Pose 1 - Jason by CXCR
Hytte nr: 01E
Navn: Jason Decesare
Kælenavne/Alias: Smiles, Jase, Jason, Mr. Decesare
Køn: Mand/Hankøn
Alder: 32
Højde: 190 cm
Vægt: 82 kg
Orientering: Bi- eller panseksuel. (Openly)
Art: Anthro | Pletted Hyæne

Styrker: Han er afsindigt smidig og egentligt meget stærk. Han beviser ofte sin styrke ved at lave hand-stands.
Svagheder: Kan hurtigt blive urationel og miste fokus når han er beruset eller høj. – Hans breakdancing skills falder også noget i disse tilfælde, til gengæld holder han sig så ikke spor tilbage hvis han skal slå på nogen, så, hey, pros and cons, right?

Personlighed: Jason er en mand der elsker at more sig, og afskyr ansvar. Eller, det er i hvertfald det udtryk han viser til offentligheden. Det er heller ikke nødvendigvis helt løgn, da han faktisk holder af at feste, selvom han også lader til at nyde at gøre sine fans glade, til et punkt hvor han er villig til at optræde og entertaine selv hvis han har nogle mere presserende ting at tage sig til. Så, selektiv interesse for nogle ansvars opgaver. Jason er generelt meget fremme i skoene, og lader altid til at være frisk på at starte dagen på en knapt så rolig måde, selvom hvordan det går for ham hver dag, ikke er til at vide. En ting er dog sikkert, du kan snildt stole på at han har fået mindst en eller to øl før han når middag, og er der ikke øl, er han ikke bleg for at drikke noget stærkere, hvis det er til rådighed, selvfølgelig.

Jason bryder sig ikke om at almindelige folk (ikke mennesker, bare folk der ikke er kendte) og at autoritære folk, samt politikere, skal fortælle ham hvad han skal, og kan snildt finde på at sætte sig i trods over situationen, og hvis det ikke er nok til at folk stopper med at forsøge at styre ham, så er han ikke bleg for at pande dem en. Han er heller ikke rigtigt typen der ‘forskelsbehandler’, så hvad enten du er mand eller kvinde, gener ham for meget, og du får en på skrinet.

Han kan dog godt være ganske rar og venlig, og har da også en ‘blød’ side. Det er dog ikke alle og enhver der får lov at se denne side af ham, selvom risikoen for at fans der spotter ham eller bare er glad for at se eller prøve at bruge tid med ham selvfølgelig kan blogge om ham eller hvad han foretog sig og derved afslører ting, som han måske ikke selv nødvendigvis mener at alle skal vide. Selvom han så bare meget stædigt kan finde på at benægte situationen, selv hvis der er fotografisk bevis, kan man risikere at få et svar eller kommentar i stil af “You know, I’m not the only anthromorphic hyena around, that could be anyone.”

Han er generelt selvsikker, og mener også selv at han er meget humoristisk og karismatisk.

Fortid: Jason er født i USA, hvilket nogle nok kan undre sig over, siden han er en hyæne. Forklaringen er dog at nogle at hans forfædre emmigrerede til USA fra Syd Afrika. Men det forklarer i hvert fald hvordan han kan være en hyæne der er født og opvokset i USA. Det var individerne fra hans more side af familien der lovligt rejste til USA, men hans far var faktisk ulovligt invandret, hvilket også resulterede i at faren ikke var en del af familien særligt længe, og i stedet for at prøve at få lov til at komme tilbage til USA og sin ‘familie’ så havde han åbenbart set det som en ny chance og han valgte at blive væk. Hvilket betød for Jason og hans søskende at de derfor voksede op uden nogen far.

De havde dog selvfølgelig stadig deres mor, og andre familie medlemmer fra den gren af familien, og som følge af faren’s dårlige beslutning, havde morens bror så besluttet at bo sammen med dem i stedet. naturligvis var livet alligevel stadig ikke helt let, for hvordan kan det også være det når man er en antropomorfisk hyæne i en verden domineret af mennesker? Svaret er enkelt, det kan det ikke. Da Jason først skulle starte i skole, blev der også næsten med det samme en åbning til mobning og drillerier, eller, i hvert fald efter at nysgerrigheden over det ‘nye væsen’ var faldet og de normale elever så bare antog ham som en freak eller vanskabning. Som følge af dette, besluttede hans mor at tage både Jason og hans søskende ud af skolen, og overlod dem og deres skolegang til deres onkel, mens hun selv blev nødt til fortsat at arbejde for bl.a. at kunne betale husleje.

Der gik heller ikke så længe før det virkede som om hans andre søskende, særligt hans søster, fik mere opmærksomhed end ham, og både deres mor og deres onkel var mere opmærksom på dem end ham. Det endte hurtigt ud i at han begyndte at afprøve grænser, og prøve ting af for at få noget af opmærksomheden igen, selvom det nok virkede mere negativt end positivt. I en relativt ung alder blev han smidt på gaden grundet sine tricks og sin rebelske opførsel.

Efterfølgende blev han fundet af myndighederne som overlod ham til en ungdomsanstalt, selvom pædagogerne på stedet så vidt som muligt holdt Jason væk fra de andre unge derude. Da Jason begyndte at kede sig, fik han lov til at vælge nogle ting som han kunne få lov at prøve og gå i dybden med, og en af de ting han valgte, var at lære at breakdance, mens han samtidigt på siden øvede sig på emner indenfor musikgenren, henholds vis med rap og hiphop.  På et tidspunkt kom der en man forbi som tilbød at Jason kunne tage med ham, og herefter blev Jason del af en gruppe som manden, deres manager, referrede til som “The Freaky Emotez”. Alle medlemmer af gruppen viste sig at være anthros, og Jason tog hurtigt pladsen som lead-dancer og sanger. Den anden dancer og vokalist var en Afrikansk Vildhund som lød navnet Gritz. På guitar havde de en ræv ved navn Darren, på bas havde de en dingo ved navn Carter, og på trommer havde de en pitbull der lød navnet Echoz.

De blev faktisk hurtigt meget populære og kendte, men grunden til at det virkede så godt for dem i begyndelsen, var at deres manager havde fået omverdnen til at tro af gruppen af anthros, faktisk var robotter istedet for ‘rigtige’ levende anthros. Det virkede rigtig længe, og deres gruppe steg i popularitet, og de blev hyret til at optræde, spille, synge, dance, osv. oftere og oftere og til flere og flere vigtige arrangementer, fester og koncerter. De tjente mange penge som deres manager selvfølgelig holdt styr på, og blev fordelt over fem forskellige ‘opssparings’ kontoer, der alle havde et nr og et bogstav som navn, afhængigt af hvem af dyrene den tilhørte.

Dog under en af deres koncerter, var der dog nogen der på en eller anden måde fandt ud af, at de ikke var robotter. Først troede man at det ville have dårlige følger, men alt taget i betragtning så gik det faktisk godt, og på et punkt eller et andet fik de da også løftet populariteten for deres art, bare en smule mere. Det blev også en populær ting efter deres shows og optræden at fans kunne få lov til, ikke blot kun at få autografer, men også at kunne få taget billeder sammen med dem. Trods deres ellers begrænsede fritid grundet deres popularitet, mødte Jason alligevel en anden anthro udenfor showbranchen,

De kom ret godt ud af det med hinanden, og en ting førte til noget andet, og de endte ud i at stifte familie med hinanden. Samtidigt arbejde han stadig videre og havde et stadig aktivt arbejdsliv. Hvilket desværre også i nogle tilfælde betød at de skulle være fra hinanden, og nogen gange længere tid af gangen. Samtidigt gik begyndte der dog at opstå problemer i gruppen, grundet Echoz. Ikke at han som sådan gjorde noget han ikke skulle, men der var visse folk i deres fanbase der ikke brød sig om den race han var, og en aften blev han skydeskive for nogle haters.

Gritz bemærkede våbnet før sikkerhedsvagterne gjorde og havde efterfølgende kastet sig ind foran Echoz for at stoppe skudet, i den tro at det så kun ville ramme ham men at de begge to så faktisk stadig kunne klare det. Problemet var at sigtet var lidt for godt, og kaliberen af våbnet og dets ammunition var lidt for stærkt, så skuddet gik lige igennem Gritz og ramte alligevel Echoz. De døde begge to næsten med det samme.

Dette satte en stopper for det show de ellers skulle have haft spillet og deres manager og sikkerhedsfolkende havde ligepludseligt meget at se til, både med at holde Jason tilbage fra at flå vedkommende der havde skudt de to andre i småstykker, bare længe nok til at politiet kunne føre dem væk. Ikke ret lang tid efter brød resten af gruppen op og gik hver til sit. Jason blev dog stadig væk i branchen.

På samme tid blev hans kone dog syg, og endte ud i ikke at klare det. Senere blev barnet targeted, men af hvem ved han ikke. Han nåede ikke hjem tids nok til at se eller fange hvem end der var brudt ind i hans hjem. Men barnet klaret det ikke, i hvert fald. Det var efter dette, samt døden af to af hans venner, at han først begyndte at udvikle et stofmisbrug der først var så simpelt at det blot var sådan noget som hash han røg, og ofte gerne startede sin dag på, bare for at give sit humør et ‘løft’ så han lettere kunne klare sig gennem dagen.

Men en ting førte til noget andet, og han fik hurtigt fat på stærkere rusmidler og udviklede derefter en større afhængighed. Samtidigt lod han også til at få en forkærlighed for alkohol og indtog ofte både stoffer og alkohol rigtig ofte. Nogle dage følte han sig så mere syg end andre, og på de dage ville han som regelt ikke lave andet end at ligge og prøve at sove. Da hans manager endelig opdagede Jason’s problem og afhængighed, krævede han at Jason skulle til afvænning og være fri for stoffer, før han måtte få lov at optræde igen.

Det tog egentligt længere tid end først forventet, men det lykkedes nu alligevel og da han så begyndte at optræde igen, tog hans fanbase ret hurtigt imod ham med åbne arme, igen. For en stund gik det så også nogenlunde, indtil ét show, hvor han under sin optræden blev skudt. Dog var hvem end der prøvede at få ram på ham, ikke særlig god til at sigte og såret var ikke fatalt, eller, det fik ikke lov til at være der længe nok til at blive der, selvom Jason alligevel i nogle dage havnede på et hospital for at få ordnet såret, og efterfølgende være til noget observation for at sikre sig at såret helet godt nok før han fik lov at forlade hospitalet igen.

Fordi han i det stykke tid hvor såret skulle hele helt færdigt, ikke kunne optræde som han normalt ville, fik han i stedet mulighed for at deltage i forskellige interviews og nyheds udseendelser, og havde også tid til her at undersøge nogle andre ting. Han skulle eftersigende også have doneret nogle ret generøse beløb til forskellige fonds og sådan. Hvilke, ville han dog ikke nævne.

Han kom efter tiden tilbage til underholdnings branchen, før han endte med at beslutte sig for at tage en pause, selvom mange af hans fans virkede triste over beslutningen. Dog havde han tilladt sig at fortælle dem at han nok skulle komme tilbage igen, men at han bare ikke helt vidste hvornår, på det givne tidspunkt. Efterfølgende rejste han. Han havde stadigt mange penge, og kunne egentligt godt kunne klare sig selv længe, uden at skulle bekymre sig om at det nødvendigvis skulle være problematisk for ham. Hans manager foreslog ham at tage til Ace.

Og her er han så endt. For nu i hvert fald.

Evne: Ukendt.

Andet:

 • Han er ganske veludstyret.
 • Han er altid frisk på at feste og drikke sig en kæp i øret.
  • Han foretrækker stærkt alkohol, og kan egentligt drikke relativt meget før han bliver rigtig fucked af det.
  • Han er typisk også frisk på at ryge ting som hash, og er generelt ikke bleg for at prøve andre rusmidler.
   • In fact, har han før haft mere eller mindre afhængighed af forskellige stærkere rusmidler, selvom han blev nød til at stoppe og sendt til afvænning hvis han ville have lov til at kunne fortsætte med at optræde.
 • Har været gift én gang før.
  • Han fik et barn med hende.
   • Både konen og barnet er dog døde nu.
 • Alle hans t-shirts og tanktops har et eller andet mærke, motiv eller tekst på.
  • Ingen af dem er bare ‘ensfarvet’.
  • Han har også nogle lidt for store jersey trøjer.
 • De to ar på højre side af hans hoved, samt de små hak i hans øre, er mindre skader han pådrog sig under en slåskamp med en random fyr på en tilfældig bar.
  • Jason vandt selvfølgelig, men han fik altså stadig de ar der.
  • Udover dem, er det eneste andet ar han har, et mindre et på højre side af kroppen, placeret et sted over hoften.
   • Dette er der han blev ramt da han blev skudt på.
 • Han har en tungepiercing i guldmateriale, som den eneste form for krops modifikation.
  • Udover piercingen bærer han så en guldring på højre ringe finger, og en guldring på venstre lange finger.
 • Han har før mødt op til Pride parader.
  • Han er heller ikke imod same-sex noget som helst. Heck, han gør det selv nogen gange.
 • Han kan godt lide at bruge gadeslang til at tale om nogle ting.
  • Fx. refere han også til øl som stifter.
 • Han ejer en sort motorcykel, og en sort Mercede C300 Cabriolet.
 • Han benytter sig ikke af underbukser eller boxers.
  • Så han har intet tøj indenunder sine bukser.
  • Når han sover, så sover han også helt nøgen. (Eller, han har stadig sin pels.ofc.)

Styrer: SuspexDog
Galleri:
Pose 2 - Jason by CXCR
Pose 3 - Jason by CXCR