Emil Andersson
Hytte nr: 05C
Navn: Linwood “Lino” Cuff
Kaldenavn: Lino
Køn: Mand
Alder: 25
Højde: 189 cm
Vægt: 68 kg
Art: Menneske, Mutant

Styrker: Fokuseret så længe emnet interessere ham.
Svagheder: Meget stædig, særligt hvis der er noget han ikke gider.

Personlighed: Lino er en lidt speciel mand, ikke kun på grund af hans lidelse, men ligeså meget på grund af hans personlighed. Generelt virker han meget selvsikker og fremme i skoene, og han virker ikke som om han er bange for at sige eller gøre som det passer ham heller. Han kan godt være afsindigt flabet, særligt hvis han ikke bryder sig om dig, eller har lyst til at afprøve andres grænser.

Han bliver ikke så let irriteret eller vred, selvom hans venstre hånd og arm har hang til meget let at blive irriteret. Dette gør også at han nogengange kaster ting eller randomly slår ud efter folk, selvom han ikke selv egentligt siger god for det. Det er som to personligheder i en, bortset fra at kun den flinke af dem kan kommunikere verbalt med folk omkring ham.

Han er dog ikke skitzofren eller paranoid, hans mere uhøflige side kommer bare til udtryk i hans venstre hånd/arm.

Fortid: Lino er født i staten Michigan i USA. den første fødte i en sidenhen mellemstor familie på fem. Med forældre der var lykkeligt gift og to yngre brødre. Lino’s barndom var for størstedelen af det normal, han klarede sig mere end okay i skolen og lod til at have et godt forhold til både forældre og søskende. Hans skolegang var relativ normal og som regelt havde han gode resultater på tests og eksamener. Generelt havde han udsigt til et ret godt liv.

Da han blev gammel nok til at kunne tage kørekort, startede han ud med kørekort til bil, hvorefter hans forældre belønnede hans success med at bestå køreprøven, med en sort Porsche 918 Spyder. Senere tog han kørekort til motorcykel, og blev belønnet med en Harley Davidson Road King efter at have bestået køreprøven til motorcykel. Dette var selvfølgelig en god ting for ham, og man kan roligt tillade sig at sige at han var meget heldig.

Hans liv fortsatte, uden de store problemer, indtil han en dag endte ud i at køre galt. Ikke så meget forårsaget af ham selv, men af en anden respektløst traffikant, I sidste ende var det nok mere farligt end hvad man først troede, og Lino endte naturligvis på hospitalet, hvor lægerne blev nød til at foretage en hjerneoperation på ham, nødvendig for at øge hans chancer for at overleve. Han havde dog lidt en del andre skader også, som selvfølgelig alle blev behandlet. Han endte med at være i koma i et stykke tid.

Da han vågnede igen virkede han dybest set normal, men kort efter at være blevet udskrevet efter at hans skader havde lægedes nok til at der ingen risiko var ved at sende ham hjem, begyndte han alligevel at virke anderledes. Eller,en del af ham gjorde, og det blev ret hurtigt tydeligt at hans venstre arm af en eller anden årsag havde fået et liv af sit eget. Hvilket mere ofte end ikke, gjorde livet besværligt for ham. – Dog virkede hans intelligens ikke til at være yderligere påvirket.

Det var også først herefter at en anden ting der lod til at have været skjult i hans genetik, kom til overfladen, og han fandt ud af at han kunne forvandle ikke kun ting, men også dyr og mennesker til chokolade, ved berøring. Dette blev hurtig træls for ham, særligt da han ikke kunne kontrollere dette nye aspekt af sit liv, og med en rebelsk hånd med sit eget liv samtidigt, så var det ikke ligefrem nemmere.

Han søgte først efter hjælp online, og faldt til sidst over en artikel om en skole, Ace, der accepterede elever af forskellige aldersgrupper og med en variation af forskellige evner, hvor de tilbød at lære en at kontrollere sine evner. Han meldte sig selv frivilligt ind, og tog til Ace.

Evne: Evnen til at kunne forvandle mennesker, dyr og livløse genstande til chokolade. – Fordi han endnu ikke er trænet i at styre sin evne, er den ret ukontrollerbar og der skal ikke så meget til før han mister kontrollen. Ligeledes har han heller ikke fundet ud af hvordan man gør mennesker, dyr eller ting normale igen, hvis man ved et uheld kommer til at forvandle dem til chokolade eller en del af dem til chokolade.

Andet:

 • Han har AHS (Alien Hand Syndrome)
  • Dette er resultatet af et kirurgisk ingreb han fik i hjernen efter et større og mere voldsomt uheld.
  • AHS gør at hans venstre hånd har sit eget liv, og at han ikke selv kan styre den.
   • Dette gør at hans venstre hånd kan gøre nogle ret random og underlige ting.
   • Dette er ligefra at tage ting han ikke gider at købe når han er ude og handle, til at kaste ting efter folk eller at slå ud efter folk hvis hans venstre hånd og arm er vred på vedkommende, selvom han måske personligt ikke selv er det.
 • Trods hans evne, så kan han ikke lide chokolade.
  • Faktisk er han ikke så glad for særlig mange søde ting.

Styrer: SuspexDog
Flere billeder:
The boy was tall, with long, shining dark blonde hair down to the bottoms of his ribs. His face was not angular like most of the boys she had ever met, but very handsome, with high cheekbones and deep-set eyes the colour of jade. She smiled politely, keeping her eyes trained on his face so not to linger on his exposed chest, lined with muscle. It was a thin and modest kind of muscle. Pretty, almost.