Hytte nr: 06B
Navn: Jenny Momsen
Titler: Lucifers Daughter
Alder:  19 år
Køn: Pige
Art: Dæmon


Personlighed:

Jenny er hvad man kan kalde en fri sjæl, hun gør hvad hun vil når hun vil det. Hun er ikke ligefrem typen der falder for en fyr, nok nærmere tværtimod. Der er ingen der har været tæt på, men hun kan godt lide at udgive sig for det. Dog er der nogen hun kan lide bedre end andre, og vil muligvis af og til give dem en fordel. Dog er dette kun sket én gang indtil nu, hvor hun gav Hotaru det han ønskede sig mest. Så hvis man virkelig sætter et tag i hende, kan det godt gå hen til ens egen fordel.

Udover det er Jenny ikke ligefrem den stille type, hun vil hellere ud hvor der sker noget. Hun er god til at overskride grænser hos andre, selvom det for det meste er med vilje, kan hun godt lade som om det var en fejl. Hun har en anderledes måde at opføre sig på, så tingene for det meste går efter hendes hoved.

Den hun vægter højest er nok hendes far, som hun hjælper utrolig meget.


Fortid: Jenny brugte det meste af hendes barndom i helvede, og kender det nok bedre end langt de fleste. Hun har været i selv de mørkeste afkroge, og har været under andres kontrol i længere tid af gangen. Dog har hun været snu nok til at få sig selv fri, hvorefter hun selvfølgelig tog hævn. Dog er hævntørsten efterhånden blevet kedelig, da de fleste på jorden ikke er så lede som dem i helvede.


Andet:

  • Lucifers datter
  • Hun er 173 cm høj
  • Elsker sort
  • Har en ring som bliver til et halsbånd. Vedkommende som giver hende halsbåndet på ‘ejer’ hende, og kan få hende til at gøre som vedkommende ønsker. Kun vedkommende kan tage det af igen, med mindre vedkommende dør, så kan hun selv tage det af.
  • Når hun har halsbåndet på skabes et følelsesmæssigt bånd mellem ejer og hende, hvilket vil sige de kan føle de samme lyster, vrede, tristhed som den anden føler osv.
  • Hun er tvunget til at gøre som de siger, så hvis hun vil gå og hun blever bedt om at blive (ikke bedt pænt, men sådan kommanderet til det), så bliver hun nødt til at lystre.

Evne:

Dæmon:

Styrker: Hun er ikke lige så svag som andre dæmoner, og har derfor ikke de samme svagheder. Dette er på grund af hun har en anden stilling, som hun er født ind i. Derfor gælder det normale rangsystem ikke på hende. Hun har en dæmon form som en drage.

Svagheder: Hendes halsbånd. Hun gider ikke bruge sin drageform foran andre, da alle farverne slet ikke minder om hende selv. Så hvis hun kan nægter hun, og ingen har set hende i den indtil nu. Heller ikke hendes far.

 


Styrer: Silverfox


“But just tonight I won’t leave,
I’ll lie and you’ll believe.
Just tonight I will see,
It’s all because of me.”


Galleri

Hendes halsbånd:

Dæmon form: