Hytte nr: 06B
Navn: Kathleen
Alder: 17 år
Køn: Pige
Art: Vampyr/Engel


Styrker: Hun er meget hurtig og let til bens. Hun er god til at finde en vej ud af enhver situation, og kan være ret så opfindsom om nødvendigt.
Svagheder: Hun er ikke altid lige god til at se hvad der er rigtigt og forkert, eftersom hun har fået en anden start på livet og en anden slags opdragelse .

Personlighed: Kathleen har intet problem med at være alene, og har ikke altid lige nemt ved at stole på andre. Hun er den type der kan finde på at udnytte andre til eget formål, og udover det kan hun være meget hemmelighedsfuld. Hun kan godt virke kold og afvisende, men hvis man fanger hendes interesse kan hun godt være sød. Der er dog nogle enkle mennesker, som hun nægter at være søde ved. Det kommer nu mest fra dårlige minder.


Fortid:
Kathleen er født og opvokset sammen med sin tvilling Asuna. De blev født i himlen, hvor Kathleen havde problemer, med at kontrollere hendes tørst for blod. Hun sneg sig oftest væk, for at komme tilbage enten smurt ind i blod, hvilket hun skjulte ret godt fra hendes mor. Efter hun mistede kontrollen fuldstændigt, besluttede englene at hun ikke var velkommen, da hun ikke var en ‘renblods’ men en krydsning med vampyr. Hendes mor, Angélique, ville ikke skille børnene ad, og lod derfor begge piger bo ved deres far, Crowley.
Dette er noget Kathleen lovede sin mor aldrig at sige, og hun har aldrig fortalt det til nogen.
Crowley havde et lidt anderledes syn i forhold til deres mor. Crowley begyndte at træne dem fra en meget und alder, hvor Kathleen var klog nok til at forgive hun ikke kunne noget. Det endte med at Asuna måtte tage alt skraldet og smerten for Kathleen. Kathleen var godt klar over, at hendes søster ville gøre rigtig mange ting, for at gøre deres far stolt. Hun lod derfor Asuna arbejde hårdt, mens hun selv lavede alle mulige former for ballade. Det endte med hun blev låst inde i et bur i lang tid af gangen, som et forsøg på at kontrollere hende. Da Kathleen endelig begyndte at vise hendes kræfter frem, fik hun en stor mængde opmærksomhed fra hendes far, da hun kunne kontrollere alle elementerne. Hun kunne godt fornemme hendes søster, Asuna, ikke ligefrem var glad for det. Asuna blev ret jaloux, og fik derfor et had til Kathleen.

Kathleen endte dog med at lukke ned for hendes kræfter. Efterfølgende har Kathleen læst en masse bøger, og opsøgt en masse personer for at få dem frem igen. Det har lykkes hende at genfinde alle undtagen en, luft. Hun har dog ingen intentioner om at få adgang til den evne. Hun har allerede vinger og kan flyve, så hun finder ingen større nytte af det.

Kathleen er typen der sjældent falder for nogen, og bruger de fleste som ren udnyttelse. Hun faldt dog for en knægt, som valgte at udnytte hende i stedet. Kathleen har ikke helt tilgivet ham endnu, og netop er den grund ser hun efter sin søster nu. Hun har prøvet værre end Kathleen, og nu hvor hun selv ved hvor ondt det gør, skal Asuna ikke ned af den vej igen.
Kathleen begyndte så mere eller mindre at udnytte drenge for en tid, hvor hun endda forgav sig at være sammen med en af dem. Sandheden er hun bare ville over sin første forelskelse, og nu hvor hun selv mener hun er det, så leger hun ikke rigtigt med drenges følelser mere.


Andet:
– Hun har ikke et ar under øjet, men hun mødte en med en inspirerende historie, så hun har valgt at tegne det op. Mest for at minde hende selv om, at hun kunne have haft et værre liv.


Evne:

Mors: Engel

Fars: Vampyr

Egen: Vand (elementet)

Fødselsdags evne 2018: Ild (elementet)

Fødselsdagsevne 2018 (Byttede med Pitt): Jord (elementet)


Styrer: Silverfox


Galleri

 

Evne