Fra d. 27 Aug

OBS Kun deltagende karakterer vil være berørt af dette plot.

Fase 1:
Mutanter tager virus med til Ace
Mutanterne er til konferance i Dubai storcenter med andre mutanter. I velkomstdrinken er der en gift som tilsyneladende har givet det blackout. Da de vågner igen er hele stedet i brand og kun Ace’s elever er overlevende. De kommer ud, hvilket også er skurkenes hensigt. Småskader kan forekomme som følge af branden.
Mutanterne bliver tilset af læge på Dubai sygehus, som egentlig skal tjekke noget andet end deres helbred efter branden. De bliver hurtigt sendt med fly hjem til Ace igen

Karakterer:
Sousuke
Ciel
Ren


Fase 2:
Mutanter bliver inficeret af pile der kan fjernstyre dem
Mutanterne oplever at virusbefængte mutanter kan fjernstyres gennem chippile som interagerer med virussen i deres blod. Pilehne er blevet skudt ved en hytte hvori de inficerede mutanter går amok. Pilen beskrives som lille med en pink fjerdusk for enden. Mutanterne skal finde ud af at disse pile kan fjernes og personerne der er inficerede vil midlertidigt blive normale indtil endnu en pil indtræffer.

Inficerede Karakterer:
Ren
Sousuke
Zeke

Deltagende Karakterer:
Elisabeth
Viktor
Viltess


Fase 3:
Mutanter til PROM fest bliver berørt af virussen
Der er PROM! 😀 Jubii. Skolen afholder sin første promfest til dato og det er forudbestemt til at blive en stor succes.
Alle har taget deres fineste tøj på og kvinderne i fine kjoler samt herrene i friske habitter. Desværre er tøjet en smule upraktisk, for mens festen er godt igang og folk hygger sig med alkohol, DJ, Sønderjysk kagebord og dans med hver deres nøje udvalgte partnere, lusker nogen rundt på balkonnen i hallen og skyder med pile med den pinke fjerdusk på som får alle mutanter med virussen til at gå amok. Heldigvis er deres evner ligeledes neutraliserede. Dog har ingen lyst til at slå deres kære ihjel. Zeke som er den eneste der har fundet ud af at man kan fjerne pilen og blive sig selv igen, snupper DJ’ens mikrofon og råber folk op. Han forklarer det med pilen der skal fjernes og mutanterne må kaste sig rundt i kamp for at fjerne pilene der fjernstyrer deres venner.

Inficerede karakterer
Sousuke
Ren

Deltagende karakterer
Zeke
Rachel D