Isidore child by CXCR
Hytte nr: 02A
Navn: Isidore Tigerspawn-Matthews
Kaldenavn: – ingen endnu
Køn: Dreng
Alder: 6
Art: Menneske, Mutant

Styrker: Det at han kan heale sig selv.
Svagheder: Han har ingen form for tidsfornemmelse overhovedet.

Personlighed: Isidore er en nysgerrig knægt, men måske på en knapt så uskyldig måde. Han har et behov for at vide hvordan alting fungere, lige fra faktiske ting, til levende væsner. Han er derfor også tit at finde, igang med at splitte ting ad, for at finde ud af mere om dem, og virker generelt mindre interesseret i de ting som almindelige børn finder sjove, og har ikke det samme behov for at være ude og lege og blive beskidt. Tværtimod har han ikke noget imod at sidde indenfor og læse og undersøge ting på egen hånd. Det kan selvfølgelig have noget at gøre med hvem hans forældre er.

Fortid: Født på Ace, søn af Angel og Zico. Han er dog ikke super populær hos sin mor, han er ikke hadet heller dog, men han har godt bemærket hun ikke virker så glad for ham som hun kunne have. Han lader sig dog ikke tynge ned af det.

Evne: Healing – Isidore kan heale sig selv og andre. Dette gælder både mennesker og dyr, dog, i og med at han er så ung som han er endnu, så er han ikke så god til at styre sin evne og kan helt klart ikke heale folk på kommando og kan indtil videre ikke heale større og mere alvorlige skader og sygdomme, selvom det antages at som han bliver ældre, så får han bedre styr på det og evnen bliver stærkere.

Familie:
Far: Ashey “Angel” Matthews
Mor: Zico Tigerspawn
Søskende: Morgan Matthews (MIA)
Halvsøskende: Dexter Forbes, Virus Burns-Matthews (MIA), Tripton Burns-Matthews (MIA), Coyote Barukai-Matthews (MIA), Addison Barukai-Matthews (MIA), Seraphina Barukai-Matthews (MIA), Ricklas Hirsch-Tigerspawn.
Andet: Isaac R. Forbes, Lightflox Zar Quinn Burns-Matthews.

Andet:

  • Han har potentielt højere IQ end normalt.
    • Denne er ikke ligeså skyhøj som Angel’s.
  • Han har nogle specielle tendenser.

Styrer: SuspexDog