Jin
Hytte nr: 05D
Navn: Jin Kazama
Alias: Lightning of Fate, The Child of Destiny, Pitch Black Wings, Devil Jin
Køn: Mand
Alder: 21 år
Højde: 180 cm
Vægt: 75 kg
Art: Menneske, Dæmon/Djævel

Styrker: Han er ret stærk og gør ikke noget halvhjertet, og kun med gode intentioner.
Svagheder: Han har svært ved at håndtere og relatere til menneskelige følelser grundet alt han har været udenfor gennem sit liv.

Personlighed: Grundet de traumatiserende events der er hændt ham gennem hans liv, så er Jin en stoisk person, og har generelt svært ved at forholde sig og relatere til menneskelige følelser. Han er som regelt rolig, men kan også være uhøflig og arrogant, selvom han aller inderst er bitter. Modsat sin far og sin farfar, så er Jin aldrig beskrevet eller omtalt som ond. Jin har desuden en urokkelig form for fokus og beslutsomhed, og hvis der er noget han sætter sig for, så lader han ikke til at bemærke eller interessere sig om tingene omkring ham. SÅ er det ganske simpelt kun hvadend det er han gerne vil opnå, som har hans interesse og opmærksomhed.

Jin er desuden bange for at danne sig for tætte forhold og venskaber med andre mennesker, da han er bange for at han måske kommer til at gøre dem ondt hvis han skulle ende med at blive ét med djævlen i ham. Dette gør også at han ikke er videre interesseret i at få børn, da han helst ikke vil føre sin, sin fars og farfars forbandede blodlinje videre.
Fortid: Jin var født i et mere eller mindre isoleret skovområde, fordi hans mor havde fornemmet noget ondskabsfuldt og unaturligt, og ikke ville have at Jin skulle udsættes for noget, hvis nu hendes fornemmelse havde været rigtig. Det var også i dette skovområde at hans mor opfostrede ham, og gjorde sig meget umage med at lære ham hvordan man var god, hvordan man skulle handle og reagere på diverse problemer. Hun oplærte ham også i en specialt tilpasset form for karate som hun selv benyttede sig af før i tiden. Eftersom Jun’s tidligere fornemmelser af det ondskabsfulde der havde rejst sig og var en trussel, besluttede hun at fortælle Jin om hans oprindelse, og fortalte ham ligeledes at vis noget skete med hende, så skulle han opsøge sin farfar.

På Jin’s 15 års fødselsdag, blev hans mor angrebet af Ogre. Flere timer efter, vågnede Jin op blandt murbrokker, efter at have mistet bevidstheden. Jin begyndte med det samme at lede efter hende, men kunne ikke finde hende. AF raseri svor han hævn mod Ogre, og tog herefter afsted for at finde sin farfar, som han før havde fået besked på. Jin blev efterfølgende accepteret af Heihachi som begyndte at tage sig af ham og træne ham i Mishima Style Karate. I denne periode havde han ingen problemer med sin farfar. Faktisk, virkede han meget pålidelig og troværdig og Jin stolede også på ham.

Efter fire års træning, mestrede han begge karate stile og drog afsted på sin færd. Han deltog i kamp konkurrencer, og kæmpede sig igennem dem, til han nåede til det tempel hvor Ogre eftersigende skulle opholde sig. Her blev han mødt af Heihachi som insisterede på at han og Jin skulle slås, med begrundelsen at han ville være sikker på at Jin var klar til at gå op mod en modstander som Ogre, selvom Heihachi havde skumle bagtanker. Jin vandt dog alligevel og Ogre dukkede op, og de begyndte at slås. Ogre absorberede meget af Heihachi’s kræfter og blev til True Ogre, hvorefter hans kamp med Jin fortsatte. Jin endte med at vinde, og efter han havde besejret Ogre, eksploderede han (Ogre altså), og få minutter efter sin sejr, blev Jin angrebet af Heihachi’s Tekken Force Soldater. Jin blev skudt flere gange, og eventuelt til sidst dræbt af Heihachi, selvom han genopstod som Devil Jin meget kort efter, og slog Heihachi gennem en af templets mure, før han hamrede ham ned i jorden, før han spredte sine vinger og fløj sin vej.

Jin klarede sig herefter alene og bosatte sig i en periode i Brisbane i Australien. På nuværende tidspunkt trænede Jin kun traditionel karate, og havde opgivet Mishima Karate stilen grundet sin farfars forrædderi, og havde nu en brændene lyst til at destruere den one Mishima blodlinje, blodlinjen af hans farfar, Heihachi Mishima og hans far, Kazuya Mishima. Jin fik senere nyt om at en ny turnering af King of Iron Fist Tournament ville starte op, og så det som en gylden mulighed for endelig at destruere Mishima klanen. Jin valgte at deltage.

Jin klarede sig gennem kampene, og fik nåede endelig til sin kamp mod Kazuya, men da Jin var på vej for at slås mod ham, rendte han igen ind i Tekken Force Soldater. Han formåede at slå nogle af dem ihjel, men var til sidst overmandet og taget til fange. Jin blev tilbageholdt i/over Hon-Maru. Senere ledte Heihachi så Kazuya herhen til, og efter han (Heihachi) var blevet smidt ud af templet af Kazuya, besat af Devil. Kazuya forsøger herefter at absorbere den anden halvdel af Djævle Genet hvilket lå indeni Jin. Dog, da Kazuya forsøgte på dette, fik Jin en mængde tattoveringer  på både brystet og sine arme. Jin blev efterfølgende vækket af Kazuya og han fik ødelagt kæderne der holdt ham, og de tog gav sig til at slås. Jin endte ud i at vinde, og herefter stod han overfor Heihachi, og havde en direkte og åben mulighed for at destruere Mishima klanen, men tøvede og afholdte sig alligevel fra det, efter at have set en hallucination hvorefter han satte sin farfar ned og sagde til ham “Tak min mor, Jun Kazama” som i at han skulle takke hende for at Jin ikke gjorde det af med dem, før at Jin fløj sin vej, og efterlod en mængde sorte fjer og én hvid fjer, den hvide fjer som tilhøre hans gode side.

Længere tid efter vågnede Jin nær en skov i et bjergområde, efter at have mistet bevidstheden. Han så sig omkring og kunne kun beskrive området som at det så ud som om stedet havde været hærget af en tornado, selvom han samtidigt også var sikker på at det var ham der havde været skyld i ødelæggelserne. Efterfølgende havde Jin tilbagevendene mareridt, forårsaget af Djævle Genet og kunne mærke det vokse sig stærkere. Uden noget andet tilbage, valgte Jin på ny at tage ud for at destruere  sin blodlinje. Eventuelt endte han ud i at sloges med sin oldefar, Jinpachi Mishima, og besejrede am hvorefter han indtog tronen af Mishima Zaibatsuet.

Jin benyttede herefter sin elite militære styrke, Tekken Force, til at udføre missioner for at placere verden i kaos. Efter at have gjort de fleste lande’s militære kræfter ubrugelige, overtog han rum kolonier, olie fmarker, og andre energi skabende resourcer. Han erklærede herefter Zaibatsuet’s selvstændighed og gjorde krig mod resten af verden, for at kunne destruere en endnu større ondskab der ellers er i stand til at destruere hele verden. Han overtog herefter den ene nation efter den anden, og fandt ud af at Kazuya var i kontrol over den første og største af Zaibatsuet’s modstandere, G Corporation. Herefter placerede G-Corp en dusør på Jin, og Jin annoncerede The King of Iron Fist Tournament 6, som om han havde ventet på at G Corporation skulle foretage et move.

Jin bliver eventuelt besejret af Lars Alexandersson (Halv-Onkel), og forklare ham hvorfor han startede krigen, og afslrede at han havde et selv-kontrolleret Djævle Gen, hvilket ikke giver ham noget andet valg end at føre krig mod Kazuya. Jin ville lokke Azazel ud og dræbe ham, for at frelse verden fra den forrædderiske Mishima blodlinje, og forklarede at kun et individ med Djævle Genet kunne besejre Azazel. Jin fik dog af vide at Lars havde besejret Azazel, hvorefter en gylden version af Azazel dukkede op. Jin tager sin djævel’s kræfter i brug og ofre sig selv for at destruere Azazel, fri ham selv fra det onde inden i ham, og redde verden. Jin vinder, og bliver senere fundet i ørknen af Raven. Dog bærer Jin stadig mærket på sin venstre overarm, hvilket inddikere at han stadig ikke er frigjort fra sit Djævle Gen.

Jin valgte selv at forlade Mishima Zaibatsu, hvilket efterlod organisationen i kaos. Hvilket har tilladt Heihachi at overtage organisationen igen, under Jin’s fravær. Jin er efterfølgende taget til Ace. Om det er for igen at gå op imod Kazuya, eller om det er for at lede efter alternative metoder hvorpå han måske kan slippe af med sit djævle gen, er ikke til at vide.

Evne: Djævel/Dæmon – Ligesom hans far, besidder han djævlegenet som har gjort at Jin er en dæmon/djævel. Dette gør også at han har en dæmon form. Djævlegenet gør i Jin’s tilfælde også ham stærkere end hvad der ellers er udtryk for. Dog kan hans djævleform blive kuet så han bliver ‘normal’ igen, selvom dette er mest af folk som han holder rigtig meget af, som lader til at være i stand til at kunne gøre det. – Da Jin har vinger i sin dæmon form, så kan han selvfølgelig flyve, og kan ellers mange af de samme ting som hans far kan i sin (faren’s egen) djævleform. Den største forskel er bare at Jin måske ser en smule kønnere ud, tbh.

Andet:

  • Jin har en tattovering på sin venstre overarm. Dette er et brandmærke der skyldes hans Djævle/dæmon form.
  • Jin har været overhovedet for Mishima Zaibatsuet i en periode, selvom han eftersigende ikke skulle være det mere.
  • Han hader sin far og farfar. – Han hader også djævlegenet.
  • Han ejer en motorcykel.
  • I forhold til udseende, så ligner han meget sin far, selvom han mentalt minder mere om sin mor.

Familie:
Far: Kazuya Mishima
Mor: Jun Kazama ( Død/Forsvunden)
Søskende: Akira Miller-Mishima (Halvbror – forsvunden), unavngivet halvsøster (Forsvundet/død)
Andet: Asuka Kazama (Kusine), Heihachi Mishima (Farfar), Kazumi Mishima (Farmor – død/forsvunden), Jinpachi Mishima (Oldefar), Lars Alexandersson (Halv-Onkel), Lee Chaolan (Adoptiv onkel)

Styrer: SuspexDog
Galleri:

🐔
IT'S NOT MY FAUL! I'M NOT TO BLAME! IT'S THAT JAPANESE WHO CHEEKY STOLE MY HEART

Relateret billede
Billedresultat for Jin Kazama
Jak szalałam z tym Hellfire (21.06.2018 21:40) to uczucie nie wróciło jeszcze jkbc (ak, szukałam więc na głównej ładnego obrazka, żebym mogła tą informację zapisać :>)


Relateret billede

Som Devil Jin:
Devil jin
OH TELL ME MARIA WHY DO I SEE THE DEVIL'S LUST AND MY HEART BURN LIKE FIRE HELLFIRE
Tekken - Devil Jin
Devil Jin.
oh shiet this was unexpected