Hytte nr: 08E
Navn: Linus Shihoin
Kælenavn: Linus
Køn: Dreng
Alder: 22 år
Højde: 180 cm
Art: Robort


Svaghed: Bliver til tider hidsig og ender i fights.
Styrker: Linus er umenneskelig smidig og kan en del ting pga de kæder hans krop er lavet af.

Personlighed: Linus skal man for det meste tage med et gram salt. Han reager til tider rimelig voldsomt på ting, men ellers er han super venlig og kan endelig godt lide at flirte med piger. Han bliver let jaloux, og kan nemt pisse af. Udover det elsker han at træne og går meget op i sin krop generelt. Han er dog også den type der bliver i tvivl under store valg, og ved ikke 100% hvad han skal gøre. Men alt i alt prøver han på at leve livet.

Fortid: Linus er søn af JohnJohn og Yoruichi. Han blev født udenfor Ace, men hans moder tog han med tilbage dertil, da han var omkring de 1 år. Linus var før hen utrolig mor glad, han kender intet om sin fader eller historien bag det. Han lærte omkring SS ved 7 års alderen, og startede sin træning der af Byakuya og sin egen mor, dog som tiden gik fik han mere opbygget et had til sin moder og SS.

Senere da han springer hytte 18 af med JJ, bliver han sendt til SS, hvor han har trænet og snakket en del med Byakuya og Yoruichis broder.

Nu captain af squard 9. Efter en del ting er sket, valgte han at tage sit liv via Roxys hjælp. Dog valgte en sindsyg forsker at få Linus til at genopstå, dog ikke som menneske, men nærmer som en robot. Hans krop er ikke længere blod, men derimod er det en masse kæder.

Evne: Umenneskelig/kan ej dø.

Andet:
– Husker alt fra sit tidligere liv.
– Kan bruge hans krop, som han end lyster.
Styrer: Deathrunner