58x5aH0wXoGl5I

Hytte nr: 10D
Navn: Jirou Toretto Connors
Alder: 24
Køn: Fyr
Højde: 1.72

Svaghed: Hans meget svage hjerte. Han bliver meget hurtigt træt/udmattet, eller ramt af smerter, og af samme grund, er hans immunforsvar ofte nede, så han bliver meget nemt syg og en simpel forkølelse kan let tage livet af ham. Dette har sammentidigt hæmmet hans vækst, så han ser yngre ud end han egentlig er.

Styrke: Han kan virke utrolig skrøbelig, men er ret hårdfør, og så er han utrolig modig, i modsætning til hans tvillingebror Rickey.

Personlighed: Jirou er for det meste en tavs fyr med underlige idéer og vaner. Han vil rigtig gerne have sin vilje, og kan finde på at bide hvis han ikke får den eller hvis der er folk han ikke bryder sig om. Han er lidt af en særling og MEGET utilregnelig. Man ved aldrig hvad han har gang i eller hvilket humør han er i. Han kan gå fra vildt sød og rolig, til Meget snerpet og Aggressiv på under 3 sekunder, og så være helt rolig igen bagefter. Han er sjældent til at finde ud af, og har 100% sin egen vilje.

Fortid: Jirou blev, sammen med sin tvillingebror Rickey, født af Faith Connors. Der er mange gæt omkring hvem der er fædre til de 2 drengebørn, men ingen ved det med sikkerhed. I de første dage var Jirou i stor livsfare, og Faith så ikke meget til sit barn, der var tavs og fuldstændig havde mistet livslysten, men efterhånden som børnene blev større, indså Faith at barnet ikke var helt normalt. Han havde sære interesser og begyndte først at tale, meget sent i opvæksten. Han var meget bagud i udviklingen og havde store problemer med at være social i børnehaven samt skolestarten og er ikke sammen med andre børn, men når han endelig var, legede han med sin bror Rickey. Jirou var født som Dæmonbarn af Satan både agressiv og hidsig. En fyr ved navn Dominic Toretto, også kaldet Dom eller Raven, besluttede at tage sig af drengen en tid. Faith og ham aftalte det, for Faith havde brug for noget alene tid med Rickey der var blevet overset i tomulten. Men da Dom fik en kæreste kaldet Caroline, blev Jirou smidt tilbage på Ace hvor han var født og blev nu opfostret af Mikkel.

Random facts: Dyr kan li ham. Han bryder sig ikke om at have tøj på. Han nægter at drikke gult saftevand eller juice eller sodavand. Generelt bryder han sig ikke om gule mad og drikkevarer. Han kan ikke finde ud af at have sex. Han tror at alle kvinder er ligesom hans mor. Han er rædselslagen for sommerfugle. Han enes ikke ret godt med hunde.

Evne fra mor: han har arvet evnen til at gøre en dame gravid uanset prævention ved samleje. Ulemben ved dette er at han bliver ekstremt liderlig når han har feber.

Evne fra far: Dæmon (Tidligere Satan)

Egen evne: Forvandling til Shield Wolf

Styrer: Taco

Billede af Shield Wolf form:

Jirou mer Jirou: