Hytte nr: 01F

Kaylie Janelle Hugh

Kvinde

23 år

168 cm

Menneske/Mutant


Styrker: Sin evne.

Svagheder: Sin fortid.


Personlighed

Kay kan godt virke ret ligeglad med folk, men fanger man først hendes interesse er hun ikke helt nem at slippe af med. Hun kan godt virke meget nysgerrig nogle gange. Hun ser sjældent sur eller ked af det ud, der er næsten altid et smil på hendes læber. Det er ligemeget hvordan hendes humør ellers er. Medmindre man gør hende meget sur, eller irriteret. Hun kan godt virke meget stolt af sig selv, også selvom hun laver fejl. Hun kan godt lide at være et sted hvor der er andre mennesker. Men kan også sagtens klare sig alene.

Hun er typen der elsker at feste, og som nemt kan finde på at snige sig ind til fester. Hun har det med nemt at få lidt for meget alkohol indenbords. Det kan hun så også finde på uden at der er en fest, eller andre folk. Hun ryger dog ikke, det er ligemeget hvem der så end skulle tilbyde hende en smøg, hun siger nej til alle.

Hun er ikke så vild med at snakke om sin fortid, og vil helst undgå det. Hvis man får hende til at fortælle, er det sjældent meget man kan høre fra hende, og oftest ikke så meget i detaljer. Der skal meget tillid til med hende, før hun faktisk fortæller noget om sin fortid.

Hun er ikke en genert person. Hvilket ind i mellem kan være meget godt. Hun er ligeglad med hvad folk tænker om hende, for hun kan jo alligevel ikke gøre noget ved hvad de tænker.

Hun er meget glad for at være i sin anden form, men det er bare ikke så nemt at kommunikere med folk på den måde. Ikke hvis de spørger om mere detaljerede spørgsmål.

Mere kan komme..


Fortid: Kaylie var det andet barn, som hendes mor fik. Dog var hun den af dem som fik lov at blive hos hende længst tid.

Kaylie boede med sin mor i 12 år før hun blev taget fra hende. Der begyndte at komme problemer, med morens kæreste. Da det endelig var ovre begyndte hun at drikke og kunne knap nok tage sig af sig selv. Kaylie blev derfor sendt til en plejefamilie. Men for hende var det bestemt ikke godt nok, hun blev ved med at stikke af. De fleste af gangene fandt de hende hjemme hos hendes mor. Moren endte efter nogle gange med at fortælle hende at hun havde en bror, men hun ikke længere havde nogen ide om hvor han var. Efter det så Kaylie ikke sin mor igen.

De blev ved med at forsøge at sende hende til en plejefamilie, men hun ville ikke bliver nogle steder. Da hun blev 18 havde hun boet med 7 forskellige familier, og hun havde bestemt sig for at det ville hun ikke mere. Hun pakkede de mest nødvendige ting og skyndte sig afsted. Et par måneder efter opdagede hun sin evne og valgte derefter at leve lidt som en hest, men stadig søge efter sin bror. Hun kom vidt omkring og brugte nogle år på bare at rende omkring, leve lidt i forskellige byområder. Indtil hun hørte om Ace. Hun tog straks hertil, i håb om at finde ham her.


Evne

Formskifter til Clydesdale, Hesterace. Hun er 172 cm i stang, så ret stor, men kun i forhold til hendes normale højde. Hun er meget nysgerrig og ikke rigtigt bage for folk eller ny ting. Hun bliver altid ekstra glad i nærheden af folk der godt kan lide heste. Hun virker lidt som en vildhest ind i mellem, med sit instinkt. Men kan godt være i nærheden af mennesker. Men det kræver mere tillid hvis man vil røre hende.
Hun kan godt lave nogle pludselige bevægelser, så man skal også passe på med at være helt tæt på.

Styrker: Hun er stærk. Hun har en god hørelse og lugtesans. Hun er ret hurtig, men ikke meget mere end hvad normale heste er.

Svagheder: Hun er ikke så vild med udstyr, ikke alt ihvertfald. Hendes tøj kan ikke holde til at hun skifter form.


Andet:

  • Hun er halv søster til Brooks.
  • Hun kan godt lide at klæde sig lidt fint, når hun er blandt andre mennesker.
  • Hun lever meget som en hest, indtil hun egentligt finder et sted hvor hun kan lide at befinde sig som menneske.
  • Hun er ikke glad for torden, men heller ikke så bange at hun panikker.
  • Kommer mere..

Mika


Galleri