Kort:
Heksedokteren har lokket de hvileløse zombier ud fra dybet.

Overordnet:
Da mørket faldt på d. 25-03-2016, havde zombierne nået det de instinktivt var vandret imod. Ace. Forsøgspersoner, dumpet af regeringen dybt inde i skoven, oprindeligt døde mutanter, Mislykkedes forsøg i tusindvis er blevet levende døde ved hjælp af Heksedoktoren der savnede selskab ude i mosen. Hans hær af zombier blev til ved forbandelsernes magt og kun Heksedoktoren og få andre kan ophæve forbandelsen. Heksedoktorens mål er at slippe af med mutanterne så han kan have Grønland for sig selv og senere overtage verdensherredømmet.

Om Fjenden:
– Zombierne er kun aktive mens det er mørkt.
– For at slå en Zombie helt ihjel, skal hovedet adskilles fra kroppen
– Zombierne går kun efter mutanter. Har du ingen evner, vil de ikke tiltrækkes af dig.
– Zombierne er som hvepse. Hvis en dør, sender dens lig signal til de andre Zombier om der er en fjende der skal elimineres.
– Zombierne bider. Hvis man bliver bidt, vil man blive dødeligt forgiftet. Symptomerne er følgende: Huden skræller af i flager og organer og muskler bliver pletvist sorte mens de langsomt rådner væk. Man mister funktioner som motorik, hukommelse og balance. Man dør indenfor 9 – 18 dage.
– Zombierne er opfindsomme med at finde, bruge og lave våben. Kommer man i nærkontakt med disse våben og bliver skadet af dem, får man infektion i kroppen. Symptomerne er følgende: Sløvhed, Dunken/Snurren i kroppen, Feber. Kan være dødelig, men bekæmpes med pencillin.
– Zombierne har enorm råstyrke og kan let rive en arm af eller skære en over med deres våben. De er dog ret sløve i optrækket. De fleste kan undvige med en hurtig manøvre.
– Zombier bruger dagstimerne på at yngle. De lægger æg ud af munden, 1-5 æg per zombie i timen. Æggene skal lægge mørkt og køligt og vil derefter klækkes i løbet af 3 dage. Zombierne er ukampdygtige det første døgn hvor de bliver i reden, herefter vil zombien have udviklet sig nok fysisk til at kunne angribe. Ungerne kan løbe op til 30 km i timen men bærer ikke våben. De bliver langsommere dag for dag og er først fuldt udgroet når de når en alder af 6 uger. Deres fortrukne angreb er at bide.

Rektor Zeke’s udtalelse til eleverne:
Hej kære elever.
Som I nok har opdaget, så er vi blevet invaderet af zombier.
Først vil jeg gerne sige tillykke til dem af jer der overlevede at komme i skole, det var lidt af en udfordring i sig selv.
For det andet, vil jeg gerne høre om nogle af de elever der har mere destruktive evner der kunne tænke sig at score nogle flere point, og måske undgå en eksamen eller to til sommer? Hvis det er tilfældet så bare find mig. Hvis jeg ikke er på mit kontor, så bare kig efter de to lysende stave ude midt i zombierne.
Til alle elever som er skræmt fra vid og sans, hvis I bare forholder jer inden døre, om aften, natten og det meste af morgen skulle i være sikre.
Eleverne der bor tæt ved skoven burde nok også midlertidigt flytte ind i hovedbygningen. Kantinedamerne har givet jer lov til at bo i kantinen hvis I hjælper med at rydde op, men vi prøver også at finde nøglerne til de gamle værelser der er her på skolen.
Til sidst vil jeg gerne udlove en dusør på 50.000 usd til hvem end der kan dræbe Heksedoktoren, han er høj, tynd, har lysende gule øjne og er udødelig.
Det er ikke første gang vi er blevet invaderet, og det er ikke første gang vi har haft et zombie problem, så alt går nok i sidst ende.
Desuden forsætter undervisning som normalt, og vi forventer at I dukker op til timerne som I plejer.
Med venlig hilsen
Rektor Zeke

Opgaver:
– Find Heksedoktoren
– Uskadeliggøre Heksedoktoren
– Få Heksedoktoren til at ophæve forbandelsen
– Opfind supervåben
– Pas skolengangen
– Find en kur mod bid
– Find kur mod Zombienisme
– Find Zombiereder
– Udslet Zombieæg
– Red skolen
– Red andre elever
– Red jer selv
– Flygt

I tilfælde af skader, nærdød og sygdom som følge af Zombierne, følg denne procedure:
– Kontakt sygesalen.
– Aflevér dine skolebøger.
– Find et passende sted at dø. Helst et sted hvor du ikke sviner.
– Grav en grav på kirkegården.
– Køb en gravsten.
– Pak dine ting på dit værelse.
– Sig farvel til din omgangskreds.
– Aflevér nøglen til din hytte.