Hytte nr: 05C
Navn: Matthew Saccente
Alias: Matt, Matti, Matthew, Mr. Saccente
Køn: Mand (Biologisk) / Nonbinary (Eget valg/orientation)
Tiltale: Han/Hans og De/Dem/Deres
Alder: 30
D.O.B.: 01/01/1987
Højde: 182
Vægt: 75 kg
Art: Mutant

Styrker: Meget fokuseret og målrettet, ganske karismatisk.
Svagheder: Ham selv og hans eget ego. Ingen er mere vigtig end han selv.

Personlighed: Matthew er et noget svært individ at forstå, og kan noget af tiden virke misledende. Han er utroligt intelligent på mange punkter, mere intelligent end største delen af normale mennesker og besidder en fotografisk hukommelse. Han har en naturlig venlig attitude, fordi han godt ved at man ikke kommer nogen steder med at være hemmelighedsfuld, eller ondskabsfuld, eller skræmmende. Han ved desuden også hvordan han skal tale potentielle fjender ind på et forkert spor, skulle de være ved at lære eller finde ud af noget han ikke ønsker.

Han er generelt meget charmerende og karismatisk, skønt hans charme oftest virker bedst på de kvindelige individer. Når alt kommer til alt, virker han som lidt af en gentleman, hvilket blot hjælper ham endnu mere. Han er meget god teknisk, og af en god grund. Matthew er et tydeligt bevis på, at man ikke skal dømme en bog på dens omslag, for selvom han umiddelbart virker som en god person, er han det ikke nødvendigvis.

Fortid: Matthew var i et biluheld sammen med sine forældre, da han var meget ung. Hans forældre omkom på stedet og han selv var i stor livsfare. Han blev sendt til et hospital, men blev meget pludseligt og uden hospitalets viden om det, flyttet til et research laboratorie som var et af mange som en global regering’s eget og styret organisation var i besiddelse af. Ved hjælp af teknologi og hjælp fra flere videnskabsfolk, lykkedes det at holde Matthew kunstigt i live, og sikret. han voksede med samme normale rater som enhver anden ville, selvom det først var meget sendt at hans bevidsthed viste sig. Som om han pludseligt vågnede. Dog var han selv efter dette, stadig holdt fanget.

I en speciel beholder med en speciel væske, med en iltmaske og iltmaskine tilsluttet, sådan at han ikke ville blive kvalt eller drukne. Han forblev i en sådan situation længe, fordi man skulle være sikker på at hans krop var klar til at forlade sit sikre sted. Da forskere og videnskabsmænd mente det var sikkert, blev han løsladt, selvom han først skulle gennemgå grundtræning, og have flere forskellige skud af vacciner og andet, for at være sikker på at hans krop kunne klare verdenen udenfor, uden at han ville blive syg og miste livet af det.

Gennem ekstrem og målrettet træning fik de skabt ham, til hvad han er. Det var deres skyld han fik en så høj intelligens, og deres skyld at hans hukommelse blev så meget forbedret som den blev. Ved at blive udsat for mutantgenet og overleve fik han sin evne at kunne manipulere med Kraft-Felter. Han modtog nogen tids træning, førhen kaos udfoldte sig på et af regeringen’s hovedkvarterer, hvorefter han blev hentet ind som en reserve. Han er efterfølgende blevet sendt til Ace undercover. – Som en form for special agent, så speciel at end ikke andre af regeringen’s tilhængere ved hvem han er.

Evne: Force-Field Manipulation – Kan generere kraftfelter, og lave constructs ud af kraftfelter. Lige fra væsner til våben, hvis han ønsker det. Dog er evnen hyppigst brugt som skjold, og i selvforsvar. – Jo større område kraftfeltet skal dække, jo mere energi og koncentration kræver det.

Andet:

 • Han kan ikke lide dyr af nogle former.
  • Hverken hunde, katte, heste, hobbydyr.. Ingen overhovedet.
  • Det eneste han finder dem godt for er som en mad resource.
 • Relativ god til at skjule følelser og hensigter.
 • Ret god til at slås.
 • En god skarpskytte.
 • En god hacker.
  • Kunne klare sig godt som brokor, hvis han gad.

Styrer: SuspexDog
Galleri:
Relateret billede
Billedresultat for Kuga Kyosuke
Billedresultat for Kuga Kyosuke
Tags: Anime, Nono Kanako, PRINCE OF STRIDE, Kuga Kyosuke, Official Art, PNG Conversion