invasionen
  • Hun er forlovet med Zeke

Styrer: Ea