Kahl by CXCR
Hytte nr: 01E
Navn: Kahl Arabesque
Køn: Mand/Hankøn
Alder: Voksen
Art: Naga – Monster Type (Netpyton)

Styrker: Fordi han er en naga, og fordi han er en pyton slange, så er han meget stærk, og vejer også en del grundet sin størrelse og kropsbygning’s type.
Svagheder: Grundet sin størrelse er han langsommere end fz. mindre nagaer eller skabninger der bare ikke er naga.

Personlighed: Kahl er generelt laidback og virker som oftest til at være i et godt humør, og er som regelt meget easy-going. Han virker ikke til at have problemer som sådan med at socialisere med andre mennesker, dyr eller ‘monstre’, og lader ikke til at have noget imod at gøre sig nye venskaber og bekendtskaber, selvom han samtidigt heller ikke lader til at have nogle problemer med at ‘fortære’ sine venner og bekendte når han bliver sulten, hvis de er indenfor hans rækkevidde, hvilket måske gør ham lidt mere upålidelig end hvad han selv påstår eller vil gå med til at blive enig om at han er.

Kahl bliver meget sjældent vred, og lader ikke til at tage tingene særligt seriøst, og lader ikke til at tage ansvar for sine handlinger, men virker istedet forvirret hvis han ender med at gøre noget han ikke burde og eventuelt får problemer for det, og han virker dybest set til at være oprigtig i sin forvirring over situationen, hvilket byder at der måske er noget galt et eller andet sted i hovedet på ham, selvom hvad det er, ikke er til at sige.

Fortid: Kahl er ‘født’ et noget afsides sted, og er teoretisk set en prins. Til at begynde med var hans liv relativt normalt, eller, hvad der er normalt for en naga anyway, selvom Kahl allerede i en tidlig alder begyndte at få nogle ret ekstreme sult-perioder. Dog var han nogenlunde til at holde sig tilbage til at begynde med, selvom han alligevel en dag endte med at æde sin tvillingebror, hvilket resulterede i at han blev spærret inde. Her blev han tilbageholdt meget længe og uden intentioner om at lade ham stikke af på nogen punkter.

For at holde ham svag nok til at han ikke bare kunne bryde fri, fik han mindre mad end hvad der var godt for ham, for at holde hans energi og styrke nede. Dog en skæbnesvanger dag blev en ny arbejder sat til at se til Kahl og sørge for ham, og denne arbejder fik ‘ondt’ af ham og havde ikke taget sig tid til at sætte sig ind i hvorfor der var de regler som der var omkring ham. Over tid tog Kahl derfor også på igen fordi han pludseligt fik mere mad, og efterfølgende fik han tricket den nye vagt til at efterse nogle af de kæder der blev brugt til at holde ham fast fordi han mente de ‘strammede’.

I mellemtiden fik han revet sig løs og angreb herefter vagten, og tog eventuelt livet af ham før Kahl stak af. Kahl nappede herefter et lift væk fra stedet af, ved at ‘hoppe’ ombord på en båd der var på vej forbi i en nærtliggende flod. Hvor længe han opholdt sig på denne båd er ikke til at sige, men da der var en pause igen og båden havde lagt til i en havn, stak Kahl igen af, og har pretty much siden da været på flugt.

Hvordan han har formået at holde sig skjult indtil videre er et godt spørgsmål, men han er eventuelt endt op her.

Evne: Hypnosis -Kahl har hypnotiske egenskaber. Han kan ved brug af sin stemme og med øjenkontakt, få folk og dyr til at sove eller gøre som han ønsker. Dog virker dette ikke på andre nagaer, og det er mere besværligt for ham at få kontrol over skabninger der har en stærkere psyke.

Andet:

  • Kahl er meget stor. Han er en monster type naga. Klik her for at se hvor stor han er i forhold til en mand på 182cm i højde.
  • Han kan og vil spise stort set hvad som helst hvis han er sulten, så længe det han skal spise er lavet af kød.
    • Hans underkæbe kan gå afled i samme maner som en slanges. Ligeledes kan hans brystkasse ‘åbne’ sig og tillade ham at synke større måltider uden at skulle have parteret kødet.
  • Han har et bedre immun system end mennesker.
    • Han kan spise råt kød og gør det gerne så længe det ikke er i forrådnelse.
  • Han kan godt lide at sove efter han har spist.

Styrer: SuspexDog
Galleri:
TBA