Hytte nr: 02D
Navn: Juliana Merino
Køn: hunkøn
Alder: 17
Art: menneske (mutant)

Styrker: Hendes altid opsigtsvækkende tøjsmag, De himmelblå øjne, fin makeup og leverpostejsfarvede hår er medvirkende til at hun altid gør en fed entré og folk lægger mærke til hende.
Svagheder: Hun vil ikke indrømme det, men hun burde bruge læsebriller eller kontaktlinser.

Personlighed: Juliana er lettere næsvis og flabet, men kun fordi hun syntes hun er bedre end alle andre på den her totalt nedern skole, hvis man kan kalde den det. Hun vil hellere tilbage til alt hvad hun havde af berømmelse i New York, men som så mange andre er hun tvunget til at være på Ace. Hun kan godt lide at gøre entré og gøre drenge til hendes undersotter, selvom hun er biromantisk, narre hun mest drengene ved at snave med pigerne, når drengene bliver for nærgående og hun bruger til ‘Jeg er lesbisk’- kortet hvis der er en fyr hun ikke bryder sig om. Hun er dog meget kærlig overfor fyre hun godt kan li og kan også være det overfor piger. Hun har en del penge på kontoen, men eftersom hun elsker at shoppe bliver den konto nok snart tømt.

Fortid: Juliana er fra NEW YORK. Hvor hun levede det fede liv som model på en catwalk. Indtil hun en dag knak en hæl på en højhælet sko og faldt ned omkring publikum. Her besvimede hun da hun slog hovedet og da hun vågnede på hospitalet fik hun afvide at grundet hendes mutantgen var det blevet ringet efter en lærer på Ace som fløj hen og hentede hende. Hun vidste dog ikke selv hun var mutant og havde ingen idé om hendes evne.

Evne: Hun kan levitere/svæve/flyve
Andet: Hun er Bi-romantisk
Styrer: Adobtionssiden