Hytte nr: 07A
Navn:
 Kaito
Køn: Dreng
Alder: 25 år
Højde: 180 cm
Art: Mutant


Svaghed: Er nem at pisse af og har svært ved at styrer sit temperament – han er snert af personlighedsspaltning. Får mareridt om natten.
Styrker: Han er smidig, hurtigt og god til at dræbe.

Personlighed: Kaito er en letter ustabil sjæl. Han kan være helt ned på jorden, venlig, usikker og forsigtigt. Men drengen har bestemt også en anden side af sig selv, som er langt fra behalig. Han har nærmest skabt to personer i sig selv, en til at beskytte sig selv mod alt det der er sket igennem tiden. En side som har en syg humor, elsker blod, tvært og letter uhyggelig og voldlig. Det er ikke altid hans personlighed er enige omkring det hele. Han er meget opgivende over for verden. Han er ikke god til at vise sine følelser direkte, og mistolker ofte andre signaler.. Han er dog en nysgerrig sjæl, som ikke rigtigt forstår hvad grænser er.

Fortid: Kaito er den tredje fødte søn af satan. Han blev født på et almindeligt hospital udenfor ace af sin moder Hope, hvor hendes gode veninde Hailey ligeledes fødte Kaitos halv søster.  Kaito har altid været et problembarn, hvilket nok er på grund af hans moder ofte glemte at bruge tiden med ham. Så han prøvede at udnytte sin naive cute side for hvem kan skælde en lille uskyldig dreng ud. Han var meget klog og nysgerrig som lille og ofte brugte han tiden med hans halv søster, som han så mere som bedste ven April. Det var ofte ham der kom op med alle de dumme ideer, men der var heller ikke ligefrem nogen som stoppede ham fra dem eller satte grænser. Den ene gang så han Aprils mor og plejefar have sex, og siden begyndte han at undersøge hvad det gik ud på og udspionere dem. Han mistede sin møgdom som 10 årige til April, ikke at det var en særlig vellykket første gang, men det stoppede ham nu alligevel ikke får at prøve sin teorier af.
Han boede sammen med sin søster uden sin mor det meste af sit liv, fordi hun flyttede til en anden hytte. Senere fandt hans sin mor død, da hun havde begået selvmord. Kaito har bestemt fået nogle traumer, især fordi der var ingen som virkelig tog sig af ham, og derfor har han aldrig rigtigt kunne få sat ord på sine følelser. Han prøvede at udnytte tiden med April, mest for at komme på andre tanker og gemme sig for virkeligheden. Derfor begyndte han også på at lave mere ballede end han plejede. Ligeledes lige siden den dag begyndte han at få mareridt om natten. Da han blev 14 gik det kun værrer, fordi der blev han voldtaget af Hyedi. Da han kom væk, endte han alligevel tilbage til Hyedi, fordi Kaito troede Hyedi havde låst April inde. Selvom Kaito fandt ud af det ikke var sandheden, var han begyndt at kunne lide Hyedi, nok pga han fik noget opmærksomhed, hvilket han aldrig nogensinde havde prøvet før. Så han faldt for Hyedi, men det har på ingen måde hjælpet Kaito med at blive et bedre menneske, tvært imod har det i stedet hjulpet ham hen til et sygt monster.

Evne: Time and space continuum
– Han kan bevæge sig igennem tid og rum. Gå frem og tilbage i tiden, eller skabe et ueksisterende rum.
Styrer: Deathrunner


Galleri