Hytte nr.: 08D

Navn: Saundor

Kaldenavn: Kincade

Køn: Mand

Alder: over 300 år

Art: Archfey

Styrker: Han kan ikke blive dræbt, selvom han dør hvis kraniet bliver ødelagt.

Svagheder: Han er tvunget til at være indenfor en 7 km radius af kraniet han er bundet til, og kan ikke frivilligt forlade denne radius. Hvis kraniet bliver flytte, bliver han teleporteret ”ind” i det.

Personlighed: Til trods for at være et monster bundet til et kranie, som tilbyder at spise folk, så er han meget venlig. Han dræber normalt også kun folk, hvis de har tabt til ham i et spil. Han kan dog godt lide at skræmme folk, og gør det gerne, hvis han har mulighed for det. Selvom han ikke er menneske, kan han godt lide at have selskab af mennesker. Han har brugt meget tid alene og uden venner siden han blev bundet til kraniet, og han vil egentlig rigtig gerne have en ven eller to, så han ikke er mutters alene. I forhold til sin spil, er han en gentleman. Han snyder aldrig og overholder altid sin del af aftalen.

Fortid: Saundor er en magtfuld Archfey fra The Feywild. Han havde et vinunderligt palads, hvor han boede sammen med sine kone og flere dødelige elskere. Det var en af disse dødelige der var hans undergang. En nat tog en ung indianer kvinde og skar hans hjerte ud af hans bryst, for at tage det med tilbage til den virkelig verden. Her blev det brugt til at binde Saundor til et kronhjorte kranie. Indianer stammen der stod bag det håbede at de kunne kontrollere ham, men han nægtede og ville kun hjælpe dem hvis de vandt i spil mod ham. På grund af manglen af kontrol, valgte indianerne at bygge et en lille stenhytte at sætte Kraniet i. I starten fik han ofte besøg af folk der ville prøve deres held mod ham, men folk holdt op med at komme til ham. I mange år var det kun folk der vandrede igennem hans skov han kunne snakke med, og ensomheden begyndte at ændre hans krop til et frygteligt monster, selvom han nok kunne ændre sin form tilbage til sin menneskeagtige form. På et tidspunkt kom der en ung mand forbi hytten, og Saundor fik en ide. Han tilbød den unge mand at spille med ham, men hvis den unge mand tabte, skulle han tage kraniet med. Da han tabte pakkede han kraniet ned i sin taske og red hjem til hvor han kom fra. Her fik kraniet lov til at hænge på væggen i mandens hus. Dog spredtes rygtet om den forheksede kranie og den unge mand, valgte at sende det væk. Saundor og kraniet flyttede rundt mellem mange forskellige ejere, indtil de endte hos en ung skotsk bonde. I forhold til andre, nød skotten Saundors selvskab, og for første gang i århundrede havde Saundor en faktisk ven, hvilket fik ham til at droppe hans monster form for det meste. Skotten spillede også ofte med Saundor, men til trods for al forventning vandt han 16 gange i gennem hans liv. De mange ønsker gjorde at skotten blev en rig og betydningsfuld aristokrat. Da skotten lå og var døden nær, valgte han at spille en sidste gang med Saundor, og den 17’ende gang tabte han. Saundor fravalgte dog at spise ham, men tog i stedet sin vens navn, og fra da af har han kaldt sig selv Kincade. Skottens familie endte dog med at sælge kraniet til et museum, siden det lignede en indiansk artefakt. I hans tid på museet, var der dog kun meget få at spille med, så i stedet brugte han sin tid på at skræmme gæster, ved at vise sig selv i refleksioner eller stå i mørke hjørner. Kraniet endte med at blive solgt på auktion, og endnu en gang var Kraniet og Kincade var endnu en gang på farten som kraniet skiftede mange hænder, før han til sidste endt med at blive købt af en elev ved navn Hanna på Ace ved et uheld, som hængte kraniet over pejsen i den

Evne: Han er en korrupteret Archfey, bundet til et forhekset kronhjorte kranie. Han kan opfylde ønsker for en, hvis man vinder et spil cointoss mod ham. Hvis man taber, spiser han en i stedet.
(Hvis din karakter vælger at spille mod ham, bruger jeg /flipcoin på chatten, og Kincade opføre sig ud fra det resultat. Blandt andet vil han forsøg at dræbe vedkommende, hvis det var sådan mønten faldt. Bliver bare lidt muggen hvis du så trækker PP kortet og siger ”lad være”, for du kendte konsekvenserne inden du vi spillede.)

Andet:

  • Han prøver aldrig at bakke ud af et spil eller undgå at opfylde et ønske og han forventer at dem han spiller mod gør det samme. Dog skal man huske at være meget specifik når man ønsker noget af ham, for han kan måske godt finde på at fortolke det skævt, især hvis han ikke kan lide ham. F.eks. hvis du skal dø også ønsker at leve lige så længe som din elskede, kan det godt være at din elskede dør når du dør i stedet for omvendt.
  • Det er egentlig ikke fordi han har frygtelig meget lyst til at spise folk, og i mange tilfælde dræber han dem bare. Han kan i sær godt lide at kvæle folk med sine hænder.
  • Grunden til at folk skal risikere sit liv når de spiller mod ham, er fordi han ikke mener at folk ikke fortjener at få deres ønske opfyldt hvis de ikke er klar til at risikere alt for det.
  • Hans sande form er egentlig Kraniet som han er bundet til. Han kan dog projekterer sin bevidsthed ud i den virkelige verden som et levende væsen. Når han gør det plejer han at tage form af et monster, men kan i princippet tage form som hvad han vil.
  • Han startede ikke ud med at spille cointoss med folk, men han har fundet at det er det letteste og det er ikke noget man kan være god eller dårlig i og oddsne er 50/50, så det passer ham godt.
  • Han bruger en mystisk, guldmønt fra sit eget realm, når han spiller. Bedst bud er at lade være med at stjæle den.
  • Han er ikke all powerful, så han kan ikke opfylde alle ønsker, og vil fortælle dig hvis det er tilfældet. Hans magi virker blandt andet sjældent til at dræbe folk, og at ønske at man ikke kan tabe i spil eller får evige ønsker, ”kan” han heller ikke opfylde.
  • Da han var i The Feywild, var hans titel Saudor, Ruler of Forrests and King of Spring.
  • Han var oprindeligt en Eladrin mage, men da han fandt en måde at styre skove på og blev Ruler of Forrest, blev han en Archfey. Lord of Spring kom først en del senere da den forrige King of Spring døde og han kæmpede sig til den position.

Styrer: Frederik_Bonde

Billeder:

Før han fik sin monster form:

Hans monster form:

Den form han oftest tager for at passe ind: