Hytte nr: 31
Navn: Katherine Pierce (Oprindeligt Katerina Petrova)
Titler: Psychotic Bitch, Evil Vampire Slut, Smiley, Katherine Freakin’ Pierce, Evil One, Kitty-Kat
Alder:  18/543 (2016) – (5 Juni, 1473, Bulgarien)
Køn: Pige
Art: Heks/Vampyr


Personlighed (styrker svagheder indgår i teksten):

Som en heks (det vil sige inden hun blev vampyr):

Katherine var en ung og smuk pige, som blev straffet af hendes familie, fordi hun fik et barn ud af ægteskabet. Rigtigt navngivet Katerina, så elskede hun sin datter, og var ikke mindst knust da hun blev taget fra hende, og hun fik aldrig lov til at holde hende. Efter hun var forvist fra Bulgarien, rejste hun til England og virkede til at have en god evne til at lave selvstændige og kloge valg. Katerina var en omsorgsfuld og blid person. Hun var hurtig til at vænne sig til hendes omgivelser, og elskede at socialisere sig og spille spil med andre. Katerina var og god til at falde hurtigt for men, og søgte efter at være noget for andre, hun har endda indrømmet til en, at livet ikke er værd at leve hvis man ikke troede på kærlighed.

På trods af hendes uskyld og naivitet, have Katerina en følelse af selvopholdelsesdrift, og søgte straks at besktte sig mod Klaus, ved at stjæle månestenen, og undslippe et ritual der ville have dræbt hende i processen. Han opsøgte vampyrer for assitance, men forrådte dem ved bevidsthed, ved at blive en vampyr for selv at overlede, og antende Klaus’ vrede overfor dem alle.

Som en vampyr (det vil sige efter hun blev forvandlet):

Efter hun blev forvandlet, flygtede hun omgående fra de eneste vampyrer hun kendte, og lærte at overleve på egen hånd. I 1864 forførte hun begge Salvatore brødrende, og kunne lide begge brødre selv, og faldt endda for den ene. Hun var også utilregnelig og egoistisk, eftersom hun solgte ud af vampyrerne i byen, så hun kunne forfalske sin egen død. Hendes handlinger i både 1492 og 1864 demonstrerer en yderst veludviklet sans for selvopholdelsesdrift, næsten altid på bekostning af  menneskelige medfølelse eller anger.

På dette punkt ligner Katherine meget sig selv. Hun vente tilbage til Mystic Falls, for at få fat i en månesten som hun ville give til Klaus, for at bytte for regnskabet for hendes gerninger. Det vil sige han ikke ville jagte hende mere. Her får hun gjort en masse ting, ved at manipulere med andre, og forvandle en person til vampyr, alt for at redde hendes frihed.

På trods af hendes hensynsløshed, er hun mest ærlig omkring sine sande følelser, når hun tror ingen kigger.

Katherines ekstremt øget følelse af selvopholdelsesdrift har hjulpet hende med at udvikle en evne til at skabe detaljerede planer og bedrag. Selv når hun tager en risiko, hvilket skal være det hele værd. Hun fortsætter med forsigtighed og et muligheder til flugt på plads. På trods af de følelser hun har for Stefan, Damon, og nu Elias, er det ikke sikkert, om hun ville redde deres liv over sit eget, selv om beviser hidtil tyder Katherine ikke kunne finde på at hjælpe, eftersom hun altid vil vælge sin egen overlevelse frem for alt andet.

Gennem hendes århundreder lange liv, har Katherine altid været hård, uafhængig og smart. Hvis hun skal gøre noget vi en opgave eller plan, vil hun finde en måde at opnå det, som regel gennem en kombination af kompromisløs vilje og dygtige manipulation af mennesker og omstændigheder. Hendes personlige motto – “Bedre du dør, end jeg” – gør klogt i at indkapsle hendes instinkt for selvopholdelse samt den fritliggende grusomhed som mange vampyrer vælger at vedtage. Men i hendes private øjeblikke, er der endnu et glimt af den menneskelige pige, der engang sagde, at livet er for grusom til at leve uden kærlighed.

Et lille glimt af hendes personlighed:

 


Fortid: To skip the boring part, just watch the video:


Andet:

  • Hendes fødenavn er Katerina Petrova, men hun skiftede det senere til Katherine Pierce.
  • Hun er 170 cm høj.

Evne: Vampyr og heks

Vampyr:

Styrker: Hun er ikke lige så svag som andre vampyrer, og har derfor ikke de samme svagheder. Dette er på grund af besværgelser, som hun har kastet på sig selv gennem årene.

Svagheder: Hun kan ikke leve uden blod. Kan ikke være i sollyset uden sin ring. Kan ikke tåle jernurt (mener jeg det hedder). Kan kun stikkes ned med en bestemt slags træ.

Heks:

Styrker: Hun kan huske mange besværgelser i hovedet, og behøver ikke længere en stav for at “trylle”.

Svagheder: Det kræver energi at kaste større besværgelser, og der er selvfølgelig også begrænsninger.


Styrer: Silverfox


“Humanity is a vampire’s greatest weakness.

No matter how easy it is to turn it off,

it keeps trying to fight it’s way back in.

Sometimes I let it.”

– Katherine Pierce

“We manipulate, we thirst for power, we control, we punish, but our actions are driven på one singular place deep inside. We’re alone, and we hate it”

– Katherine about Klaus and herself


Galleri